in ,

Yeni “Hellboy” Filmi “The Crooked Man”de Çekimler Sona Erdi

Hellboy: The Crooked Man filmi için çekimler sona erdi. Mike Mignola’nın çizgi romanından uyarlanan yapımın başrolünde Jack Kesy yer alıyor.

Hellboy: The Crooked Man Çekimleri Bitti
- Reklam -
- Reklam -

Hellboy: The Crooked Man filminde prodüksiyon süreci sona erdi. Mike Mignola tarafından yaratılan ve Dark Horse Comics etiketiyle yayımlanan çizgi roman kahramanı bir kez daha sinema izleyicisiyle buluşmaya hazırlanıyor.

Mignola’nın 1993 tarihinde yarattığı Hellboy karakteri; yıllar içerisinde çizgi roman dünyasında kendine özel bir yer bulmayı başardı. Birçok çizgi roman kahramanı gibi, beyaz perdede de kendisine yer bulan Hellboy; 2004 ve 2008 tarihli iki filmde Ron Pearlman; 2019’da ise David Harbour tarafından canlandırıldı.

İyi başlayan sinema macerası sönük biten karakter; şimdi yeni ellerde tekrar perdeye geri dönmek için gün sayıyor.

- Reklam -

Yeni Hellboy Filmi The Crooked Man Uyarlama

12 Strong, Claws ve Without Remorse ile tanınan Jack Kesy’nin Hellboy’u canlandırdığı filmin yönetmenliği Crank filminin yönetmenlerinden Brian Taylor’a emanet.

Hellboy: The Crooked Man Filmi İkonik Karakterin Gençliğine Odaklanacak

The Crooked Man filminde, önceki iki yapıma kıyasla karakterin gençlik yılları konu alınacak. Yerel anlatı ve mitlerden beslenen, ritüellerle dolu korku türü folk horror kategorisine giren yapım; Mignola’nın 2008’de çıkan aynı adlı çizgi romanından uyarlanacak.

Korku unsurları ağır basacak yapım, 1950’li yılların Appalachia’sına geçecek. Crooked Man öncülüğündeki cadıların musallat olduğu küçük bir topluluğa eğilecek filmde çarpık kiliseler ve karanlık tarikatlar izleyicilerin karşısına çıkacak.

Yönetmen Brian Taylor daha önce verdiği demeçte “dünya üzerinde gezinen genç bir cehennem çocuğunu perdeye taşıyıp film evrenini sıfırlamak için sabırsızlandığını dile getirmişti.

- Reklam -

Jack Kesy ile birlikte filmde yer alacağı belli olan oyuncular arasında Jefferson White (Yellowstone), Leah McNamara (Normal People) ve Adeline Rudolph (Chilling Adventures of Sabrina) yer alıyor.

Hellboy The Crooked Man and Others

Yapımın senaryosunda ise Mike Mignola ile Christopher Golden’ın imzası bulunuyor.

Şimdilerde post prodüksiyon sürecinde olan filmin doğrudan vizyona mı çıkacağı yoksa dijital yayın platformlarını mı tercih edeceği şu an için bilinmiyor. Yapımın vizyon tarihi açıklanmasa da 2024 yılında izleyicilerle buluşması son derece olası kabul ediliyor.

Sizin Hellboy: The Crooked Man filminden beklentileriniz neler? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, daha fazla sinema haberi için bizleri Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: Collider

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Yüzüklerin Efendisi Açık Dünya Oyunu

Yüzüklerin Efendisi Evreninde Geçen Yeni Bir Çevrimiçi Açık Dünya Oyunu Geliyor

Assassination Filmi Kadro

Kennedy Suikastı’nı Anlatan Filmde Kadro Belli Oldu: Al Pacino, Viggo Mortensen ve John Travolta…