in ,

Ubisoft Tarafından Geliştirilen “Star Wars” Oyunu “Outlaws” Duyuruldu: İşte İlk Fragman

Star Wars Outlaws oyunu geliyor. Ubisoft Massive tarafından geliştirilen Yıldız Savaşları oyunu Xbox Games Showcase etkinliğinde tanıtıldı.

Star Wars Outlaws Oyunu Geliyor: İşte İlk Fragman
- Reklam -
- Reklam -

Star Wars Outlaws oyunu dün akşam gerçekleştirilen Xbox Games Showcase 2023 etkinliğinde basına tanıtıldı. Yıldız Savaşları serisinin en önemli gezegenlerinde geçen oyunun ilk fragmanı paylaşıldı.

Ubisoft Massive Entertainment’ın açık dünya oyunu Star Wars Outlaws, 2023 Xbox Showcase’de resmi olarak tanıtıldı. Sinematik fragman, yeni bir hayata başlamak için Dış Halka’nın gördüğü en büyük soygunlardan birine kalkışmak üzere galaksiyi kapsayan bir maceraya atılmadan önce başlangıçta İmparatorluk’tan kaçıyor gibi görünen kurnaz Kay Vess’i hayranlarla tanıştırdı.

Daha önce Star Wars Outlaws’ın oyunculara No Man’s Sky’dakine benzer devasa, kesintisiz bir açık dünya haritasını keşfetme imkânı vereceği söyleniyordu. Fragman bu iddiaları doğrulayacak bir oynanış göstermese de, oyunculara Kay Vess’in hikâyesi boyunca keşfedebilecekleri, Canto Bight gibi devam üçlemesinden olanlar da dahil olmak üzere bazı ikonik Yıldız Savaşları mekânlarına ilk bakış sundu.

- Reklam -

Paylaşılan sinematik fragmanı aşağıdan izleyebilirsiniz:

Star Wars Outlaws Oyunu İlk Fragman | İZLE

YouTube video

(Fragmana YouTube üzerinden ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz.)

Fragmandaki kısa bir an Han Solo’nun dondurularak nakledildiğini gösteriyor. Bu, oyunculara oyunun zaman diliminin The Empire Strikes Back ile Return of the Jedi arasındaki bir yıl olacağını bildirmekle kalmıyor, aynı zamanda Kay’in ziyaret edeceği yerlerden birinin Tatooine olacağını da ortaya koyuyor. Çünkü taşıma klibinde Tatooine’in belirgin ikiz güneşleri uzaktan görülüyor.

Star Wars Outlaws Han Solo

- Reklam -

Tatooine Star Wars’un en önemli yerlerinden biri. Luke Skywalker’ın galaksinin Dış Halkası’ndaki evi yeni çıkan SW içeriklerinde de pek çok kez ziyaret edildi. Bu nedenle Star Wars Outlaws’da görünmesi çok da sürpriz değil. Obi Wan bir keresinde Tatooine’deki Mos Eisley Cantina’yı “sefil bir pislik ve kötülük yuvası” olarak tanımlamış ve Luke da buranın evrenin herhangi bir potansiyel parlak merkezinden “en uzak gezegen” olduğunu belirtmişti.

Star Wars Outlaws’ın ilk fragmanı, oyun dünyasında Asiler, Jedi’lar ya da İmparatorluk yerine galaktik çatışmanın ortasında hayatta kalmaya çalışan birilerini konu alan ilginç ve yeni bir tür Yıldız Savaşları hikâyesi anlatıyor gibi görünüyor. Oyuncular daha fazla bilgi edinmek için uzun süre beklemek zorunda kalmayacaklar çünkü oyunun bugünkü Ubisoft Forward etkinliğinde de yer alacağı doğrulandı.

Star Wars Outlaws oyunu için yayınlanan ilk tanıtım fragmanını sizler nasıl buldunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da bizlerle paylaşabilir, ayrıca tüm içeriklerimizden anında haberdar olmak için bizi Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: Screen Rant

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Hekate Bize Ne Mesaj Veriyor? Özlem Ertan'dan Yeni Kitap

Yunan Mitolojisi Tanrıçası Hekate’nin İzini Arkeolojik ve Yazılı Kaynaklarda Arayan “Hekate Bize Ne Mesaj Veriyor?” Çıktı

Michael Shannon The Flash Filmi Rolü

Michael Shannon “The Flash” Filmindeki Rolü Hakkında Konuştu: “Benim için Tatmin Edici Değildi”