in , ,

“Omen: İlk Kehanet” Filminden Yeni Fragman

“Omen: İlk Kehanet” filmi vizyon için gün sayıyor. 1976 yılında vizyona giren “The Omen”ın öncesini konu alan maceradan yeni fragman paylaşıldı.

Omen: İlk Kehanet Filmi - Yeni Fragman
- Reklam -
- Reklam -

Omen: İlk Kehanet filmi için Türkçe altyazılı yeni bir fragman paylaşıldı. Kült korku klasiği, öncül hikâyesini beyaz perdeye taşımaya hazırlanıyor.

Yönetmenliğini Richard Donner’ın (Superman, Lethal Weapon) üstlendiği 1976 yapımı The Omen (Kehanet) filmi, En İyi Müzik kategorisinde Akademi Ödülü ile ödüllendirilmiş; aynı zamanda korku sinemasının klasikleri arasına girmişti. Film, küçük bir çocuğun çevresinde kümelenen gizemli ölüm vakalarını takip ediyordu.

Sonrasında geniş bir külliyatla beyaz perde macerasına devam eden The Omen, son olarak 2016 tarihli zayıf bir yeniden çevrime konu olmuştu. Şimdi ise ilk filmden öncesini konu alacak yeni bir macera için geri sayım sona ermek üzere.

- Reklam -

Omen: İlk Kehanet Filmi – Türkçe Altyazılı Yeni Fragman | İZLE

YouTube video

(Fragmanı YouTube üzerinden izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.)

Yönetmenliğini Vessels ve Legion ile bilinen Arkasha Stevenson’ın üstlendiği The First Omen filmi, 20th Century Studios imzasıyla geliştiriliyor.

Oyuncu kadrosunda Nell Tiger Free (Game of Thrones, Servant), Bill Nighy (Love Actually), Sonia Braga (Kiss of the Spider Woman) ve Tawfeek Barhom (Mary Magdalene) yer alırken filmin senaryosunu Tim Smith, Arkasha Stevenson ve Keith Thomas kaleme alıyor.

Omen: İlk Kehanet Filmi 2024 - Yeni Fragman

Omen: İlk Kehanet filminin konusu şu sözlerle aktarılıyor:

“Seyircileri Roma’nın gotik, büyüleyici, tekinsiz ve tarihi atmosferine davet eden film, sinemaseverleri hikayenin öncesine götürecek. Kiliseye hizmet etmek üzere Roma’ya gönderilen genç bir Amerikalı kadının kendi inancını sorgulamasına sebep olan karanlık bir olayla karşılaşması sonucu yaşanılanları anlatan film, kötülüğün doğuşunu amaçlayan bir komploya izleyicileri davet edecek.”

- Reklam -

1976’daki ilk filmin ardından seri 1978’de Damien Omen II ve 1981’de Omen III: The Final Conflict ile devam etmişti. 1991’de Omen IV: The Awakening TV filmi formatında izleyicilerin karşısına çıkmış; 2006’da ise The Omen (Kehanet: 666) vizyona girmiş ancak hem eleştirmenlerden hem de hayranlardan düşük notlar almıştı.

Omen: İlk Kehanet Film - Yeni Fragman

The Omen; 70’li yıllarda The Exorcist, Halloween ve The Texas Chainsaw Massacre ile birlikte korku sinemasının en önemli yapımları arasında yer alıyordu.

Omen: İlk Kehanet filmi Türkiye’de 12 Nisan 2024 tarihinde vizyona girecek.

Omen: İlk Kehanet filmi hakkındaki beklentilerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, korku sineması hakkındaki yeni gelişmeler için bizleri Google Haberler’den takip edebilirsiniz.

Kaynak: Collider

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Dune 2 Gişe Hasılatı

“Dune 2” Gişede Şimdiden İlk Filmi Geride Bıraktı

Neil Gaiman Koleksiyon Sanatçı Destek

Neil Gaiman İhtiyaç Sahibi Sanatçıları Desteklemek için Kişisel Koleksiyonunu Açık Artırmaya Çıkardı