in ,

Luke Adam Hawker İmzalı “Son Ağaç: Umut Tohumu” Türkçe Raflarında

Son Ağaç: Umut Tohumu Türkçe raflarındaki yerini alıyor. Luke Adam Hawker imzalı eser, Epsilon Yayınevi etiketini taşıyor.

Son Ağaç: Umut Tohumu - Luke Adam Hawker Kitabı Türkçede
- Reklam -
- Reklam -

Son Ağaç: Umut Tohumu Türkçe raflarındaki yerini almaya başladı. Luke Adam Hawker’ın yazıp çizdiği kitap, ağaçların olmadığı bir dünyada hayal gücüyle nelerin yapılabileceğini gösteriyor. Eser, Epsilon Yayınevi etiketiyle okurla buluşuyor.

Kariyerine bir tasarımcı olarak başlayan Luke Adam Hawker, 2021 yılında ilk kitabı olan Together’ı yayımladı ve bu kitap ile Sunday Times Best Seller listesi arasına girmeyi başardı. 2020’de meydana gelen olayların felsefi bir keşfini sunan grafik roman, eleştirmenlerden genel anlamda olumlu eleştiriler aldı ve on bir farklı dile çevrildi.

İlk kitabının başarısının ardından 2023 yılında ikinci kitabı olan The Last Tree’yi yayımladı. Yeni kitabı yazarın Türkçeye kazandırılan ilk eseri oldu.

- Reklam -

Orijinal eserleri Londra’daki Parliamentary Art Collection gibi saygın yerlerde ve Thomas Pink, Jermyn St ve St.James Street kuruluşlarda sergilendi. Ayrıca The Crown Estate, The National Trust, Highgrove House, Annabel’s Nightclub, Penhaligon’s, Martin Brudnizki ve Soho House gibi büyük ölçekli projelerde de yer aldı.

Orijinal adı The Last Tree: A seed of hope olan ve ilk olarak Ocak 2023’te yayımlanan kitabın tanıtım yazısına hemen aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Son Ağaç: Umut Tohumu – Luke Adam Hawker | Arka Kapak Tanıtım Yazısı

Son Ağaç: Umut Tohumu - Luke Adam Hawker Kitabı Türkçede

“Bazen gökyüzüne ulaşmak için yeryüzünün gözden kaybolması gerekir.”

Ağaçların olmadığı bir dünya hayal edin.
İnsana nefes aldıran o muhteşem gölgeliklerin tarihe karıştığı, ağaçlara tırmanmanın ve en ufak esintide hışırdayan yaprakların artık sadece uzak anılardan ibaret olduğu…

Ama bir gün küçük kız çıkagelir ve hayal gücüyle her şeyi en baştan yazar.

- Reklam -

Olive’in ağaçların dünyasındaki maceraları bize doğanın olağanüstü gücünü ve güzelliğini atırlatırken bu küçük kız da kendi dünyasında yeni bir yaşamın tohumlarını eker.

Luke Adam Hawker’ın kaleminden dökülüp çizimleriyle buluşan Son Ağaç: Umut Tohumu, dünyamızın kırılganlığını ve güzelliğini muhteşem bir şekilde tasvir ederken sıcacık hikâyesiyle de kalplere dokunuyor…

“Modern tarihin en zorlu yıllarından birinin doğru ve özenli bir anlatımı.” –The Guardian

“Hawker’ın imgeleri her zaman ağırbaşlı ve kurnazca; abartısız mizahın doğru bir karışımına sahip gibi görünüyor.” –The Scotsman

Çevirisini Aslı Tunç’un üstlendiği kitabın editörlüğünü Bengü Impram üstleniyor. Toplamda 68 sayfadan oluşan eser, Ekim 2023 itibarıyla Türkçe raflarındaki yerini almaya başladı.

Son Ağaç adlı kitabın konusunu sizler nasıl buldunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, yeni çıkan kitap haberleri için bizi Google News’ten takip edebilirsiniz.

Ethem Yekta Ulaş

21 yaşındayım ve Güzel Sanatlar Fakültesi'nde okuyorum. Çocukluğumdan beri bir şeyler üretmeyi seviyorum ve farklı alanlarda deneyim kazanmak istiyorum. Tutkum, öğrenme isteğim ve bu alanlarda kendi tarzımı oluşturma çabamla ilerlemeye devam ediyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Cumhuriyetin İlanı - Mustafa Kemal Atatürk

Cumhuriyetin İlanına Giden Süreç ve Tepkiler

The Social Network 2

David Fincher 13 Yılın Ardından Olası “The Social Network 2” İhtimalini Değerlendirdi