in ,

David Fincher’ın Yeni Suç Filmi “The Killer” için İlk Fragman Yayınlandı

The Killer filmi için ilk fragman paylaşıldı. David Fincher’ın Netflix üzerinden izleyicilerle buluşacak yeni yapımının başrolünde Michael Fassbender yer alıyor.

The Killer David Fincher Fragman
- Reklam -
- Reklam -

The Killer filminden ilk fragman görücüye çıktı. David Fincher, Oscar ödüllü Mank yapımından sonra bir kez daha Netflix ekranlarındaki yerini alıyor.

Se7en, Gone Girl, The Social Network ve Fight Club gibi klasikleşmiş yapımlarla tanınan David Fincher yeni yapımıyla izleyicilerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Son olarak 2020’de yayınlanan Mank filmiyle adından söz ettiren yönetmen, Netflix için daha önce House of Cards, Mindhunter ve Love, Death & Robots dizilerinde de görev almıştı.

- Reklam -

2020 yılında Netflix ile 4 yıllık bir anlaşma imzalayan David Fincher, yeni yapımında Michael Fassbender (Prometheus, Shame) tarafından canlandırılan profesyonel bir suikastçının hikâyesini anlatıyor.

Yapımın oyuncu kadrosunda Fassbender’a Tilda Swinton, Arliss Howard, Sophie Charlotte ve Charles Parnell gibi yıldız isimler eşlik ediyor.

The Killer Fragmanı | İZLE

YouTube video

(Fragmanı YouTube üzerinden izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.)

David Fincher’ın “bir tutku projesi” olarak gördüğü ve 16 yıldır üzerine çalıştığı The Killer filmi gün yüzüne çıkmaya hazırlanıyor. Psikolojik gerilim türündeki film, Alexis Nolent’in aynı adlı Fransızca çizgi romanından uyarlanıyor.

Yapımda bir kiralık katil rolünde olan Michael Fassbender, son hedefini ortadan kaldırmak için çıktığı yolculukta aynı zamanda peşindeki düşmanlarla da mücadele etmek zorunda kalıyor.

The Killer 2023 - David Fincher - Fragman

- Reklam -

Fassbender izleyicilerin karşısına son olarak 2019 yapımı X-Men filmi Dark Phoenix ile çıkmıştı. Filmde Fassbender’ın yanı sıra Tilda Swinton (Three Thousand Years of Longing), Arliss Howard (The Time Traveler’s Wife), Sophie Charlotte (Dark Days) ve Charles Parnell (Top Gun: Maverick) gibi isimler yer alıyor.

Fincher, filmin senaryosunu ise Andrew Kevin Walker ile birlikte kaleme alıyor. İkili daha önce Se7en ve Fight Club gibi popüler yapımlarda birlikte çalışmışlardı.

The Killer filminin sinematografisi ise Mank’te de görev almış olan Erik Messerschmidt’e emanet ediliyor.

The Killer - David Fincher - Fragman - Netflix

Dünya prömiyerini 3 Eylül 2023 tarihinde Venedik Film Festivali’nde yapacak film, kısıtlı bir sinema gösterimi sonrasında 10 Kasım 2023 tarihinde Netflix’te yayına girecek.

David Fincher imzalı The Killer filmi için sizin beklentileriniz neler? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, sinema dünyasından daha fazlası için bizleri Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: Collider

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for LordKratos LordKratos dedi ki:

    Sağlam bir filme benziyor.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Gran Turismo Özel Efekt Kullanımı

Görsel Diliyle Dikkat Çeken “Gran Turismo” Uyarlamasındaki Özel Efektlerin Perde Arkası

Naruto 20. Yıl Özel Bölümleri Ertelendi

“Naruto”nun 20. Yıl Özel Bölümleri Süresiz Olarak Ertelendi