in , ,

David Tennant, Doktor Rolünü Ncuti Gatwa’ya Devretti: “Doctor Who” Noel Özel Bölümüyle Geri Dönecek | Fragman

Doctor Who 60. Yıl Noel Özel Bölümü “The Church on Ruby Road” için ilk fragman yayınlandı. David Tennant Doktor rolüne bir kez daha veda ederken yerini Ncuti Gatwa aldı.

Doctor Who 60. Yıl Noel Özel Bölümü - The Church on Ruby Road Fragmanı
- Reklam -
- Reklam -

Doctor Who dizisi Noel Özel Bölümü The Church on Ruby Road ile geri dönecek. BBC’nin kült bilimkurgu dizisi 60. yılını üç özel bölümle kutladı.

Doctor Who 13. sezonun finalinde 13. Doktor  Jodie Whittaker role veda etmişti. Ünlü dizi, 60. yıldönümü kutlamaları kapsamında başyazar Chris Chibnall’ın yerine Russell T Davies’i getirirken 14. Doktor da üç bölümlüğüne David Tennant olmuştu. Tennant’a Donna Noble rolüyle hafızalara kazınan Catherine Tate eşlik etmiş, bununla birlikte yeni dönemde yapım BBC ile birlikte globalde Dispney Plus üzerinden yayınlanmaya başlamıştı.

25 Kasım’da The Star Beast ile başlayan üç bölümlük 60. yıl kutlamaları, Wild Blue Yonder ile devam etmiş ve dün gece yayınlanan The Giggle ile noktalandı. Dizinin klasik dönem kötü karakterlerinden olan The Toymaker’a Neil Patrick Harris’in hayat verdiği bölüm, aynı zamanda 14. Doktor David Tennant’ın rolü 15. Doktor Ncuti Gatwa’ya bıraktığı anlara da ev sahipliği yaptı.

- Reklam -

David Tennant - Ncuti Gatwa Doktor Dönüşüm Sahnesi

Şimdi ise Ncuti Gatwa’lı Noel Özel Bölümü için ilk fragman yayınlandı ve Doctor Who yeni döneminde hız kesmeden adından söz ettirmeye devam ediyor.

15. Doktor Ncuti Gatwa ile Doctor Who Dizisi Noel Özel Bölümü’ne Hazırlanıyor

Dizinin 14. sezonu üç bölümlük özel bir maceranın ardından artık klasik hâline gelmiş Noel / Christmas Özel Bölümü için geri sayıma geçti.

The Church on Ruby Road adını taşıyan Noel bölümü, 15. Doktor ile yeni yol arkadaşı Ruby Sunday’in (Millie Gibson) ilk karşılaşmasına ev sahipliği yapıyor. Bölümden paylaşılan fragmanda, Ruby Zaman Lordu ile seyahat etmenin nasıl bir deneyim olduğunu öğreniyor. Bölümün hikâyesi ise Doktor ve yol arkadaşının, gizemli goblinlerle dolu bir gemide mahsur kalmış insanlara yardım edişini konu alıyor.

Doctor Who 60. Yıl Noel Özel Bölümü - The Church on Ruby Road Fragman

Netflix’in Sex Education dizisinde 4 sezon boyunca Eric Effiong rolünü üstlenen Ncuti Gatwa, yeni dönemde “The Doctor” olarak en az iki sezon boyunca izleyicilerin karşısına çıkacak.

Doctor Who 60. Yıl Noel Özel Bölümü The Church on Ruby Road – Fragman

YouTube video

(Fragmanı YouTube üzerinden izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.)

- Reklam -

Önceki üç özel bölümde olduğu gibi The Church on Ruby Road ve 14. sezonun gelecek bölümleri de dünya çapında Disney Plus üzerinden yayınlanacak.

Yeni dağıtım anlaşmasının yanı sıra aynı zamanda dizinin prodüksiyon bütçesi de Disney sayesinde ciddi oranda artırılmış olacak.

Spoiler / Sürpriz Bozan

David Tennant’ın Ncuti Gatwa’ya Doktor Rolünü Devrettiği Sahne

YouTube video

(Dönüşüm sahnesini izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.)

Doctor Who Noel Özel Bölümü The Church on Ruby Road 25 Aralık 2023 tarihinde BBC ve Disney Plus üzerinden yayınlanacak. Noel bölümünün ardından 14. sezon 2024 yılı içerisinde geri dönecek.

Doctor Who 60. yıl Noel Özel Bölümü için yayınlanan fragmanı siz nasıl buldunuz? Görüşlerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Collider


Bizleri sosyal medya ve Google News’ten takip edebilirsiniz.

Eda Aydın

1992 yılında Bursa'da doğdum. Radyo, Sinema ve Televizyon Bölümü mezunuyum. Filmler, kitaplar hakkında inceleme ve görüş yazıları yazıyorum. Tanpınar'ı seviyorum.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for starmaster starmaster dedi ki:

    Sjw doktor yine yebi yeniden

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Ken: Barbie Spin-off Filmi Yolda Olabilir

“Barbie” Evreninde Geçen “Ken” Odaklı Yeni Bir Film Yolda Olabilir

George R.R. Martin - Kış Rüzgârları - Yayıncı Görüşmesi

George R.R. Martin, “Kış Rüzgârları” Hakkında İngiliz Yayıncısıyla Bir Görüşme Gerçekleştirdi