in ,

Ünlü Korsan Oyunları “Sea of Thieves” ile “Monkey Island”ı Buluşturan DLC’den İlk Fragman

Sea of Thieves: The Legend of Monkey Island oyuncularla buluşuyor. İki ünlü oyun serisini buluşturan DLC, Xbox Games Showcase 2023 etkinliğinde tanıtıldı.

Sea of Thieves: The Legend of Monkey Island Geliyor
- Reklam -
- Reklam -

Sea of Thieves: The Legend of Monkey Island adını taşıyan genişleme paketi duyuruldu. Dün akşam gerçekleştirilen Xbox Games Showcase 2023 etkinliği, iki ünlü korsan temalı oyunun dünyalarını bir araya getiren DLC’den ilk tanıtıma yer verdi.

Xbox Games Showcase 2023 etkinliği sırasında Rare ve Lucasfilm Games, Sea of Thieves için The Legend of Monkey Island’a dayanan yepyeni bir hikâye kampanyası ekleyen yeni işbirliğini duyurdu. Orijinal çıkışı 2018 yılında biraz yavaş olan Rare, oyunu güncellemeye devam etti ve Steam gibi ek platformlara getirerek canlı bir hizmet devine dönüştürdü. Sea of Thieves, yeni yapılacak şeyler ve mevsimsel içeriklerle dünyayı daha da genişletmenin yanı sıra, çeşitli markalarla da çalıştı.

Microsoft’un diğer yapımları olan Gears of War, Banjo-Kazooie ve Ori’den içerik eklemeye başlayarak, Rare 2021’de Disney ile işbirliği yaparak Pirates of the Caribbean temalı ücretsiz bir genişletme oluşturma konusunda daha iddialı hale geldi. Jack Sparrow, Joshamee Gibbs, Kaptan Barbossa gibi ikonik karakterleri ve seriden diğer referansları ekleyen oyuncular, orijinal bir hikâye deneyimleyebilir ve yeni düşmanlarla savaşabilirler. Şimdi stüdyo son işbirliğini de açıklamak için hazır.

- Reklam -

Ünlü Korsan Oyunları "Sea of Thieves" ile "Monkey Island"ı Buluşturan DLC'den İlk Fragman

Xbox Showcase 2023 etkinliği sırasında yayınlanan yeni fragman, bir sonraki büyük Sea of Thieves crossover işbirliğinin Monkey Island ile olduğunu ortaya koydu. Korsanlar, Melee Adası ve Scum Bar’a rastladıktan sonra Belediye Başkanı olarak görev yapan Guybrush Threepwood da dahil olmak üzere bir dizi klasik karakterle tanışıyor. Jack Sparrow’a benzer şekilde, Threepwood’un oyunculara tam işlevli bir NPC olarak katılacağı ve LeChuck’ın adanın anılarını bir hapishaneye dönüştürdüğü ipucu veriliyor.

Beklendiği gibi Monkey Island crossover oyuncular için ücretsiz ve deneyimlemek için tamamen yeni bir orijinal hikâye içerecek. Oyuna katılmak isteyenler için Sea of Thieves x Monkey Island etkinliği 20 Temmuz’da tam anlamıyla başlayacağı için çok fazla beklemek gerekmeyecek.

Yayınlanan duyuru fragmanını hemen aşağıdan izleyebilirsiniz:

- Reklam -

Sea of Thieves: The Legend of Monkey Island Duyuru Fragmanı | İZLE

YouTube video

(Fragmana YouTube üzerinden ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz.)

Sea of Thieves şu anda PC, Xbox One ve Xbox Series X’te mevcut.

Sea of Thieves: The Legend of Monkey Island duyuru videosunu sizler nasıl buldunuz? Beklentilerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da bizlerle paylaşabilir, ayrıca tüm içeriklerimizden anında haberdar olmak için bizi Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: Game Rant

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Starfield Oynanış Fragmanı Yayınlandı

Bethesda’nın Uzay Temalı Aksiyon Rol Yapma Oyunu “Starfield”ın Oynanış Fragmanı Yayınlandı

Ölü Brugge - Georges Rodenbach | Haftanın Kitabı #273

Ölü Brugge – Georges Rodenbach | Haftanın Kitabı #273