in ,

“The Rings of Power” Dizisinin Galadriel’i Morfydd Clark: “2. Sezonda Çok Sayıda Yeni Kötü Karakter Var”

The Rings of Power 2. sezon yeni kötü karakterleri izleyicilere tanıtmaya hazırlanıyor. Yapımda Galadriel’i canlandıran Morfydd Clark dizi hakkında konuştu.

The Rings of Power 2. Sezon Yeni Kötü Karakterler - Morfydd Clark
- Reklam -
- Reklam -

The Rings of Power 2. sezon hakkında yeni detaylar, dizide Galadriel karakterinin gençliğini canlandıran Morfydd Clark’tan geldi.

Fantastik edebiyatın ustaları arasında yer alan J.R.R. Tolkien’in kaleminden çıkan Orta Dünya’nın saklı hikâyelerini ekrana taşıyan The Lord of the Rings: The Rings of Power dizisi macerasına 2022’de Prime Video’da başladı.

Tolkien’in Hobbit ve Yüzüklerin Efendisi kitaplarında yaşananlardan yüzlerce yıl öncesini takip eden Güç Yüzükleri dizisi, Güneş’in İkinci Çağı’nda yaşanan bazı önemli olayları konu alıyor. Yüzüklerin dövüldüğü, Sauron’un yeniden yükseldiği ve Numenor’un sular altında kaldığı yıllara yeni bir bakış sağlayan dizi; ilk sezonu ile ciddi eleştirilerin odağı hâline de gelmişti.

- Reklam -

The Rings of Power 2. Sezon Yeni Kötü Karakterler - Morfydd Clark Açıklama

Amazon, 1 milyar dolardan fazla yatırım yaptığı diziye duyduğu güveni göstererek henüz 2. sezon çıkmadan 3. sezon siparişini verirken diğer yandan da yönetmen kadrosunu yenileyerek işini garanti altına almayı kurgulamıştı.

The Rings of Power 2. Sezon Yeni Kötü Karakterler ile Geliyor

Geçen günlerde dizinin yönetmenleri arasında bulunan Charlotte Brändström, The Rings of Power 2. sezonun daha karanlık ve daha karakter odaklı olacağını söylemişti.

Şimdi ise Yüzüklerin Efendisi serisinde de yer bulan Galadriel karakterinin gençlik yıllarına hayat veren Morfydd Clark, yeni sezon hakkında kısa bir yorum paylaştı.

Geçen pazar günü verilen BAFTA Ödülleri’nin kırmızı halı seremonisinde basının sorularını yanıtlayan Morffyd, The Rings of Power 2. sezon çekimlerinin tamamlandığını doğruladı.

The Rings of Power 2. Sezon Daha Karanlık

Morffyd Hello Magazine’e şunları kaydetti:

- Reklam -

“Çekimleri bitirdik. Oldukça eğlenceliydi ama bir şey söyleyemem. Gizlilik anlaşması var… ama bu konuda gerçekten heyecanlıyım!”

Film Updates’in de sorularını yanıtlayan oyuncu, yeni sezona dair şu detayı paylaştı:

“Çok sayıda yeni kötü karakter var. Kötü karakterlere bayılırım. Muhtemelen söyleyebileceğim tek şey bu.”

The Rings of Power Dizisi 5 Sezon Sürecek

Şimdiden 3. sezon hazırlıkları başlayan The Rings of Power’ın 5 sezon ve 50 saatlik bir macera olması planlanıyor. Dizinin gelecek sezonları hakkında henüz resmi onay olmasa da Amazon’un yaptığı ciddi yatırım, büyük ihtimalle devam sezonlarının da yolda olduğunu işaret ediyor.

The Rings of Power 8. Bölüm İncelemesi

Güç Yüzükleri 2. sezon için resmi bir yayın tarihi açıklanmasa da yapılan tahminlerde 2024 yılının ilk ayları üzerinde duruluyor.

Morfydd Clark’ın The Rings of Power 2. sezon hakkındaki açıklamalarını siz nasıl değerlendiriyorsunuz? Görüşlerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, daha fazlası için bizleri Google News’ten takibe alabilirsiniz.

Kaynak: Hello Magazine

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

2 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for mit mit dedi ki:

    Acaba “bir sürü yeni kötü adam” mı demek istedi, yoksa “bir sürü yeni kötü oyuncu” mu? :grimacing: :grimacing:

  2. Avatar for Blackheart Blackheart dedi ki:

    Ben ikinciye yordum :slight_smile:.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Avatar: The Last Airbender Dizisi Netflix - Son Fragman

“Avatar: The Last Airbender” Dizisi Başlıyor: İşte Netflix Uyarlamasından Son Fragman

Jurassic World 4 Filmi Yönetmeni Belli Oldu

Yeni “Jurassic World” Filminin Yönetmeni Belli Oldu