in , ,

Birkaç Yıldır Geliştirme Aşamasındaydı: “Smallville” Animasyon Dizisinin Hâlâ Zamana İhtiyacı Var

Smallville animasyon dizisi hâlâ geliştirilmeye devam ediyor. Lex Luthor rolü ile tanınan Michael Rosenbaum, yapım hakkındaki son gelişmeleri aktardı.

Smallville Animasyon Dizisi Tarih
- Reklam -
- Reklam -

Smallville animasyon dizisi için bekleyiş belirsiz bir süre daha devam edecek. Eski dizide Lex Luthor karakterine hayat veren Michael Rosenbaum, Tom Welling ile birlikte yer aldıkları animasyon projesinin geliştirilmeye devam ettiğini duyurdu.

2000’li yılların başlarında yayınlanan Smallville 10 sezon boyunca Superman’in gençlik maceralarını ekrana taşımıştı. Tom Welling’in Clark Kent rolünde yer aldığı yapım 2011 yılında sonlanmasına rağmen Welling 2019 yılında beş bölümden oluşan Crisis on Infinite Earths’te rolünü yinelemiş ve hayranları heyecanlandırmayı başarmıştı.

Geçen günlerde gerçekleştirilen Nashville Comicon 2024 etkinliğinde konuşan Rosenbaum, Smallville animasyon yapımına dair yeni gelişmeleri paylaştı. 51 yaşındaki aktör animasyonun zaman alacağını söyleyerek şu ifadeleri kaydetti:

- Reklam -

“Tom (Welling) ile birlikte yapmaya çalıştığımız Smallville animasyon dizisi üzerinde çalışıyoruz. Biraz zaman alacak. Ama Smallville’in yapımcıları da projeye dahiller. Onlar da bu dizinin bir parçası olmak istediler. Biz de doğru zaman geldiğinde tanıtımlarını yapacağız. Şimdiye kadar muhteşem birisiyle birlikte üzerinde çalıştığımız bazı işlerimiz var. Çok iyi görünüyor, eğer ekrana taşıyabilirsek harika olacak.”

Smallville Animasyon Dizi

Smallville Animasyon Dizisi ile Macera Devam Edecek

Dizide kötü karakteri başarılı bir şekilde ekrana taşıması ile kendisinden söz ettiren Michael Rosenbaum, geçen aylarda verdiği röportajda Smallville dizisinin devam etmesi ve mirasının daha iyi eserlerle ortaya konulması gerektiğini de sözlerine eklemişti.

“Daha iyi bir şeyler yapmalıyım diye düşünüyordum. Ama bunca yıldır ekranda olan çok iyi bir yapımda, bu kadar iyi bir karakterden daha iyisini nasıl oynayabilirsin ki? Bu kadar iyi bir dizide yer alabilmek büyük şans. Eğer böyle hatırlanacaksam, yaptığım en güzel şey olur.”

Dizide Lois Lane karakterine altı sezon boyunca hayat veren Erica Durance ise verdiği bir röportajla projeye dahil olduğunu açıklamış ve elinden geleni yapacağını söylemişti.

- Reklam -

“Animasyon hâlâ yapım aşamasında. Ekiptekiler beni haberdar ettikleri anda ben de projeye dahil olacağım.”

Smallville Animasyon Dizisi

Smallville aynı isimli kurgusal kasabada büyüyen Clark Kent’in hayatına odaklanıyordu. Dizi, güçlerinin farkına varan Clark’ın iç mücadelesini ve Superman olma yolundaki ilk adımlarını ekrana yansıtmıştı. Bu süreçte ikonik karakter Lana Lang, Lex Luthor, Lois Lane ve Clark’ın üvey anne ve babası ile çatışmalar yaşamıştı.

Siz bu proje hakkında ne düşünüyorsunuz? Fikirlerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, daha fazlası için bizi Google Haberler üzerinden takip edebilirsiniz.

Kaynak: CBR

Oğuzhan Açıkalın

Gedikli bir çizgi roman geek’i olmasam da beyaz sayfalara doluşmuş renkli resimleri her zaman ilgiyle takip ettim. Çünkü resimlerin ve kelimelerin bizi olduğumuzdan daha iyi bir yere taşıyacağına inanıyorum. Kısa kısa hikâyeler yazıyorum, edebiyatın her türlüsüne ilgi duysam da bilimkurgu konusunda kendimi geliştirmeye çalışıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Batman: Gotham by Gaslight - The Kryptonian Age Çizgi Roman

19. Yüzyılda Geçen Yeni Batman Çizgi Romanı ile “Kryptonian” Çağı Başlıyor

Shawn Levy, Avengers 5 Filmini Yönetebilir

“Deadpool & Wolverine” Yönetmeni Shawn Levy, “Avengers 5” Filminin Başına Geçebilir