in ,

Showtime için Yolun Sonu Göründü: Kablolu Kanal “Paramount+ With Showtime” Olarak Yeniden Markalaşıyor

Paramount Global, Ocak 2024’ten itibaren kablolu yayın ağı Showtime’ı Paramount+ With Showtime olarak yeniden markalaştıracak.

Paramount+ With Showtime Kanalı Duyuruldu: İşte İlk Tanıtım
- Reklam -
- Reklam -

Showtime kanalı için bağımsız bir marka olarak gösteri sona erdi. Paramount Global, Ocak 2024’ten itibaren kablolu yayın ağını Paramount+ With Showtime olarak yeniden markalaştıracak.

Paramount Global, Showtime kablolu kanalının tek başına çıktığı yolculuğun sonunu işaret eden değişimi duyurdu. 8 Ocak 2024’ten itibaren doğrusal Showtime kanalı bir makyajdan geçecek ve Paramount+ With Showtime adını alarak yayın devinin birinci paketiyle aynı hizaya gelecek.

Şirket, Showtime kablolu yayın abonelerinin Paramount+ With Showtime yayın hizmetinden yararlanabilmelerini sağlamak üzere belli başlı televizyon kuruluşlarıyla anlaşmalar imzaladı. Kanal geçen haziran ayında birleşmeyi resmi olarak başlatmış ve entegrasyon için abonelerinden aylık 11,99 dolarlık bir ücret talep etmişti.

- Reklam -

Paramount+ With Showtime Kanalı Duyuruldu: İşte İlk Tanıtım

Paramount+ With Showtime Kanalı Her İki Platformun İçeriklerini Tek Bir Ağdan Sunacak

Paramount bu hamleyi yayın akışı ve doğrusal içeriğin birleştirilmesinde önemli bir adım olarak gerekçelendiriyor. İddialarına göre söz konusu birleşme, yayın ve kablo deneyimlerini sorunsuz bir şekilde senkronize etmeyi amaçlayan çok platformlu marka sinerjisi anlamına geliyor. Daha önce şirket, reklamsız amiral gemisi olarak Paramount+ With Showtime’ı tanıtmış ve 2023 yılı sonuna kadar bağımsız Showtime yayın uygulamasını aşamalı olarak kaldırma ve kablolu yayın ağını elden geçirme niyetini açıklamıştı.

Bu yeniden markalaşma girişiminde Showtime’ın aboneleri planlanan tarihten itibaren Sexy Beast ve video oyunu uyarlaması Halo’nun 2. sezonu gibi bir dizi yeni Paramount+ orijinal dizisine giriş yapacak. Ayrıca Mayor of Kingstown, Star Trek: Discovery ve Wolf Pack 1. sezon gibi dizileri içeren bir dizi Paramount+ içeriği de ağı süsleyecek.

Paramount+ With Showtime Kanalı Duyuruldu: İşte İlk Tanıtım

- Reklam -

Ocak ayı ayrıca, Fellow Travelers, The Chi, The Curse, Yellowjackets ve Your Honor gibi yapımların yer aldığı Showtime orijinal dizilerinin yeni sezonlarını ve The Woman in the Wall’un ilk gösterimini içerecek. Ayrıca izleyiciler 2024’te A Gentleman in Moscow ve George Clooney’nin yönetmenliğini üstlendiği The Department gibi Showtime’ın orijinal dizilerinin de yeni markalaşan platformda izleyebilirler.

Paramount+ With Showtime Tanıtım Videosu | İZLE

YouTube video

(Tanıtım videosunu YouTube üzerinden izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.)

Geçen ay ortaya çıkan bir haberle birlikte Paramount+’ın Türkiye pazarına da girmeye hazırlandığı ve bunun için Türk Patent ve Marka Kurumu’na marka başvurusu yaptığı ortaya çıkmıştı.

Yeni birleşme hakkındaki yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, benzer içerikler için bizi Google Haberler’den takip edebilirsiniz.

Kaynak: Variety

Ethem Yekta Ulaş

21 yaşındayım ve Güzel Sanatlar Fakültesi'nde okuyorum. Çocukluğumdan beri bir şeyler üretmeyi seviyorum ve farklı alanlarda deneyim kazanmak istiyorum. Tutkum, öğrenme isteğim ve bu alanlarda kendi tarzımı oluşturma çabamla ilerlemeye devam ediyorum.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Elmakurdu23 Elmakurdu23 dedi ki:

    Hbo ile birlikte en iyi tv kanlarından biriydi. Yazık oldu.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Çağdaş Sanat Üzerine - Paul Klee

Soyut Resmin Öncüsü Paul Klee’nin 1924’teki Ünlü Konuşması Türkçede: “Çağdaş Sanat Üzerine”

George Clooney, Yeni Ocean’s Filmi - Margot Robbie - Ryan Gosling

George Clooney, Yeni “Ocean’s” Filmi Hakkında Konuştu: “Margot Robbie’nin Annem Olmasını Hep Düşünmüşümdür”