in ,

George R.R. Martin, “Kış Rüzgârları” Hakkında İngiliz Yayıncısıyla Bir Görüşme Gerçekleştirdi

George R.R. Martin, İngiltere seyahati sırasında yayıncısıyla “Kış Rüzgârları” ve diğer projeleri hakkında konuştuğunu açıkladı.

George R.R. Martin - Kış Rüzgârları - Yayıncı Görüşmesi
- Reklam -
- Reklam -

George R.R. Martin, Game of Thrones dizisine ilham veren Buz ve Ateşin Şarkısı serisinin 6. kitabı Kış Rüzgârları (The Winds of Winter) için İngiliz yayıncısıyla bir görüşme gerçekleştirdiğini aktardı.

Amerikalı bilimkurgu ve fantazi yazarı George R.R. Martin, ilk kitabı 1996 yılında yayımlanan Buz ve Ateşin Şarkısı serisi ile adını tüm dünyada duyurmuştu. Serinin beşinci halkası Ejderhaların Dansı 2011 yılında yayımlanmış ve okurlar kendilerini 12 aşan uzun bir bekleyişin ortasında bulmuşlardı.

Martin 6. kitap Kış Rüzgârları’nın ilk 1.100 sayfasını yazdığını ancak önünde hâlâ yüzlerce sayfa olduğunu açıklamıştı.

- Reklam -

Kış Rüzgârları - George R.R. Martin Tamamlanan Sayfa Sayısı

Geçen günlerde Birleşik Krallık’a bir ziyarette bulunan George R.R. Martin; House of the Dragon 2. sezon setini ziyaret etmiş, West End’de tiyatro oyunları izlemiş ve kitap anlaşmaları için İngiliz yayıncısıyla bir görüşme gerçekleştirmişti.

George R.R. Martin’den “Kış Rüzgârları” Hakkında Yeni Açıklama

Tüm bu deneyimlerine kişisel blog sayfası Not a Blog’da yer veren George R.R. Martin, yeni kitabı Kış Rüzgârları hakkında küçük bir gelişmeyi de paylaşıyor.

“Ayrıca İngiliz yayıncılarımla buluşup WILD CARDS, A SONG OF ICE & FIRE ve (tabii ki) THE WINDS OF WINTER hakkında konuşmak için zaman buldum.”

Yazar görüşme hakkında daha fazla detay vermese de birçok hayran Martin’in bu toplantı sırasında yayıncısına bir taslak teslim etmiş olabileceğini düşünmek istiyor. Bu toplantının ardından yakın gelecekte bir “resmi çıkış tarihi” açıklanabileceği öngörülüyor.

The Winds of Winter (Kış Rüzgârları) 6. Kitap - Ön Okuma

- Reklam -

Paylaşımda bahsi geçen Wild Cards serisinde Martin editör olarak görev alıyor ve yalnızca bazı önemli bölümlerde yazar koltuğunu devralıyor. Türkçeye Vahşi Kartlar başlığıyla ilk üç kitabı kazandırılan seri, güncel olarak toplamda 30 kitaptan oluşuyor.

Westeros’a Açılan Portal

Yazar blog gönderisinde ayrıca Warner Bros.’un Watford’da bulunan Leavesden Stüdyoları’ndaki House of the Dragon setini de ziyaret ettiğini paylaşıyor. kendisini “Westeros’a açılmış bir zaman portalından geçmiş gibi hissettiğini” söyleyen Martin, Kızıl Kale setini övgüyle anıyor.

House of the Dragon 2. Sezon Çıkış Tarihi

75 yaşındaki Martin yakın gelecekte 6. kitap Kış Rüzgârları’nı bitirirse, okurların 7. kitap A Dream of Spring için uzun bir bekleyişe hazırlanması gerekecek.

Sizce bu görüşme, yeni kitabın yayın takvimine dair detaylar da barındırıyor muydu? Konu hakkındaki fikirlerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, daha fazlası için bizleri Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: Winter is Coming

Ethem Yekta Ulaş

21 yaşındayım ve Güzel Sanatlar Fakültesi'nde okuyorum. Çocukluğumdan beri bir şeyler üretmeyi seviyorum ve farklı alanlarda deneyim kazanmak istiyorum. Tutkum, öğrenme isteğim ve bu alanlarda kendi tarzımı oluşturma çabamla ilerlemeye devam ediyorum.

2 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for burjuva33 burjuva33 dedi ki:

    İkisinin de telefonda aloo dediği iddia ediliyor.Bu nasıl haber :smiley:

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Doctor Who 60. Yıl Noel Özel Bölümü - The Church on Ruby Road Fragmanı

David Tennant, Doktor Rolünü Ncuti Gatwa’ya Devretti: “Doctor Who” Noel Özel Bölümüyle Geri Dönecek | Fragman

Squid Game: The Challenge 2. Sezon Netflix

Tartışmalı Yarışma Programı “Squid Game: The Challenge” 2. Sezon Onayı Aldı