in ,

Çizgi Roman Uyarlaması “Kick-Ass” Serisi Sıfırlanıyor: Yeni Film Yeni Oyuncularla Geliyor

Yeni Kick-Ass filmi için çalışmalar başladı. Matthew Vaughn yeniden çevrim hakkında ilk detayları paylaştı.

Yeni Kick-Ass Filmi Reboot
- Reklam -
- Reklam -

Yeni Kick-Ass filmi, eski seriyi sıfırlayarak maceraya en baştan başlayacak. Yönetmen Matthew Vaughn, reboot projesi hakkında detaylar paylaştı.

Matthew Vaughn Kick-Ass serisinin kapılarını yeniden aralamaya hazırlanırken beklentileri yükseltmekten de geri durmadı. 2010 yılında çektiği ilk film ile süper kahraman filmlerine farklı bir bakış açısı getiren yönetmen yeni projesinin daha önce görülmemiş bir şekilde beyaz perdeye çıkacağını söylüyor.

Aaron Taylor- Johnson ve Chloë Grace Moretz’in başrollerinde yer aldığı Kick-Ass (Göster Gününü) vizyona girdiği günden itibaren izleyicilerin beğenisini kazanmayı başarmıştı. Hiciv ve kara mizah türlerini başarılı bir şekilde harmanlayan ve o güne kadar gelen süper kahraman türünü yeniden şekillendiren yapım eleştirmenlerden yüksek notlar almıştı. 2013 yılında çıkan devam filmi ilki kadar beğenilmese de adından söz ettirmeyi başarmıştı.

- Reklam -

Yeni Kick-Ass Filmi 3 Reboot

Serinin yönetmeni Matthew Vaughn ise hayranları sevindirecek açıklamalarda bulundu. Başarılı yönetmen bir kez daha süper kahraman filmlerine bakış açısını değiştireceğini söyledi ve beklentileri yükseltti.

Yeni Kick-Ass Filmi için Çekimler 2024’te Başlıyor

New York Comic-Con etkinliği sırasında konuşan Matthew Vaughn, verdiği röportajda yeni reboot’ta çekimlerin gelecek yıl başlayacağını duyurdu.

“Kick-Ass dönemin süper kahraman filmlerine olan bakış açısını değiştirdi. Bunu yeniden yapmayı hedefliyoruz. Karakterler önceki yapımlarda yer almayan, yeni isimler olacak. Seriyi sıfırladıktan sonra onları da tekrar geri getirmeyi planlıyoruz. Ancak yeni filmdeki amacımız ilk seriden tamamen farklı bir rotada gitmek olacak. Gerçekten daha fazlasını konuşamam ama eğlenceli olacağını söyleyebilirim.”

Yeni Kick-Ass Filmi

Vaughn ayrıca Kick-Ass 3 ihtimalini de değerlendirdi:

- Reklam -

“Yeniden çektiğimiz bu film öyle bir seviyede ki… muhtemelen tutuklanacağım. Daha önce gördüğümüz hiçbir şeye benzemiyor. Kick-Ass filmi hakkında düşündük, Kick-Ass 3 filmi için karakterleri yeniden ekrana getirebilir miyiz diye düşündük ve kim bilir belki de bir gün aynı karakterlerle Kick-Ass 3’ü çekeriz. Ama evrenin yeniden canlanabilmesi ve insanlara, ‘Bu neydi şimdi?’ dedirtebilmek için insanlara biraz günlerini göstermemiz gerekiyor.”

Oyuncu Kadrosu Yakında Tamamlanıyor

Henüz resmi duyurusu yapılmayan filmin yönetmeni Vaughn konuya dair detaylı bilgi vermek için 2024 yılının beklenmesi gerektiğini belirtiyor. Bununla birlikte yönetmen senaryoda inanılmaz şeyler yazdığını ve filmin yapım sürecinin nasıl etkileneceğini de bilmediğini sözlerine ekledi.

“İnanılmaz şeyler yazdık ve bununla ilgili çok heyecanlıyım. Bütün duyurular altı ay ila bir yıl içerisindeki bir sürede açıklanacak. Bu sürede oyuncu kadrosunu tamamlamak istiyorum. Gelecek seneye vizyona girmesini beklediğimiz bir filmden bahsediyoruz ve birlikte çalıştığımız kişiler konuyla ilgili konuşmamam gerektiğini söylediler. Kick-Ass benim için oldukça önemli ve kişisel.”

Kick-Ass Film

Öte yandan başrollerini Henry Cavill ve Dua Lipa’nın paylaştığı Matthew Vaughn imzalı casusluk filmi Argylle Şubat 2024’te vizyona girecek.

Siz yeni reboot hakkında ne düşünüyorsunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, film dünyasından daha fazla haber için bizi Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: Collider, Screen Rant

Oğuzhan Açıkalın

Gedikli bir çizgi roman geek’i olmasam da beyaz sayfalara doluşmuş renkli resimleri her zaman ilgiyle takip ettim. Çünkü resimlerin ve kelimelerin bizi olduğumuzdan daha iyi bir yere taşıyacağına inanıyorum. Kısa kısa hikâyeler yazıyorum, edebiyatın her türlüsüne ilgi duysam da bilimkurgu konusunda kendimi geliştirmeye çalışıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

yarasalar evrim nasıl uçan memeli

Yarasalar Uçan Tek Memeli Hayvan Olmayı Nasıl Başardı?

Avatar: The Last Airbender Ateş Ulusu - İlk Bakış

Netflix’in “Avatar: The Last Airbender” Uyarlamasındaki Ateş Ulusu Üyelerinden Yeni Kareler Yayınlandı