in ,

Showtime, Neil Patrick Harris’in “Uncoupled” 2. Sezonunu Yayınlamadan İptal Etti

Neil Patrick Harris’li “Uncoupled” 2. Sezon ikinci defa iptal edildi. Showtime, diziyi Netflix’ten almasına rağmen yayınlamaktan vazgeçti ve fişini çekti.

Neil Patrick Harris Dizisi İkinci Kez İptal Edildi
- Reklam -
- Reklam -

Showtime, Neil Patrick Harris’in başrolünde yer aldığı Uncoupled  2. sezonunu iptal etti. Romantik komedi dizisi ilk sezonunun ardından Netflix tarafından iptal edilmiş ancak Showtime tarafından kurtarılmıştı. Ancak bu haberle birlikte ikinci darbesini yemiş oldu.

Ağustos 2022’de yayınlanan Uncoupled’ın ilk sezonu, eleştirmenlerden ve izleyicilerden olumlu yorumlar aldı. Dizi, Neil Patrick Harris’in canlandırdığı Michael Lawson’ın uzun süreli partneri Colin McKenna’nın (Tuc Watkins) tarafından terk edilmesinin ardından New York’ta bekar yaşamına adapte olmaya çalışmasını konu alıyordu.

İlk sezon Rotten Tomatoes’da %73 eleştirmen puanı ve %76 izleyici puanıyla olumlu geri dönüşler almasına rağmen 2. sezonu Netflix tarafından iptal edildi. Ancak tam bir ay sonrasında sürpriz bir haberle dizinin Showtime’da macerasına devam edeceği duyuruldu.

- Reklam -

Neil Patrick Harris Dizisi İkinci Kez İptal Edildi

Deadline’ın haberine göre Neil Patrick Harris’li 2. sezon için hazırlıklar devam ediyordu. 10 bölümden oluşan yapımın senaryoları büyük ölçüde tamamlanmıştı ve çekimlerin mayıs ayında başlaması planlanıyordu. Ancak Showtime sürpriz bir kararla diziye devam etmeme kararı aldı. Uncoupled’ın iptal kararı, özellikle Showtime’ın Paramount+ ile birleşmesinin ardından geldi. Bu da platformun tüm kararlarını tekrar gözden geçirdiği anlamına geliyor.

Neil Patrick Harris’in Uncoupled 2. Sezon Yeniden Kurtarılabilir mi?

Söz konusu iptal kararı çözülmemiş çok sayıda olay örgüsünü havada bırakıyor. İlk sezon finali, Colin’in Michael’ın hayatına geri dönerek af dilemesiyle sona ermişti. Michael’ın onu geri kabul edip etmeyeceği artık çözülmemiş bir gizem olarak kalacak gibi gözüküyor.

Michael ve Colin’in çalkantılı ilişkisinin ötesinde dizi Michael’ın arkadaşları Suzanne, Stanley James ve Billy Burns gibi yan karakterlerin hayatlarını da derinlemesine inceledi. Suzanne’in oğlunun babası hakkındaki ifşası dünyasını sarsmaya söz verirken, Stanley’nin kanserle mücadelesi ilerideki dokunaklı hikâyelerin ipuçlarını verdi. Billy’nin kendi kusurlarıyla yüzleştikten sonra kurtuluşa giden yolculuğu da askıda kaldı ve hayranları kapanış için özlem içinde bıraktı.

- Reklam -

Showtime, Neil Patrick Harris’in "Uncoupled" 2. Sezonunu Yayınlamadan İptal Etti

Uncoupled 2. sezonunun başka bir kanal tarafından satın alınıp alınmayacağı belirsizliğini koruyor. Hayranlar ise dizinin finalini görmeyi umut ediyor.

Neil Patrick Harris’li dizinin ikinci defa iptal edilmesi hakkında sizler ne düşünüyorsunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, dizi dünyasından yeni gelişmeler için bizi Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: Screen Rant

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

The Boondock Saints 3 - Şehrin Azizleri

Şehrin Azizleri Geri Dönüyor: Yeni “The Boondock Saints” Filmi için Çalışmalar Başladı

Warner Bros. Discovery Anime Japonya

Warner Bros. Discovery Anime Üretiminde Gaza Bastı: Yılda 10’dan Fazla Anime Dizisi Hedefleniyor