in ,

Bethesda’nın Uzay Temalı Aksiyon Rol Yapma Oyunu “Starfield”ın Oynanış Fragmanı Yayınlandı

Starfield için oynanış fragmanı çıktı. Bethesda’nın oyuncuları yıldızlararası bir maceraya davet ettiği yapımdan yeni tanıtım Xbox Games Showcase 2023 etkinliğinde paylaşıldı.

Starfield Oynanış Fragmanı Yayınlandı
- Reklam -
- Reklam -

Starfield oynanış fragmanı görücüye çıktı. Bilimkurgu tutkunlarının merakla beklediği Bethesda oyunu ufukta gözüktü.

Xbox Showcase 2023 etkinliği uzun süredir beklenen yapımların sinematik fragmanları ve oynanış videoları ile oyunseverleri heyecanlandıran içerikler sundu. Star Wars Outlaws, Cyberpunk 2077: Phantom Liberty ve Fable gibi yapımlara değinen etkinlikte ayrıca bir başka beklenen oyun Starfield için de oynanış fragmanı yayınlandı.

Birkaç dakika uzunluğunda olan fragman, oyundaki vahşi yaşamdan gruplara, hareket mekaniğinden evrenin kendisine ve oyuncuların Starfield’da yaptıkları şeyleri neden yaptıklarına kadar pek çok konuyu gözler önüne seriyor.

- Reklam -

Elder Scrolls ve Fallout oyunlarının yapımcılarının merakla beklenen oyunu bu yılın sonlarında piyasaya sürülecek. Starfield, Bethesda’nın 25 yılı aşkın süredir yeni bir oyun için ilk girişimi olduğundan dolayı da beklentiler oldukça yüksek.

Starfield Oynanış Fragmanı Yayınlandı

İlk olarak 2018’de tanıtılan bu oyun için hayranlar uzun süredir bekliyordu ve görünüşe göre artık zamanı geldi. Bununla birlikte, oyunun zaman çizelgesinin geçmişi göz önüne alındığında bazı hayranların hâlâ şüpheci olabileceğini belirtmek gerekir. Oyunun başlangıçta 11 Kasım 2022’de piyasaya sürülmesi planlanıyordu, ancak iki kez ertelendi. İlkinde oyun 2023’ün başlarına kaydırılmış, ardından 8 Mart 2023’te tekrar ertelenmişti. Şimdi ise Starfield için resmi çıkış tarihi sonbahar olarak belirlenmiş görünüyor.

Oyun başındaki isim olan Todd Howard’a göre “Skyrim’in uzaydaki hali” gibi bir şey olan Starfield, tamamen gelişmiş 1.000 gezegene uzay keşfi yapmaya, kendi uzay geminizi, karakollarınızı ve daha fazlasını inşa etmeye izin verecek. Bugüne kadar yapılmış en ayrıntılı karakter yaratıcısının da oyunda yer aldığı iddia ediliyor ve yaklaşık 40 ön ayar var. Yani burnunuzun boyutundan belinizin genişliğine ve aradaki her şeye kadar kişisel ihtiyaçlarınızı karşılamak için istenilen her şeye sahip.

Starfield Oynanış Fragmanı | İZLE

YouTube video

(Fragmana YouTube üzerinden ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz.)

- Reklam -

Ticaret merkezlerinin, yaşam dolu yerleşimlerin, dinozor görünümlü yaratıkların ve şiddetli, engel tanımayan savaşların görüntülerini içeren Starfield oyunu, 6 Eylül 2023 tarihinde çıkış yapacak. Oyun Xbox Series S ve Xbox Series S’e özel olarak piyasaya sürülecek ve ayrıca PC’de de yer alacak. Ancak şimdilik PlayStation’a gelmeyecek gibi gözüküyor.

Starfield Oynanış Fragmanı Yayınlandı

Son olarak 45 dakika süren bir oynanış videosuna da hemen aşağıdan ulaşabilirsiniz:

Starfield Oynanış Videosu | İZLE

YouTube video

(Oynanış videosunu YouTube üzerinden izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.)

Yeni Starfield oynanış fragmanını sizler nasıl buldunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, oyun dünyasından tüm gelişmeler için bizi Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: One Sports

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Michael Shannon The Flash Filmi Rolü

Michael Shannon “The Flash” Filmindeki Rolü Hakkında Konuştu: “Benim için Tatmin Edici Değildi”

Sea of Thieves: The Legend of Monkey Island Geliyor

Ünlü Korsan Oyunları “Sea of Thieves” ile “Monkey Island”ı Buluşturan DLC’den İlk Fragman