in ,

George Clooney, Yeni “Ocean’s” Filmi Hakkında Konuştu: “Margot Robbie’nin Annem Olmasını Hep Düşünmüşümdür”

George Clooney, serinin öncesini konu alan yeni “Ocean’s” filminde Margot Robbie ve Ryan Gosling’in rollerini değerlendirdi.

George Clooney, Yeni Ocean’s Filmi - Margot Robbie - Ryan Gosling
- Reklam -
- Reklam -

George Clooney, yeni Ocean’s filmi hakkında konuştu. Yıldız oyuncu Margot Robbie ve Ryan Gosling’in serideki anne babasını oynama fikrine oldukça sıcak bakıyor.

Ocean’s evreni büyümeye devam ediyor. 2001-2007 yılları arasında Steven Soderbergh tarafından perdeye taşınan Ocean’s Üçlemesi, 2018’de yeni bir yapıma kavuşmuştu. Sandra Bullock’un Danny Ocean’ın kardeşi rolünde yer aldığı Ocean’s 8 izleyiciler tarafından beğeniyle karşılanmıştı.

Serinin sıradaki filminin ne hakkında olacağı uzun bir süre merak edilse de yapımcı Josey McNamara geçen günlerde Ocean’s 11 öncesinde geçecek bir yapımın masada olduğunu duyurmuştu. Filmin açıklanan oyuncu kadrosu ise şimdiden beklentileri yükseltmeyi başarıyor.

- Reklam -

Yönetmen koltuğunda Jay Roach’un oturduğu ve senaryosunu Carrie Solomon’ın yazdığı projenin başrollerini Margot Robbie ve Ryan Gosling üstleniyor. Gişede 1.4 milyar dolarlık hasılat elde etmeyi başaran Barbie filminden sonra ikili beyaz perdede yeniden bir arada yer alacak.

Serinin ilk üç filminde George Clooney tarafından canlandırılan Danny Ocean karakterinin anne ve babasını oynayacak ikilinin romantik bir soygun hikâyesine konu olacağı tahmin ediliyor

George Clooney Yeni “Ocean’s” Filmi Oyuncu Kadrosundan Memnun

George Clooney, 2013 yılında Daniel James Brown tarafından yazılan ve Clooney tarafından beyaz perdeye uyarlanan The Boys in the Boat filminin galasında konuştu.

George Clooney, Yeni Ocean’s Filmi

Ünlü soygun serisinde geçmişe odaklanacak yeni Ocean’s filmi, oyuncu seçimleri açısından Clooney’den onayı kapmayı başardı.

“Margot Robbie benim annem mi dediniz? Bunu her zaman düşünmüşümdür zaten. Ve Ryan Gosling de babam. Yani… Zaten üzerinde düşününce gayet mantıklı geliyor. Gerçekten.”

- Reklam -

Warner Bros. imzasını taşıyacak yeni Ocean’s filmi için yönetmen, senarist ve başrol oyuncuları dışında başka ayrıntı bilinmiyor. Yönetmen Roach geçen günlerde verdiği bir röportajda filmin 1962 yılında Monte Carlo’da geçtiğini ve romantizmle dolu bir macera filmi olacağını söylemişti.

George Clooney, Yeni Ocean’s Filmi - Margot Robbie ve Ryan Gosling

Bununla birlikte Robbie ve Gosling’den de bahseden Roach ikilinin çok başarılı bir enerjisi olduğunu dile getirmişti:

“Ryan Gosling ve Margot Robbie’yi Barbie filminden sonra yeniden bir arada görmenin garip gelip gelmeyeceği noktasında bazı soru işaretleri vardı. Ama sanıyorum ki birlikte oynadıklarını görmekten sıkılmayacağınız bazı ikililer vardır. Çok güçlü bir ikililer yani. Ve bir araya gelebilecekler mi, birbirlerine güvenip işin altından kalkabilecekler mi gerilimini çok iyi vereceklerdir. Romantik bir şey.”

Filmin çıkış tarihi ise henüz netlik kazanmadı.

Siz yeni Ocean’s filmi hakkında ne düşünüyorsunuz? Fikirlerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir ve daha fazlası için bizi Google Haberler üzerinden takip edebilirisiniz.

Kaynak: Collider, Variety

Oğuzhan Açıkalın

Gedikli bir çizgi roman geek’i olmasam da beyaz sayfalara doluşmuş renkli resimleri her zaman ilgiyle takip ettim. Çünkü resimlerin ve kelimelerin bizi olduğumuzdan daha iyi bir yere taşıyacağına inanıyorum. Kısa kısa hikâyeler yazıyorum, edebiyatın her türlüsüne ilgi duysam da bilimkurgu konusunda kendimi geliştirmeye çalışıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Paramount+ With Showtime Kanalı Duyuruldu: İşte İlk Tanıtım

Showtime için Yolun Sonu Göründü: Kablolu Kanal “Paramount+ With Showtime” Olarak Yeniden Markalaşıyor

Elon Musk Üniversite Kurmaya Hazırlanıyor

Elon Musk Teksas’ta Üniversite Kurmaya Hazırlanıyor