in

Spider-Man 3, Jamie Foxx’lu Electro Karakterini Geri Getiriyor

Spider-Man 3, eski bir düşmanı geri getirmeye hazırlanıyor. Jamie Foxx, yeni Marvel filminde bir kez daha Elektro’yu canlandıracak.

spider-man 3 jamie foxx electro
- Reklam -
- Reklam -

Marvel Studios ve Sony Pictures ortak yapımı Spider-Man 3, Jamie Foxx’un canlandırdığı Electro karakterini geri getirmeye hazırlanıyor.

Jamie Foxx, Max Dillon adıyla da bilinen karakteri ilk olarak 2014 yapımı The Amazing Spider-Man 2’de, Peter Parker rolünü canlandıran Andrew Garfield karşısında canlandırdı. Ancak serinin ikinci filmi hem sinema eleştirmenlerinden olumsuz notlar aldı hem de gişede düşük bir performans gösterdi. Sony de serinin devamını iptal etti. Sonuç olarak Foxx’un kötü adamı, The Amazing Spider-Man filmlerinde tanıtılan diğer tüm Marvel karakterleriyle birlikte kenara itildi.

O günden bu yana, hayranlar Örümcek Adam’ı, bizzat Marvel Sinematik Evreni’ne dahil olmuş halde izliyorlar. Tom Holland’lı karakter ilk olarak 2016 yılında Captain America: Civil War filminde gözüktü. Oyuncu şimdiye dek iki Avengers filminde ve Homecoming ile Far From Home adlı iki solo filmde karaktere hayat verdi. Geçen yaz Sony ile Disney arasında Spider-Man karakterinin geleceği konusunda bir anlaşmazlık çıkmıştı. Neyse ki sorun çabucak çözüldü ve Holland’ın henüz isimlendirilmemiş üçüncü macerada ve gelecekteki birkaç filmde yer alması kararlaştırıldı. Spider-Man 3, 2021’in sonlarında piyasaya sürülecek.

- Reklam -

spider-man 3 electro

Spider-Man 3 ile Dönecek Olan Jamie Foxx İlk Örnek Değil

Henüz çekimleri başlamamış olan filmle ilgili şimdi de yeni bir haber geldi. The Hollywood Reporter’ın bildirdiğine göre Foxx, Sony ve Marvel Studios ile Spider-Man 3’te kötü adam Electro’yu bir kez daha canlandırmak için görüşmelerde bulunuyor. Marvel ise her zaman olduğu gibi konu hakkında herhangi bir yorum yapmadı. THR’ye göre, Spider-Man 3 hikâyesinin ayrıntıları oldukça gizli tutuluyor ve MCU filmine nasıl uyacağı şimdilik belirsiz.

Yeni Spider-Man filmlerine, rollerini yeniden canlandırmak için önceki serilerden bir oyuncunun geri getirilmesi ilk defa olmuyor. Hatırlanacağı üzere son serinin ikinci filmi olan Far From Home’un sonunda da J.K. Simmons, karakterin farklı bir versiyonu olsa da J. Jonah Jameson rolünü tekrarlamıştı. Muhtemelen bir sonraki filmde kendisine çok daha fazla yer verilecektir.

- Reklam -

jamie foxx electro

Spider-Man 3, herhangi bir yeni erteleme almadığı takdirde 17 Aralık 2021 tarihinde vizyonda olacak.

Electro’nun geri dönmesi konusunda siz neler düşünüyorsunuz? Sizce Jamie Foxx karakteri başarılı bir şekilde canlandırabilmiş miydi? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizlerle paylaşabilirsiniz.


* Ms. Marvel Dizisi Başrolü Belli Oldu: Marvel’ın İlk Müslüman Süper Kahramanı Geliyor

Kaynak: Screen Rant

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Safsatalar Ansiklopedisi - Immanuel Tolstoyevski

Safsatalar Ansiklopedisi: Immanuel Tolstoyevski’nin Beklenen Kitabı Çıktı

Priest of Bones Dizi Peter Mclean War for the Rose Throne

Priest of Bones Dizi Oluyor: Peter Mclean’in Fantastik Serisi Televizyona Uyarlanıyor