in , ,

Berkun Oya’nın Yeni Netflix Dizisi “Kuvvetli Bir Alkış”tan Fragman Yayınlandı

Kuvvetli Bir Alkış için ilk fragman yayınlandı. Berkun Oya, Netflix’e yeni bir mini dizi ile geri dönmeye hazırlanıyor.

Kuvvetli Bir Alkış - Berkun Oya - Netflix Dizisi
- Reklam -
- Reklam -

Kuvvetli Bir Alkış dizisinden ilk tanıtım paylaşıldı. Berkun Oya imzalı yapım, Netflix platformunda izleyicilerle buluşmak için gün sayıyor.

2020 yılında başrollerini Öykü Karayel, Fatih Artman, Funda Eryiğit ve Settar Tanrıöğen’in paylaştığı Bir Başkadır dizisi ile adını geniş kitlelere duyuran Berkun Oya; Netflix ile işbirliğini sürdürmüş ve 2022’de Cici adlı drama filmine imza atmıştı.

Aradan geçen iki yılın ardından ünlü yönetmen yeni bir Netflix mini dizisi ile izleyicilerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

- Reklam -

Başrollerinde Aslıhan Gürbüz (Kor, Yahşi Cazibe), Fatih Artman (Behzat Ç., Aile Arasında, Bir Başkadır) ve Cihat Süvarioğlu’nun (Kelebekler, Hakan: Muhafız) yer aldığı dizinin yapımcılığını ise KREK Film gerçekleştiriyor.

Kuvvetli Bir Alkış - Berkun Oya - Dizi

Berkun Oya’nın Yeni Dizisi “Kuvvetli Bir Alkış” Bir Aile Draması Hakkında

Berkun Oya’nın yazıp yönettiği komedi türündeki Kuvvetli Bir Alkış dizisi, çekirdek bir ailenin on yıllara yayılan yolculuğunu konu ediniyor. Dizinin resmi tanıtımı için şu ifadeler kullanılıyor:

“Anne, baba ve çocuk… Portakalda vitamin olduğu geçmişe duyduğu özlemle, varoluşun doğasını sorgulayan bir çocuk… Çekirdek bir ailenin on yıllara yayılan yolculuğunu konu alan hikaye, aile fertlerinin birbirleriyle ve onları çevreleyen toplumla çatışmalarını anlatıyor.”

Dizide Aslıhan Gürbüz Zeynep karakterini, Fatih Artman Mehmet’i, Cihat Süvarioğlu ise Metin’i canlandırıyor. Yapıma dahil olan konuk oyuncular ise şu şekilde sıralanıyor:

Ali C. Ongun, Cengiz Bozkurt, Devrim Yakut, Eyüp Mert İlkis, Güneş Sayın, İpek Türktan, Kayra Orta, Menderes Samancılar, Murat Kılıç, Mustafa Karakoyun, Nur Sürer, Özlem Tokaslan, Rezdar Taştan, Serra Arıtürk, Settar Tanrıöğen, Uraz Kaygılaroğlu ve Zeynep Ocak.

- Reklam -

Kuvvetli Bir Alkış - Berkun Oya - Netflix Türkiye Dizisi

Ali Farkhonde, Evrim Zeybek ve Berkun Oya’nın yapımcılığını üstlendiği mini dizi şu sözlerle tanımlanıyor:

“Varoluşsal sancılar çeken ve bir portakalın içinde yaşadığı önceki hayatını özleyen bir adam, onlarca yılı kapsayan bir hikâyeyi anlatan bu dramada tuhaf ailesiyle uğraşır.”

Kuvvetli Bir Alkış Fragmanı | İZLE

YouTube video

(Fragmanı YouTube üzerinden izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.)

Kuvvetli Bir Alkış dizisi 29 Şubat 2024 tarihinde Netflix kütüphanesindeki yerini alacak.

Kuvvetli Bir Alkış dizisi hakkında sizin ilk izlenimleriniz ne yönde? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, daha fazlası için bizleri Google News’ten takibe alabilirsiniz.

Eda Aydın

1992 yılında Bursa'da doğdum. Radyo, Sinema ve Televizyon Bölümü mezunuyum. Filmler, kitaplar hakkında inceleme ve görüş yazıları yazıyorum. Tanpınar'ı seviyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Dünyanın En Derin Noktasında Bira Şişesi Bulundu

Dünyanın En Derin Noktası Olan Mariana Çukuru’nda Bira Şişesi Bulundu

Starfield Yüzde 97'lik Oyuncu Kaybı Yaşadı

Yıldızlar Arası Kaçış: “Starfield”ın Oyuncu Sayısı 6 Ayda Yüzde 97 Oranında Azaldı