in ,

Mark Millar’ın “Millarworld” Çizgi Romanları Artık Dark Horse Comics Çatısı Altında Yayımlanacak

Millarworld yeni evini buldu. Mark Millar’ın popüler çizgi roman markası Image Comics’ten Dark Horse Comics’e taşınıyor.

Millarworld Çizgi Romanlarının Yeni Evi Dark Horse Oldu
- Reklam -
- Reklam -

Millarworld’ün yeni yayıncısı Dark Horse Comics olacak. Mark Millar, Jupiter’s Legacy, Kick-Ass, ve Kingsman gibi serilere ev sahipliği yapan çizgi roman markasını Image Comics’ten taşıyor.

Ödüllü çizgi roman yazarı Mark Millar imzasını taşıyan Millarworld artık Dark Horse Comics kütüphanesinde. Wanted, Marvel Knights, Spider-Man, Kick-Ass ve Civil War gibi çizgi romanlara imza atan Millar, yeni projelerini de Dark Horse çatısı altında devam ettirecek.

Millar’ın birçok farklı çizgi romanı bir araya topladığı Millarworld 20’nin üzerinde markayı ve 40’ın üzerinde çizgi romanı içeriyor. Okurlar tarafından oldukça beğenilen ve süper kahraman türüne yeni bir soluk getirmeyi başaran Millar uzun yıllar boyunca eserlerini Image Comics çatısı altında yayımlamıştı.

- Reklam -

Daha sonrasında sinema filmine uyarlanan ve geçen günlerde yeniden çekileceği kesinleşen Kick-Ass ve Wanted gibi yapımlarla birlikte evrenin tanınırlığı daha da artmıştı. Bu eserlerin basım ve kullanım hakları ise uzun süre boyunca Image Comics’te kalmıştı. Ancak Forbes’un haberine göre evrenin hakları Dark Horse Comics’e geçti.

“Millarworld” Çizgi Romanları Evreni Dark Horse Comics ile Devam Ediyor

Millarworld Çizgi Romanları Dark Horse Comics

Mark Millar verdiği röportajda evreni Dark Horse Comics bünyesinde büyütmenin kendisi adına büyük bir mutluluk olduğunu söyledi:

“Kendimi bildim bileli Dark Horse Comics hayranıydım ve uzun yıllar boyunca devam eden bu sevgim sonunda karşılığını buldu. Mike (Richardson) ve ekibinin kendilerini adadıkları şeyi seviyorum. Dark Horse Comics bünyesinde çalışan birçok arkadaşım var, çok iyi zaman geçirdiklerini biliyorum. Onlara dahil olmak artık kendi kendisini büyüten kocaman bir kütüphanemin daha da büyümesini değil aynı zamanda Big Game olayına hazırlanacağımız yılları da verimli geçirmemi sağlayacaktır.”

Dark Horse Comics yöneticisi Mike Richardson ise, Millarworld’ü bünyelerine katmaktan gurur duyduğunu açıkladı.

“Mark’ın yaptığı işlere her daim hayranlık duydum ve Millarworld hikâyelerini Dark Horse’a getirmiş olmaktan dolayı heyecanlıyım. Hikâye anlatıcılığı ve karakter tasarımı onu çizgi roman endüstrisinin ön saflarına kadar getirdi. Kendisini ve ekibini Dark Horse’ta ağırlamaktan büyük mutluluk. Hayranı olarak bizim için beklettiği sürprizleri görmeyi dört gözle bekliyorum.”

- Reklam -

Mark Millar: “Netflix için Yeni Dizi ve Filmler Üzerine Çalışıyoruz”

Millarworld Çizgi Romanları Netflix

Millar’ın Dark Horse bünyesine dahil olması ile birlikte Millarworld’ün 5 yeni eserle genişlemeye devam edeceği açıklandı. 2024 yılında çıkacak beş eserden birinin ise Nemesis: Rogues’ Gallery adını taşıyacağı biliniyor. Bununla birlikte başarılı yazar Netflix’e yeni uyarlamaların geleceğine dair ipucu da verdi.

“2025 yılında çıkış yapacak eserler üzerine sıkı bir şekilde çalışıyorum. Bayılacağınız dört yeni seri. Dark Horse ile yaptığımız bu anlaşma şimdiden bana cennetteymiş gibi hissettiriyor. Diğer taraftan pandemiyi iyice geride bıraktık ve grevler de sona erdi. Netflix tarafından yeni diziler ve filmler üzerine de çalışıyoruz. Daha yeni başladık.”

Netflix son olarak Millar’ın Jupiter’s Legacy serisini diziye uyarlamış ancak bu yolculuk yalnızca bir sezonla sınırlı kalmıştı.

Marvel ve DC’den sonra sektörün büyük isimleri arasında yer almayı başaran Dark Horse Comics 2000’li yılların ortalarında Image Comics’i geçerek sektördeki üçüncü büyük çizgi roman yayımcısı hâline gelmeyi başarmıştı. Çizgi roman şirketi 2024 yılı boyunca Mark Millar klasik eserlerini yeni basımlarına alarak kütüphanesine ekleyecek.

Millarworld’ün Image Comics’ten Dark Horse Comics’e geçmesi hakkında siz ne düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, daha fazla içerik için bizleri Google Haberler’den takip edebilirsiniz.

Kaynak: Forbes

Oğuzhan Açıkalın

Gedikli bir çizgi roman geek’i olmasam da beyaz sayfalara doluşmuş renkli resimleri her zaman ilgiyle takip ettim. Çünkü resimlerin ve kelimelerin bizi olduğumuzdan daha iyi bir yere taşıyacağına inanıyorum. Kısa kısa hikâyeler yazıyorum, edebiyatın her türlüsüne ilgi duysam da bilimkurgu konusunda kendimi geliştirmeye çalışıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Güneş Fırtınaları, Tren Kazalarına Neden Olabilir

Bilim İnsanları Uyardı: “Güneş Fırtınaları, Tren Kazalarına Neden Olabilir”

Büyük İskender Kimdir Hayatı Hakkında Bilgi

Dünyanın Çoğunu Fetheden Büyük İskender Hakkında 8 Tarihi Gerçek