in , ,

Arkadaşları Akıl Sağlığından Endişeliydi: Jack Nicholson, 18 Ay Sonra İlk Defa Dışarıda Görüntülendi

Jack Nicholson uzun süren inzivasına ara vererek aylar sonra ilk defa görüntülendi. Oscarlı aktör, Los Angeles Lakers-Memphis Grizzlies karşılaşmasını izledi.

Jack Nicholson Aylar Sonra İlk Defa Görüntülendi
- Reklam -
- Reklam -

Jack Nicholson hakkında endişe verici yorumlar uzun süredir gündemden düşmüyordu. 86 yaşındaki aktör, 18 ay sonra ilk defa kamusal alanda görüntülendi.

Uzun süredir görünmeyen ve nerede olduğu merak edilen Jack Nicholson, aylar sonra nihayet ilk defa dışarıda görüntülendi. Bu yılın başlarında, sağlığından endişe eden arkadaşları Nicholson’ın durumuyla ilgili gelişmeleri merak ettiklerini açıklamışlardı. Bu açıklama sonrasında, oyuncunun son durumu hakkındaki sorular da artmıştı.

İlk olarak iki hafta önce Beverly Hills’teki ünlü evinin balkonunda görüntülenen Oscarlı aktör, nihayet şimdi de Crypto.com Arena’daki basketbol maçına katılarak basın önüne çıkmış oldu. Nicholson maça oğlu Ray ve torunu Duke’un da aralarında bulunduğu ailesiyle birlikte katıldı.

- Reklam -

Jack Nicholson Aylar Sonra İlk Defa Görüntülendi

Üç Oscar ödüllü aktör saha kenarında bordo pantolon, siyah bir gömlek ve lacivert bir blazer ceket giyerken fotoğraflandı. The Shining yıldızı, Lakers ile Grizzlies arasında oynanan ve Lakers’ın ikinci sıradaki Grizzlies’i 125-85 yendiği serinin 6. maçında en önde oturuyordu.

Jack Nicholson ve LeBron James Yan Yana

NBA’in Twitter’da paylaştığı videoda, Red Hot Chili Peppers’tan Michael Peter Balzary / Flea, Adele ve erkek arkadaşı Rich Paul ve Dr. Dre de maçtaydı.

NBA’in Twitter’da paylaştığı bir başka klipte ise Larry David ve Nicholson’ın sahada birbirlerini selamladıkları görülüyor.

Jack Nicholson ve Larry David

NBA ayrıca Twitter’da maç öncesinde LeBron James ve Nicholson arasında geçen kısa bir diyaloğu paylaştı. James, koltuklarının yanında duran aktöre yaklaştı ve ikili kucaklaştı. NBA yıldızı sahaya dönmeden önce bir süre sohbet ettiler.

Jack Nicholson ve LeBron James

- Reklam -

Lakers da Nicholson’ın sahalara dönüşünü kutladı ve sosyal medya hesaplarında aktörün saha kenarında ayakta çekilmiş bir fotoğrafını “6. Oyun: Jack Geri Döndü” başlığıyla paylaştı.

Jack Nicholson, son olarak 2010 yılında How Do You Know ve I’m Still Here filmleriyle sinemaseverlerin karşısına çıktı. Ancak, 13 yıl boyunca herhangi bir film projesinde yer almadı. 85 yaşına geldiğimiz şu günlerde ünlü aktörün evinde kapandığı ve tamamen izole bir hayat yaşadığı ifade ediliyordu.

Jack Nicholson’ın Akıl Sağlığından Olduğu İddiaları Gündemdeydi

Oscar ödüllü filmleri As Good as It Gets, Terms of Endearment ve One Flew Over the Cuckoo’s Nest ile tanınan Nicholson, The Departed, Chinatown gibi kült filmleriyle de izleyicilerin gönlünde taht kurmuştu. Ancak, son zamanlarda gözlerden uzak bir hayat yaşadığı biliniyordu.

Yakın arkadaşları, Nicholson’ın mental sağlığından endişe etmişlerdi. Oyuncunun maçtaki görünümü sonrasında dahil henüz resmi bir açıklama yapılmamış olsa da, kaynaklar aktörün demans hastalığına yakalandığı ve aklının yerinde olmadığı yönünde bilgi paylaşıyorlardı. Bununla birlikte, oyuncunun fiziksel sağlığının iyi olduğu belirtiliyordu.

Jack Nicholson

1970 yılından bu yana Lakers’ın kombine bilet sahibi olan ve onlarca yıldır maçlarda kutlama yaparken fotoğraflanan Jack Nicholson, böylece bir kez daha ne kadar sadık bir taraftar olduğunu kanıtladı.

Oyuncun hakkındaki yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da bizlerle paylaşabilir, ayrıca tüm içeriklerimizden anında haberdar olmak adına bizi Google Haberler üzerinden takip edebilirsiniz.

Kaynak: Today

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Evrenin En Güçlü Nesneleri Olan Kuasarlar Nasıl Oluştu?

Evrenin En Güçlü Enerji Kaynaklarından Kuasarların Nasıl Oluştuğu Nihayet Cevap Bulmuş Olabilir

Johnny Depp ve Amber Heard Davalari Kitap Oluyor

Johnny Depp ve Amber Heard’ün Çalkantılı Davaları Kitap Oluyor