in ,

Smallville Dizisi Orijinal Kadrosu ile Animasyon Olarak Geri Dönebilir

Smallville devam sezonları animasyon dizisi olarak gelebilir. Tom Welling olası yeni hikâyeler üzerine çalıştıklarını duyurdu.

Smallville animasyon dizisi
- Reklam -
- Reklam -

Smallville geri dönüşünü animasyon serisi ile yapabilir. 2001-2011 yılları arasında yayınlanan 10 sezon ile en uzun soluklu süper kahraman dizisi olarak tarihe geçen macera devam edecek. Clark Kent rolündeki Tom Welling ve baş düşmanı Lex Luthor rolündeki Michael Rosenbaum çektikleri video ile sevilen diziyi animasyon olarak orijinal kadro ile yeniden hayata getirmeye çalıştıklarını duyurdu.

Yayın tarihi boyunca Smallville, DC evreninden uzak kalmıştı. Hatta serinin son bölümleri dışında Clark Kent’i tanıdık mavi ve kırmızı Superman kostümünde bile görememiştik. Dahası karakter gelişimi açısından çoğu izleyicinin tahminlerinin dışına çıkmış ve süper güçlerinin genç Superman üzerinde yarattığı ağırlığı anlatmaya çalışmıştı. Fakat tüm bunlara rağmen Marvel ve DC Sinematik Evreni’nin kurulmasından çok daha önce bu fikri ortaya atmış ve ekranlardan çizgi roman severlere ulaşmaya çalışmıştı.

Tom Welling sosyal medya hesabında paylaştığı videoda şunları söyledi:

- Reklam -

“Michale Rosebaum ile birlikte tanıdık karakterleri tekrar görebileceğimiz bir animasyon serisi üzerinde çalışıyoruz. Bunu yaparken orijinal ekibi bir araya getirmeye çalışıyoruz. Bu gizli bir bilgi ama kimseye söylemeyin. Hala üzerinde çalışıyoruz.”

Smallville Animasyon Dizisi Hangi Zaman Diliminde Geçecek?

Smallville dizisi animasyon

Welling ve Rosenbaum’un üzerinde çalıştıkları animasyon aslında Smallville evreninin ilk defa genişletilmesi değil. Daha öncesinde DC Comics tarafından yayınlanan Smallville Season 11 adından bir çizgi roman serisi bulunuyor. Bu seri Kent’in Superman olarak ilk kahramanlık günlerini anlatıyordu. Hatta bazı bölümlerde Green Lantern Corps, Eclipso gibi tanıdık yüzleri bile görme fırsatını bile yakalamıştık. Çalışılan animasyon serisinin ise Smallville evrenine dâhil olacağına dair bir açıklama henüz yapılmadı.

- Reklam -

Smallville yaklaşık 10 sene önce tamamlandığında Clark Kent, Superman kimliğini bir kenara bırakmıştı. Lois Lane ile evlendikten sonra ikiz çocuklarına bakmak için çiftlik evlerine geri dönmüştü. Animasyon serisinin ise bu noktadan sonra yaşanacak olayları anlatması beklense de bununla ilgili herhangi bir açıklama yapılmadı. Superman çiftlik evinden çıkıp yeniden umudun simgesi olmaya devam edecek mi? Yoksa animasyon bundan çok daha öncesini mi anlatacak? Dahası 2019 yılında yayınlanan Crisis on Infinite Earths’den sonra çatışan Superman hikâyeleri de animasyonun gidişatını önemli ölçüde etkileyecektir.

Siz Smallville animasyonunda hangi hikâyeyi görmek isterdiniz? Fikirlerinizi Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Den of Geek

Oğuzhan Açıkalın

Gedikli bir çizgi roman geek’i olmasam da beyaz sayfalara doluşmuş renkli resimleri her zaman ilgiyle takip ettim. Çünkü resimlerin ve kelimelerin bizi olduğumuzdan daha iyi bir yere taşıyacağına inanıyorum. Kısa kısa hikâyeler yazıyorum, edebiyatın her türlüsüne ilgi duysam da bilimkurgu konusunda kendimi geliştirmeye çalışıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Öte Dünyalar - Tatyana Tolstaya

Tatyana Tolstaya, Okuru “Öte Dünyalar”ın Belirsizliğine Davet Ediyor

Atatürk Kitaplığı gazeteleri jilet

Atatürk Kitaplığı’ndaki 190 Yıllık Gazetelerin Jiletle Tahrip Edildiği Ortaya Çıktı