in ,

Amazon’un Live-Action “He-Man” Filminde Vizyon Tarihi Belli Oldu

Live-action He-Man için artık kesin bir vizyon tarihi var. Amazon MGM Studios ve Mattel Films, Masters of the Universe’ü beyaz perdeye getiriyor.

He-Man Filminde Vizyon Tarihi Belli Oldu
- Reklam -
- Reklam -

Amazon MGM Studios ve Mattel Films’in uzun zamandır beklenen He-Man (Masters of the Universe) live-action filmi için vizyon tarihi belirlendi.

Bumblebee filmiyle tanınan yönetmen Travis Knight’ın yönetmen koltuğunda oturacağı yapımın senaryosu Chris Butler tarafından kaleme alındı. Mattel Films’ten Robbie Brenner ile Escape Artists’ten Todd Black, Jason Blumenthal ve Steve Tisch yapımcı kadrosunda yer alıyor.

Filmin konusu, 10 yaşındaki Prens Adam’ın Eternia gezegeninden dünyaya düşen ve sihirli Güç Kılıcı’ndan ayrılan bir uzay gemisiyle odaklanıyor. Neredeyse 20 yıl sonra kılıcı bulup Eternia’ya dönen Prens Adam, doğum gezegenini İskeletor’un kötü güçlerinden korumak zorunda kalır. Fakat bu kadar güçlü bir düşmanı yenmek için önce geçmişinin gizemlerini çözmeli ve Evrenin En Güçlü İnsanı He-Man’a dönüşmelidir.

- Reklam -

He-Man Live-Action Filminde Vizyon Tarihi Belli Oldu

Masters of the Universe ilk olarak 1982’de bir aksiyon figürü serisi olarak piyasaya sürüldü. Bir yıl sonra, çocuk programlarının televizyonda yayınlanmasının öncülerinden biri olan He-Man and the Masters of the Universe çizgi filmi yayına girdi. O günden bu yana marka; oyuncaklar, televizyon, Netflix çizgi dizileri, video oyunları ve daha fazlasında kendine yer bularak kendini gerçekleştirme mesajını taşımayı sürdürdü.

He-Man Live-Action Filmi Haziran 2026’da Vizyona Girecek

Bu uzun soluklu canlı aksiyon film projesi daha önce Sony ve Netflix’te bir süre geliştirildi. Ancak her iki proje de yarım kaldı ve hiçbir zaman gerçekleşmedi. Hatta geçen yılın ortalarında iptal edilen Netflix filmi için 30 milyon dolarlık bir harcama bile yapılmıştı. Şimdi nihayet Amazon MGM’de hayata geçirilecek. Filmin çekimleri büyük bir ihtimalle gelecek yıl başlayacak.

Filmin dünya genelinde 5 Haziran 2026’da beyaz perdedeki yerini alacak. Yapım ilk etapta Amazon’un dijital yayın servisi olan Prime Video’ya değil, doğrudan sinemalarda vizyona girecek. Yapım salonlardaki gösterim sürecini tamamladıktan sonra ise beklendiği üzere Prime Video kütüphanesindeki yerini alacak.

- Reklam -

He-Man Live-Action Filminde Vizyon Tarihi Belli Oldu

Vizyon tarihi, film için büyük bir adım olsa da oyunculara dair henüz bir açıklama yapılmadı. Ancak çekim sürecine yakın rollerin duyurulması bekleniyor. He-Man tutkunları, serinin canlı aksiyon uyarlamasının nasıl karşılanacağını merakla bekliyor.

He-Man’in on yıllar sonra canlı aksiyon formatında beyaz perdedeki yerini alacak olması konusunda neler düşünüyorsunuz? Sizce bunca bekleyişe değecek bir yapım ortaya çıkacak mı? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, daha fazlası için bizi Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: Deadline

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Cobra Kai Finali Tarih Fragman

“Cobra Kai” Finali 3 Kısımda Yayınlanacak: İşte Yayın Tarihleri ve İlk Fragman

Eric: Benedict Cumberbatch'li Yeni Netflix Dizisi | Fragman

Benedict Cumberbatch’li Suç Draması “Eric” Dizisinden İlk Fragman