in ,

Amazon, “The Rings of Power” Yapımcılarıyla Sözleşme Yeniledi: 3. Sezon Çalışmaları Başladı

The Rings of Power 3. sezon için resmi çalışmalar başladı. Amazon, dizinin yaratıcıları Patrick McKay ve J.D. Payne ile sözleşme yeniledi

The Rings of Power 3. Sezon Calismalari Prime Video
- Reklam -
- Reklam -

The Rings of Power 3. sezon için hazırlıklar şimdiden başladı. Yeni sezon adına ön geliştirme aşamasına geçen eylül ayında geçen Yüzüklerin Efendisi dizisi, yapım tarafında yoluna emin adımlarla devam ediyor.

Hayranlar henüz The Lord of the Rings: The Rings of Power 2. sezon bölümlerini beklerken Amazon 3. sezon ile birlikte dizinin geleceğini planlamaya devam ediyor.

Ekran yolculuğuna 2022 yılında Prime Video kanalında başlayan Güç Yüzükleri dizisi, J.R.R. Tolkien’in Orta Dünya’sında daha önce uyarlanmamış bir dönemi adapte ediyordu.

- Reklam -

Hobbit ve Yüzüklerin Efendisi eserlerinden öncesini ele alan The Rings of Power, Güneş’in İkinci Çağı’nda yaşanan kritik olayları ekrana taşıyor. Aralarında yüzüklerin dövülüşü, Sauron’un düşüşü ve tekrar yükselişi, Numenor’un felakete sürüklenişi gibi olayların da yer aldığı dizi; ilk sezonu nedeniyle sert eleştirilere maruz kalmıştı.

The Rings of Power 3. Sezon

2. sezon için senarist ekibini yenileyen Güç Yüzükleri dizisi, 3. sezonda da çalışmalara erken başladı. Dizinin showrunner’ları Patrick McKay ve J.D. Payne ile üç yıllık yeni bir anlaşma imzalayan Amazon, ayrıca üçüncü sezonda McKay ve Payne’in yapım şirketi 10:40 PM Productions’ı da sürece dahil etti.

The Rings of Power 3. Sezon ile Yüzüklerin Efendisi Macerası Devam Edecek

Amazon MGM televizyon müdürü Vernon Sanders yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

“J.D. ve Patrick ile bu olağanüstü yolculuğa beş buçuk yıldan fazla bir süre önce başladık ve asla arkamıza bakmadık. Vizyonlarının kapsamı, ölçeği ve Güç Yüzükleri’nin ilk sezonunda rekorlar kırarak elde ettiği muazzam küresel başarıya hayran kalmaya devam ediyoruz. Prime Video müşterilerinin J.D. ve Patrick’in ikinci sezon ve sonrasında inşa etmeye devam ettikleri destansı macerayı deneyimlemeleri için sabırsızlanıyoruz. Stüdyo olarak harika hikâye anlatıcılığına olan tutkularını sürdüren bu parlak yaratıcı beyinlerle olan anlaşmamızı uzatmaktan büyük heyecan duyuyoruz.”

The Rings of Power 3. Sezon - Güç Yüzükleri - Prime Video

- Reklam -

Güç Yüzükleri’nin ilk sezonu Rotten Tomatoes’ta izleyicilerden %38 puan alırken eleştirmenlerden %83 puan alarak dikkat çekici bir tezat ortaya koydu. Dizinin 2. sezon çekimleri ise geçen haftalarda tamamlandı. Şimdilik 3. sezon için bir yazar odası açılmamış olsa da Payne ve McKay ikilisinin hikâye üzerinde çalıştığı bildiriliyor.

Bununla birlikte dizide Galadriel’i canlandıran Morfydd Clark 2. sezonda “çok sayıda yeni kötü karakter” olduğunu belirtmişti. Sezonun yönetmenlerinden Charlotte Brändström ise yeni sezonun ilkinden daha karanlık ve karakter odaklı olacağını dile getirmişti.

Güç Yüzükleri 3. Sezon - Yüzüklerin Efendisi Amazon

The Rings of Power 2. sezon bir aksilik olmazsa 2024 yılının son aylarında izleyicilerle buluşacak.

The Rings of Power 3. sezon için şimdiden sürecin başlamış olmasını siz nasıl değerlendiriyorsunuz? Görüşlerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, daha fazlası için bizleri Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: Collider

Eda Aydın

1992 yılında Bursa'da doğdum. Radyo, Sinema ve Televizyon Bölümü mezunuyum. Filmler, kitaplar hakkında inceleme ve görüş yazıları yazıyorum. Tanpınar'ı seviyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Neuromancer Dizisi Apple TV Plus

“The Matrix” Filmine İlham Veren “Neuromancer” Romanı Apple TV+ Dizisi Oluyor

Oyunlardan Koku Almanızı Sağlayacak Cihaz Satışa Çıktı

Video Oyunlardan ‘Koku Alınmasını’ Sağlayan Yapay Zekâ Destekli GameScent Cihazı Satışa Sunuldu