in

Ms. Marvel Dizisi Başrolü Belli Oldu: Marvel’ın İlk Müslüman Süper Kahramanı Geliyor

Ms. Marvel başrolü belli oldu. Marvel’ın ilk Müslüman süper kahramanının yer alacağı dizide Kamala Khan’i Iman Vellani canlandıracak.

Ms. Marvel dizisi başrol
- Reklam -
- Reklam -

Ms. Marvel dizisi başrolü Iman Vellani oldu. Marvel Sinematik Evreni’nin ilk Müslüman süper kahramanı olan karakterin maceralarını konu alacak dizi Disney+ için hazırlanıyor.

MCU, 4. fazı için yeni birkaç süper kahraman tanıtmaya hazırlanıyor. Bunlardan biri olan Kamala Khan’ın ortaya çıkışı, pek çok kişinin merakla beklediği bir şey. 2013’teki ilk çıkışından bu yana Marvel’ın en popüler çizgi roman karakterlerinden biri haline geldi ve son zamanlarda Marvel’s Avengers oyununda da yer aldı.

Ms. Marvel dizisi ile ilgili ilk duyuru, geçen yıl yapılan D23 Expo 2019 etkinliğinde yapıldı. Üstelik Pakistan asıllı süper kahraman Kamala Khan’ın maceralarına konuk olacağımız Ms. Marvel dizisinin senaryosunu Bisha K.Ali’nin üstlendiği haberini almıştık. O günden bu yana, hayranlar vücudunun boyutunu büyütmesine izin veren polimorf güçlere sahip olan Pakistan-Amerikan kökenli kahramanı kimin oynayacağını merak ediyordu. Bu sorunun cevabı da nihayet gelmiş oldu.

- Reklam -

Deadline’ın haberine göre Marvel Studios, Ms. Marvel’da başrol oynaması için Iman Vellani ile anlaştı. İsmi daha önce duyulmamış olan yeni oyuncu ile ilgili stüdyo şimdilik herhangi bir resmi açıklama yapmış değil.

Ms. Marvel Dizisi Yayın Tarihi Henüz Açıklanmadı

Ms. Marvel Iman Vellani

Vellani’nin Kamala Khan olarak seçilmesi, Ms. Marvel dizisinin ilerlediğinin de göstergesi. Mayıs ayında dizinin yönetmenlerinin Bad Boys for Life ikilisi Adil El Arbi ve Bilall Fallah olacağını stüdyo tarafından duyurmuştu. Normalde Ms. Marvel’ın çekimleri bu yaz başlayacaktı. Ancak hepinizin tahmin ettiği üzere Koronavirüs pandemisi nedeniyle birçok prodüksiyon ileri tarihe atıldı. Şimdilik çekimlerin 2020’nin sonlarında başlayacağı söyleniyor. Kamera arkası ekibin ve muhtemelen oyuncu kadrosunun bir kısmının hazır olduğu yapım için, ilerleyen haftalarda daha detaylı haberler gelmesi bekleniyor.

- Reklam -

Başrol için seçilen oyuncuya dair herhangi sosyal medya hesabı veya oyunculuk deneyimiyle ilgili bir bilgi olmadığı için ortaya nasıl bir iş çıkartacağını şimdilik tahmin etmek zor görünüyor. Ancak dizinin geleceğine dair resmi açıklamanın bir yıl önce yapıldığı düşünüldüğünde, Marvel’ın doğru kişiyi bulmak adına epey bir zamanı olduğunu söyleyebiliriz. Bu tercihle birlikte, stüdyonun daha büyük bir isim seçmek yerine, en iyi Kamala Khan olacağına inandıkları kişiyi bulmalarının ne kadar önemli olduğunu gösterebilirler.

MCU’nun ilk Müslüman süper kahramanına ait diziyi bekliyor musunuz? Görüşlerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilirsiniz.


* The Lord of the Rings Dizisi Çekimleri Yeniden Başlıyor: Amazon Prime Yapımı Geliyor!

Kaynak: Screen Rant

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

2 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Mazotci Mazotci dedi ki:

    Başlıkta müslüman yazıyorda yazının içeriğinde bununla alakalı hiç bir şey göremedim. Onedio’nun click-bait başlıklarına benzemiş.

  2. Avatar for magicalbronze magicalbronze dedi ki:

    Spotta metinde ve haber içinde de müslüman süper kahraman olduğu belirtiliyor. Bağlantıya tıklarsanız daha önce yaptığımız haberde de benzer ifadeler yer alıyor. Click-bait haberle ne ilgisi var bu dediğinizin? Karakter müslüman olmadığı halde öyle göstermişiz diyorsanız da buyurun, Marvel’ın resmi sitesi:

    https://www.marvel.com/characters/ms-marvel-kamala-khan

    Read up on heroic sensation Ms. Marvel! Jersey City native Kamala Khan underwent an Inhuman transformation, and now she can alter her size, shape, and complete appearance! A teenager, Pakistani-American, Muslim and Inhuman, Kamala takes on many roles in and outside her mask!

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Kuantum Bilgisayar Nedir?

Kuantum Bilgisayar Nedir? Klasik Bilgisayarlardan Farkları Nelerdir?

Çiftlik - Furkan Avcı

Seçkide 133. Sayı: “Çiftlik Öyküleri”