in

Spider-Man Filminden Kesilen Sahne Yayında

Spider-Man: Far From Home filminin sonunda yayımlanan Daily Bugle kaydının tamamı çevrimiçi olarak paylaşıma açıldı.

Spider-Man
- Reklam -
- Reklam -

Tom Holland’lı ikinci solo Spider-Man macerası olan Far Frome Home, geçtiğimiz ay dijitalde ve Blu-Ray olarak satışa çıkmıştı. Her ne kadar 3. fazın son macerası olan Far From Home ile ilgili haberler bitti gibi gözükse de, yenileri gelmeye devam ediyor.

J.K. Simmons’ın oynadığı Jon Jonah Jameson tarafından yayınlanan son dakika haberi sayesinde, sevilen kahramanın gerçek kimliği ortaya çıkmıştı. Bu şaşırtıcı sahneyle birlikte, bir sonraki film daha şimdiden merakla beklenir hale geldi.

Hatırlayacağınız üzere Avengers: Endgame’de yaşananların sonrasını konu alan Far From Home, Peter Parker’ın bir baba olarak gördüğü Tony Stark’ı (Iron Man) kaybetmesini ve yeniden normal hayata dönüşünü konu alıyordu. Fakat bu sırada ortaya çıkan gizemli karakter Mysterio ile planlar değişmişti. Peter, Tony Stark’ın kendisine bıraktığı emaneti Mysterio’ya teslim etmiş ve yaptığı hatayı anladıktan sonra da onunla savaşmaya başlamıştı.

- Reklam -

J.K. Simmons İkonik Rolüne Geri Döndü

Filmin sonunda Spider-Man, Mysterio’yu alt etmeyi başardı. Fakat Mysterio’nun yaptığı son bir yönlendirme ile Örümcek Adam’ın kimliği belli oldu. J. Jonah Jameson’un The Daily Bugle kanalı üzerinden özel haber şeklinde duyurduğu kimlik ifşası, Peter’ın şaşkın bakışları eşliğinde sona erdi.

Fakat filmde gözüken sahnenin aslında kısaltılmış olduğu anlaşıldı. Youtube’da geçtiğimiz hafta ilk videosunu yükleyen The Daily Bugle kanalında, bir dakikadan biraz daha fazla olan sahnenin tam videosu yayınlandı. Videoda, Peter’ın kimliği tıpkı benzeri son dakika haberlerinde görüldüğü gibi abartılı bir şekilde veriliyor.

- Reklam -

Videoya hemen aşağıdan ulaşabilirsiniz.

YouTube video

Filmin senaristleri Chris McKenna ve Erik Sommers aslında Örümcek Adam’ın kimliğini film içerisinde çok daha önce açıklayacaklarını söylediler. Fakat hem Simmons’un ikonik rolüne geri dönüşü hem de daha şok edici bir son olması adına yazarlar ve Marvel Stüdyoları böyle ortak bir karar aldılar.

Spider-Man’in bir sonraki macerası yine Sony ve Marvel ortaklığında beyaz perdede olacak.

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

5 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for mit mit dedi ki:

    Adam J.J. Jameson olmak için doğmuş sanki :slight_smile:

  2. Avatar for narpal narpal dedi ki:

    Oyuncular değişiyor, yapım şirketleri değişiyor ama J.J. Jameson aynı. Keşke animasyonda yaptıkları gibi eski Örümcek Adam’ları aynı filmde bir araya getirseler.

  3. Avatar for LordKratos LordKratos dedi ki:

    Tobey Maguire nerede ya bu Örümcek Adam lanet gibi, bu rolde oynayan başka bir filmde oynayamıyo.

  4. Avatar for Gurlino Gurlino dedi ki:

    Nasıl yani, normalde de o değil mi zaten? Eee ben J J Jameson gazeteden arta kalan zamanlarında oyunculuk yapıyor sanıyordum… Hayat ne ilginç, bulutlar falan…

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

InSight

InSight, Mars’ta Yeni Bir Sorunla Karşılaştı

Beton

Darbeye Dayanıklı Kauçuk Beton Üretildi