in ,

“The Rings of Power”ın Önemli Oyuncularından Biri, 2. Sezonda Yer Almayacak

Nazanin Boniadi, Prime Video’nun “The Rings of Power” dizisinde 2. sezonda yer almayacak. Ünlü oyuncu yapımda Bronwyn karakterini canlandırıyordu.

Nazanin Boniadi - The Rings of Power 2. Sezon Yer Almayacak
- Reklam -
- Reklam -

Nazanin Boniadi, The Lord of the Rings: The Rings of Power 2. sezon bölümlerinde yer almayacak. Oyuncu Prime Video dizisinde Tirharad köyünde yaşayan Bronwyn adlı bir kadına hayat vermişti.

J.R.R. Tolkien’in dünyaca ünlü fantastik evreni Orta Dünya’nın İkinci Çağı’nı ekrana taşıyan Prime Video dizisi Güç Yüzükleri, 2. sezonuyla geri dönmeye hazırlanıyor.

Yeni sezondan ilk fragman mayıs ayında yayınlanırken dizi geçen günlerde sürpriz Tom Bombadil hamlesiyle de gündemde kendisine yer bulmayı başarmıştı.

- Reklam -

Şimdi ise ilk sezonun öne çıkan karakterlerinden olan ve bazı olaylarda kilit rol oynayan Bronwyn’i canlandıran Nazanin Boniadi’nin 2. sezon için geri dönmeyeceği ortaya çıktı.

Bronwyn’i Oynayan Nazanin Boniadi “The Rings of Power” 2. Sezonda Yer Almayacak

The Rings of Power şimdiye dek Sauron, Galadriel ve Elrond gibi tanıdık karakterlere yer vermiş olsa da aynı zamanda yalnızca dizi için yaratılmış bazı isimler de vardı.

Ismael Cruz Córdova elf Arondir’i oynarken Nazanin Boniadi’nin canlandırdığı insan Bronwyn ile yasak bir ilişki içerisindeydi. Bronwyn aynı zamanda dizi için yaratılan bir başka karakter olan ve Tyroe Muhafidin tarafından canlandırılan genç Theo’nun annesiydi.

Nazanin Boniadi - The Rings of Power 2. Sezon Bronwyn

Córdova ve Muhafidin, The Rings of Power’ın ikinci sezonunda Arondir ve Theo olarak geri dönecekler. Ancak The Hollywood Reporter’ın aktardığına göre Boniadi Bronwyn rolünü yinelemeyecek. Bonidadi, 2022’de aktivizme odaklanmak için oyunculuktan bir adım geri çekilmişti. Bu süreçte bağımsız film A Mosquito in the Ear’da rol almasına rağmen The Rings of Power aktrisin radarının dışında kaldı.

Kaynaklar Boniadi’nin yokluğunun dizide nasıl ele alınacağını belirtmiyor. Ancak Córdova ve Muhafidin’in yapımda yer almaları, Bronwyn için yeni bir oyuncu seçilmiş olabileceği ihtimalini akıllara getiriyor.

- Reklam -

Nazanin Boniadi’den Açıklama

Basında yer alan haberlerin ardından Nazanin Boniadi de kişisel Instagram hesabı üzerinden gelişmeleri doğruladı. Ünlü oyuncu açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

The Rings of Power’ın ikinci sezonuna geri dönmemeyi tercih ettim. Bu kararım aktivizme öncelik verme tercihimle ilgili değildi. Kariyerim boyunca en değer verdiğim şeyler dürüstlük, empati ve bütünlük olmuştur. Karakterim Bronwyn de daha adil bir dünya için çabalarken aynı ideallere bağlıydı. Bu yüzden onunla derin bir bağ kurdum. Yakında sizinle yeni projelerimi paylaşmayı dört gözle bekliyorum.”

Nazanin Boniadi - The Rings of Power 2. Sezon Açıklaması

The Rings of Power 2. sezon 29 Ağustos 2024 tarihinde Prime Video’da yayına başlayacak.

Dizinin geçtiği Güneşin İkinci Çağı’nda Sauron, yeni bir karanlık lord olarak adından söz ettirmeye başlıyor. Onu durdurmak ise Galadriel ve Elrond gibi Orta Dünya’nın tanınan karakterlerine düşüyor.

Siz Nazanin Boniadi’nin The Rings of Power 2. sezon için rolünü yinelemeyecek olması hakkında ne düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, daha fazlası için bizleri Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: Winter is Coming

Eda Aydın

1992 yılında Bursa'da doğdum. Radyo, Sinema ve Televizyon Bölümü mezunuyum. Filmler, kitaplar hakkında inceleme ve görüş yazıları yazıyorum. Tanpınar'ı seviyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

The Paper Dizisi - The Office

Yeni “The Office” Dizisinin Adı “The Paper” Olacak

Venom 3 Filminden İlk Fragman Yayında

“Venom 3” Filminden İlk Fragman Yayında: Tom Hardy’li Örümcek Adam Filmi Final Yapıyor