in , ,

Snoopy’nin Yeni Maceralarının Apple TV+’ta Yayınlanacağı Tarihler Belli Oldu

The Snoopy Show 3. Sezon, Charlie Brown ve daha fazla Peanuts içeriği yaz aylarında Apple TV+ ile izleyiciyle buluşacak.

Snoopy'nin Yeni Bölümleri Apple TV+'a Geliyor
- Reklam -
- Reklam -

Apple TV+, The Snoopy Show 3. Sezon ve Charlie Brown özel içerikleri başta olmak üzere birçok yeni Peanuts macerasını yaz aylarında izleyiciyle buluşturacak.

İlk olarak 1950 yılında Charles M. Schulz tarafından geliştirilen Peanuts çizgi romanı, Amerika’daki çeşitli gazetelerde yayınlandı ve zamanla iyi bir hayran kitlesi oluşturdu. Schulz 1960’ların başında karakterleri geliştirerek bugün hayranların daha çok tanıdığı Peanuts çetesine dönüştürdü. Aralık 1965’te ilk Peanuts TV özel programı A Charlie Brown Christmas kısa sürede büyük beğeni topladı.

2018’de Peanuts serisinin tamamı Apple tarafından satın alındı ve yalnızca tüm Charlie Brown özel bölümleri için bir platform sağlamakla kalmayıp aynı zamanda The Snoopy Show ve diğer birkaç yeni projeyle yeni yaratıcı yollar keşfetme sözü verildi.

- Reklam -

Şimdi de ComicBook’un haberine göre, platform bu haziran ayından başlayarak önümüzdeki yıla kadar Snoopy’nin ön planda olduğu çeşitli dizi ve özel programlar hazırlıyor. The Peanuts Movie’nin beyaz perdede büyük bir başarı elde etmesinden neredeyse on yıl sonra, Charles M. Schulz tarafından yaratılan karakterler büyük bir şekilde geri dönmeye hazır.

Snoopy'nin Yeni Bölümleri Apple TV+'a Geliyor

İşte Snoopy, Charlie Brown ve Çetenin Yeni Maceraları

Yaz programında yer alan ilk proje, Snoopy ve en iyi arkadaşı Woodstock ile sevimli eğlencenin 3. sezonu için geri dönen The Snoopy Show. Önceki iki sezonda olduğu gibi bu sezonda da her bölüm yedi dakika uzunluğunda üç kısa filmden oluşacak ve izleyicilerin en genç üyeleri için kısa hikâyeler sunacak. Dizinin 2. sezonu iki farklı blok halinde yayınlanmıştı, ancak stüdyonun 9 Haziran’da 3. sezon prömiyeri yapıldığında nasıl bir strateji kullanacağını henüz açıklamadı.

Bu yazın bir sonraki projesi Snoopy Presents: One-of-a-Kind Marcie başlıklı bir kısa film olacak ve 18 Ağustos’ta Apple TV+ kütüphanesindeki yerini alacak. Kısa bölüm, yalnızlığını seven ama aynı zamanda arkadaşlarına yardım etmekten hoşlanan içine kapanık Marcie’yi takip edecek. Sonunda, kahramanın arkadaşlarına verdiği tavsiyelerin son derece yararlı olduğu ortaya çıktıktan sonra sınıf başkanı olarak seçilecek.

- Reklam -

Snoopy'nin Yeni Maceralarının Apple TV+'ta Yayınlanacağı Tarihler Belli Oldu

12 Ağustos’ta Lucy Van Pelt’in başrolde olduğu Lucy’s School’un yanı sıra klasik Peanuts özel bölümleri A Charlie Brown Celebration, He’s A Bully, Charlie Brown, He’s Your Dog, Charlie Brown, It Was A Short Summer, Charlie Brown, It’s Your First Kiss, Charlie Brown, There’s No Time For Love, Charlie Brown, Why, Charlie Brown, Why? You’re In Love, Charlie Brown ve You’re The Greatest, Charlie Brown, 5 Ağustos’ta yayınlanacak. Yani kısaca, hayranları meşgul edecek fazlasıyla içerik var.

Snoopy’nin yeni maceralarıyla ilgili yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da bizlerle paylaşabilir, ayrıca tüm içeriklerimizden anında haberdar olmak adına bizi Google Haberler üzerinden takip edebilirsiniz.

Kaynak: Collider

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Dünyanın Bilinen Tek Dev Albino Karıncayiyeni Vahşi Doğada Görüntülendi

Dünyanın Bilinen Tek Dev Albino Karıncayiyeni Vahşi Doğada Görüntülendi

Perfect Days Fragmanı: Wim Wenders'ın Yeni Filmi Yolda

Ödüllü Yönetmen Wim Wenders’ın Cannes’da Yarışan Filmi “Perfect Days”ten İlk Fragman