in ,

Matt Smith ve Morfydd Clark’lı Korku Filmi “Starve Acre”dan İlk Fragman

Starve Acre filminden ilk fragman paylaşıldı. Başrollerini Matt Smith ve Morfydd Clark’ın üstlendiği filmi Daniel Kokotajlo yönetiyor.

Starve Acre Fragmanı: Matt Smith ve Morfydd Clark Başrolde
- Reklam -
- Reklam -

Starve Acre filminden ilk fragman yayınlandı. Korku ve gerilim türündeki yeni maceranın başrollerinde Matt Smith ve Morfydd Clark yer alıyor. İlk görüntüler, seyircileri filmin ürkütücü atmosferine hazırlıyor.

Starve Acre, ilk filmi Apostasy ile BAFTA Ödülü’ne aday gösterilen yazar-yönetmen Daniel Kokotajlo’nun ikinci uzun metrajlı filmi. Yeni korku filmi, geçtiğimiz geçen yılın ekim ayında BFI Londra Film Festivali’nde prömiyerini yapmış ve eleştirmenlerden olumlu yorumlar almıştı.

Yapım, eski Doctor Who yıldızı Matt Smith ve Yüzüklerin Efendisi: Güç Yüzükleri’nin Morfydd Clark’ını sinsi bir kırsal malikaneyi sahiplenen çift olarak izleyicilerle buluşturuyor. Çiftin küçük oğulları garip davranışlar sergilemeye başlıyor ve “Jack Grey” adlı bir varlığın kendisine “ıslık çaldığını” söylüyor. Ailenin korkutucu bir gizemi çözmesi gerekiyor.

- Reklam -

Starve Acre Matt Smith ve Morfydd Clark

Juliette (Clark) ve Richard (Smith), oğullarının başına gelenleri anlamaya çalıştıkça, bu durumun mülklerindeki kadim bir ağaçla bağlantılı olabileceğinden şüphelenmeye başlıyor. Fragman Matt Smith’in canlandırdığı karakterin “Artık ne olduğunu bilmiyorum!” demesiyle birlikte bu karmaşık durumu özetliyor.

%100 olumlu bir Rotten Tomatoes puanıyla başlayan film, eleştirmenler tarafından “rahatsız edici” ve “harika bir muamma” olarak tanımlanmıştı. The Crown’ın Erin Richards’ı, Andor’un Robert Emms’i ve Slow Horses’ın Sean Gilder’ı da filmin kadrosunda yer alıyor.

Yayınlanan fragmanı hemen aşağıdan izleyebilirsiniz:

Starve Acre Fragmanı | İZLE

YouTube video

(Fragmanı YouTube üzerinden izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.)

- Reklam -

Matt Smith’i önümüzdeki dönemde hareketli bir yıl bekliyor. Yakın zamanda George Mackay, Noah Jupe ve Bill Nighy ile birlikte Pablo Trapero’nun ilk İngilizce filmi & Sons’a dahil oldu. Ayrıca House of the Dragon’un ikinci sezonunda Daemon Targaryen rolüne geri dönecek.

Morfydd Clark da Yüzüklerin Efendisi: Güç Yüzükleri’nin üçüncü sezonu ve Riz Ahmed ve Joe Alwyn’la birlikte bir Hamlet uyarlaması üzerine çalışıyor.

Starve Acre Poster

Starve Acre, 6 Eylül 2024’te İngiltere ve İrlanda’da gösterime girecek. Türkiye vizyon tarihi ise henüz açıklanmadı.

Starve Acre filmi için yayınlanan ilk fragmanı sizler nasıl buldunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, yeni çıkan fragmanlardan haberdar olmak için bizleri Google News’ten takibe alabilirsiniz.

Kaynak: Digital Spy

Ayşe Yılmaz

Ankara doğumlu, Antalya'da yaşıyor. Hacettepe Üniversitesi'nde İngiliz Dili ve Edebiyatı bölümünden mezun. Hayalleri arasında iyi bir İngilizce öğretmeni olmak veya çevirmenlik yapmak var. İngilizce dışında Almanca da bilmekte. Boş zamanlarında kitap okumayı, yürüyüş yapmayı ve arkadaşlarıyla vakit geçirmeyi sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Dijital Oyunlar 3.0 Oynanış ve Mekanik - Kolektif

Video Oyun Mekaniklerinin Zaman İçerisindeki Değişimini Ele Alan “Dijital Oyunlar 3.0 Oynanış ve Mekanik” Çıktı

Gege Akutami Manga Onerisi Super Psychic Policeman Chojo Senpai Jujutsu Kaisen

“Jujutsu Kaisen” Yaratıcısı Gege Akutami “Shonen Jump”da Yükselen Yeni Bir Manga Serisi Önerdi