in , ,

Jack Kesy’li “Hellboy: The Crooked Man” Filminden İlk Fragman Yayınlandı

Hellboy: The Crooked Man filmi için ilk fragman paylaşıldı. Mike Mignola’nın çizgi romanından uyarlanan yapımın başrolünde Deadpool 2’den tanınan Jack Kesy yer alıyor.

Hellboy: The Crooked Man Filminden İlk Fragman
- Reklam -
- Reklam -

Hellboy: The Crooked Man filmine dair uzun zamandır merakla beklenen ilk fragman yayınlandı. Mike Mignola’nın ünlü çizgi romanından uyarlanan yeni yapım, Hellboy karakterinin üçüncü kez beyaz perdede boy gösterişine sahne olacak. Başrolde Jack Kesy’nin yer aldığı film, izleyicileri 1950’lerin karanlık ve gizemli Apalaş Dağları’na götürüyor.

Jack Kesy filmde Hellboy karakterini canlandıran üçüncü aktör olacak. Karakter daha önce Ron Perlman ve David Harbour tarafından canlandırılmıştı. Fragmanda Kesy’nin canlandırdığı Hellboy’u “Ölüm kokusu alıyorum,” gibi ürpertici ifadelerle, çarpıcı manzaralar ve doğaüstü olaylarla dolu bir ortamda görülüyor.

Hellboy: The Crooked Man Filminden İlk Fragman

- Reklam -

Film, Hellboy ve BPRD ajanı Alice Monaghan’ın (Adeline Rudolph) 1950’lerin kırsal Apalaş’ında mahsur kalmasıyla başlıyor. Burada bir yandan yerel halkın ruhlarını toplarken diğer yandan cadılar tarafından rahatsız edilen Crooked Man ile yüzleşiyorlar.

Görüntülerden de anlaşıldığı gibi, hikâye hem Hellboy’un geçmişiyle ilgili korkunç sırları ortaya çıkarmakta hem de karakteri karanlık ve mistik bir savaşın ortasına çekiyor.

Hellboy: The Crooked Man Fragmanı | İZLE

YouTube video

(Fragmanı YouTube üzerinden izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.)

Hellboy: The Crooked Man, Hellboy’un yaratıcısı Mike Mignola ve uzun süreli işbirlikçisi Christopher Golden tarafından kaleme slındı. Mignola bu filmle ilk kez doğrudan bir Hellboy filmi için senaryo yazmış oluyor. Yönetmen koltuğunda ise Crank filmiyle tanınan Brian Taylor oturuyor. Film, 2023’ün Mart ve Mayıs ayları arasında Bulgaristan’da çekildi.

Filmin kadrosunda Kesy dışında Jefferson White, Joseph Marcell, Hannah Margetson ve Martin Bassindale gibi isimler yer alıyor. Bassindale, Crooked Man olarak bilinen, 18. yüzyılda suçlarından dolayı idam edilen ve Cehennem’den geri dönen Jeremiah Witkins karakterine hayat veriyor.

- Reklam -

Geçmişten Günümüze Hellboy

Hellboy

The Crooked Man, ünlü çizgi roman karakterinin sinemadaki macerasında yeni bir sayfa açıyor. 2004 ve 2008 yıllarında Guillermo del Toro’nun yönetmenliğinde Ron Perlman’ın canlandırdığı ilk iki film, daha çok fantastik unsurlara odaklanırken, 2019 yılında David Harbour’ın başrolde olduğu yeniden yapım ise hem eleştirmenlerden hem de izleyicilerden olumsuz tepkiler almıştı. Bu yeni film ise Mignola’nın çizgi romanına sadık kalacak şekilde daha küçük çaplı bir hikâye anlatmayı hedefliyor.

Hellboy: The Crooked Man bu yılın sonlarına doğru beyaz perdedeki yerini alacak. Ancak henüz resmi bir tarih açıklanmadı.

Film için yayınlanan ilk fragmanı sizler nasıl buldunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, daha fazlası için bizleri Google News’ten takibe alabilirsiniz.

Kaynak: Entertainment Weekly

Ayşe Yılmaz

Ankara doğumlu, Antalya'da yaşıyor. Hacettepe Üniversitesi'nde İngiliz Dili ve Edebiyatı bölümünden mezun. Hayalleri arasında iyi bir İngilizce öğretmeni olmak veya çevirmenlik yapmak var. İngilizce dışında Almanca da bilmekte. Boş zamanlarında kitap okumayı, yürüyüş yapmayı ve arkadaşlarıyla vakit geçirmeyi sever.

2 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for LordKratos LordKratos dedi ki:

    En iyi Ron Perlman oynadı bu rolü. Jack Kesky çok sırıtıyor. Bir önceki film ile aynı akıbeti yaşayacak ve gişede çakılacak bu filmde.

  2. Avatar for Kutay Kutay dedi ki:

    Hayran yapımı gibi duruyor film ya. Hiçbir beklentim yok şu an.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Demon Slayer: Infinity Castle Anime Film Üçlemesi Geliyor

“Demon Slayer” Animesinde Büyük Final Beyaz Perdeye Geliyor: “Infinity Castle” Üçlemesi Duyuruldu

Gladiator 2 Filminden İlk Görseller Yayında

“Gladiator 2” Filminden İlk Görseller: İşte Paul Mescal ve Pedro Pascal’lı Kanlı Arena Dövüşleri