in , ,

“Naruto”nun 20. Yıl Özel Bölümleri Süresiz Olarak Ertelendi

Naruto 20. yıl özel bölümleri süresiz olarak ertelendi. Popüler anime serisinin yıldönümü için hazırlanan dört bölümün eylülde yayınlanması planlanıyordu.

Naruto 20. Yıl Özel Bölümleri Ertelendi
- Reklam -
- Reklam -

Orijinal Naruto anime serisinin 20. yıldönümü kutlamaları kapsamında duyurulan özel bölümlerinin yayınlanması süresiz olarak ertelendi. Eylül ayında başlaması planlanan bu dört bölümün üretim sorunları nedeniyle ertelendiği belirtiliyor.

Naruto’nun yapımcı ekibi, 20. yıldönümü projesi kapsamında üretilen bölümlerin kalitesini artırmak amacıyla yayın tarihini ertelemeye karar verdiklerini açıkladı. Yapılan yeni açıklamada, Naruto’nun geri dönüşünü sabırsızlıkla bekleyen hayranlara özür dilemekten ve yeni yayın takviminin belirlendiğinde duyurulacağından bahsedildi.

“20. yıldönümü projesi olarak hazırlanan bu çalışmanın kalitesinde devam eden iyileştirmeler nedeniyle, Naruto’nun yayınını erteleme kararı aldık. Yayınlanmasını dört gözle bekleyen hayranlarımızdan içtenlikle özür dileriz. Yeni yayın programı kararlaştırılır kararlaştırılmaz duyurulacaktır.”

- Reklam -

Studio Pierrot ve Naruto Production Committee şu anda kuliste çalışmalarına devam edecek ve özel bölümlerin en iyi haliyle geri dönüşünü sağlamak için gereken çabayı gösterecek. Eğer herhangi bir erteleme olmasaydı özel bölümlerin 3 Eylül Pazar günü yayınlanmaya başlaması ve tüm ay boyunca her hafta yeni bir bölümün yayınlanması planlanıyordu.

Naruto 20. Yıl Özel Bölümleri Ertelendi

Naruto 20. Yıl Özel Bölümleri 2024 İçinde Yayınlanabilir

Anime dizisinin hayranları ne kadar heyecanlı olsalar da, ekibin yeni bölümleri en iyi kalitede sunulmasını istemelerini anlayışla karşılayacaklardır. Yeni yayın tarihinin ne zaman açıklanacağı ise merakla bekleniyor. Ancak tahminler stüdyonun bu seneyi es geçtiği ve yeni planlarını 2024 yılı için yaptığı yönünde.

Japon animasyon stüdyolarının belirli dizi ve filmleri zamanında üretebilmek için aşırıya kaçma eğiliminde olduklarını bilinen bir şey. Japon animatörlerin çoğu zaman fazla çalıştırıldıkları ve düşük ücret aldıkları sektöre aşina olanların çokça karşılaştığı bir durum. Son yıllarda ateş altındaki stüdyolardan biri olan MAPPA, mükemmelliğin bedelsiz olmadığını ve ideal olarak bunun bedelinin asla çalışanların refahı olmaması gerektiğini kanıtladı.

- Reklam -

İlk olarak geçen mart ayında Naruto web sitesine paylaşılan haberle ortaya çıkan bu özel bölümler, sevilen karakterlerin ilk gençlik yıllarına gidecek ve hayranlara nostaljik anlar yaşatacak.

Naruto 20. Yıl Özel Bölümleri Ertelendi

Daha kaliteli özel bölümler için alınmış olan bu erteleme kararı hakkında sizler ne düşünüyorsunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, anime dünyasından yeni haberler için bizi Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: Comic Book

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

The Killer David Fincher Fragman

David Fincher’ın Yeni Suç Filmi “The Killer” için İlk Fragman Yayınlandı

Duyarlı - Sena Bayraktar | Çevirmenin Çemberi

Duyarlı – Sena Bayraktar | “Her Şeyi Daha Derinden İşleyen Beyin ve Duyarlılığın Beş Armağanı”