in ,

Michael Shannon “The Flash” Filmindeki Rolü Hakkında Konuştu: “Benim için Tatmin Edici Değildi”

Michael Shannon “The Flash” filminde yinelediği General Zod rolü hakkında konuştu. Ünlü oyuncu canlandırdığı karakterden memnun değil.

Michael Shannon The Flash Filmi Rolü
- Reklam -
- Reklam -

Michael Shannon yakın gelecekte izleyicilerle buluşacak The Flash filmi hakkında konuştu. Amerikalı oyuncu rolü hakkında kafasının karışık olduğunu söylerken rolünden de pek memnun olmadığını dile getirdi.

DC Sinematik Evreni’nin bütün dinamiklerini değiştirmeyi hedefleyen The Flash filmi vizyona girmek için gün sayıyor. Peter Safran ve James Gunn’ın yönetiminde yeni bir dönemi aralayacak yeni Flash macerası, çoklu evrenleri konu almasıyla sadece geleceği değil geçmişi de önemli derecede etkiliyor.

Henry Cavill’ın ilk defa Superman rolü ile beyaz perdeye çıktığı Man of Steel filminin baş kötüsünü canlandıran Michael Shannon, The Flash filminin kadrosunda yer alan isimler arasında. Geçen günlerde verdiği röportajda karaktere dair görüşlerini aktardı:

- Reklam -

“Yalan söyleyemeyeceğim, bir oyuncu olarak süreç benim için tatmin edici değildi. Bu çoklu evren filmleri bana birileri aksiyon figürleri ile oynuyormuş gibi hissettiriyor. Sanki, ‘Burada biri var, burada da biri var ve savaşıyorlar!’ deniyormuş gibi. Man of Steel filmindeki gibi derinlikli bir karakter çalışması yok.”

Michael Shannon The Flash Filmi

Michael Shannon: “The Flash Tamamen Ezra Miller ile İlgili”

Daha sonrasında karakterinin filmdeki pozisyonu ile ilgili konuşan aktör filmin tamamen Ezra Miller ile ilgili olduğunu ve karakterinin sadece bir tehdit oluşturmak için konulduğunu ifade ediyor.

“Dürüst olmam gerekirse (The Flash) tamamen Ezra Miller ile ilgili. Ezra’nın çok iyi bir aktör ve oyuncu olduğunu düşünüyorum. Oyunculuğunu izlemek için sabırsızlanıyorum.”

The Flash kadrosuna katılmak için arandığında çok şaşırdığını ifade eden aktör, Zack Snyder’ın onayını aldıktan sonra rolü onayladığını da söylüyor. Bingeworthy podcastinde konuya açıklık getiren Shannon, Zack Snyder’ın DC’den ayrılmasından dolayı öncelikle eski yönetmenini aradığını ve onun onayını aldığını sözlerine ekliyor:

- Reklam -

“Geri dönmek konusunda emin değildim. Bütün o Zack Snyder olaylarından pek mutlu değildim. (The Flash’ın yönetmeni) Andy Muschietti ile konuştum, Andy’yi çok severim. Ona dedim ki, ‘Andy bak, bu konuda Zack’in onayını almak istiyorum çünkü sanki böylesi doğruymuş gibi hissediyorum.’ Zack de çok anlayışlıydı, bana onayını verdi ve ben de filme katıldım.”

Michael Shannon The Flash Filmi General Zod

Michael Shannon, Ben Affleck ve Michael Keaton gibi yıldızların kadrosunda yer aldığı The Flash, 16 Haziran 2023 tarihinde sinema salonlarındaki yerini alacak.

Siz Michael Shannon’ın açıklamalarını nasıl değerlendiriyorsunuz? Fikirlerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir ve geek dünyasından son içerikler için bizi Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: Variety, Collider

Oğuzhan Açıkalın

Gedikli bir çizgi roman geek’i olmasam da beyaz sayfalara doluşmuş renkli resimleri her zaman ilgiyle takip ettim. Çünkü resimlerin ve kelimelerin bizi olduğumuzdan daha iyi bir yere taşıyacağına inanıyorum. Kısa kısa hikâyeler yazıyorum, edebiyatın her türlüsüne ilgi duysam da bilimkurgu konusunda kendimi geliştirmeye çalışıyorum.

2 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for ivy ivy dedi ki:

    Henry Cavill’ın Superman’i yok ama General Zod var. :smiley:

  2. Avatar for kuklacini kuklacini dedi ki:

    DC’nin flash sevdasını anlamıyorum.Özelikle Ezra Miller ve Tom Holland kadar abartılan inatla bunlara film yapılması kim seviyor bunları ?

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Star Wars Outlaws Oyunu Geliyor: İşte İlk Fragman

Ubisoft Tarafından Geliştirilen “Star Wars” Oyunu “Outlaws” Duyuruldu: İşte İlk Fragman

Starfield Oynanış Fragmanı Yayınlandı

Bethesda’nın Uzay Temalı Aksiyon Rol Yapma Oyunu “Starfield”ın Oynanış Fragmanı Yayınlandı