in , ,

“Avatar: The Last Airbender” Dizisi Başlıyor: İşte Netflix Uyarlamasından Son Fragman

Avatar: The Last Airbender dizisi için geri sayım sona eriyor. Netflix, popüler çizgi maceradan uyarlanan yeni yapımından final fragmanını yayınladı.

Avatar: The Last Airbender Dizisi Netflix - Son Fragman
- Reklam -
- Reklam -

Avatar: The Last Airbender dizisi izleyicilerle buluşmaya hazırlanıyor. Netflix tarafından geliştirilen live-action yapım, şimdiden serinin birçok hayranını heyecanlandırmayı başarmış durumda.

İlk defa Nickelodeon tarafından yayınlanan ve 2005 yılından beri çizgi dizi kültüründe önemli bir yer edinen Avatar: The Last Airbender zaman içerisinde popüler bir marka hâline geldi. Spin-off diziler, çizgi romanlar, yemek kitapları, oyuncaklar derken 2010 yılında usta yönetmen M. Night Shyamalan bu fantastik dünyayı beyaz perdeye taşıyarak dikkatleri üzerine çekti. Live-action formatındaki yapım hayranların aradığı dünyayı yansıtamazken yeni bir uyarlama için izleyicilerin 14 yıl beklemesi gerekti.

Avatar: The Last Airbender Dizisi Netflix - Son Fragman - İzle

- Reklam -

2021 senesinde kurulan Avatar Studios ile beraber Son Hava Bükücü dünyası daha kapsamlı bir formatla yeniden ele alınmaya başlandı. Aang’in gençlik yıllarını anlatacak bir filmden Zuko’ya odaklanan bir başka yapıma dek birçok farklı proje geliştirme aşamasına alındı. Bitiş çizgisine ulaşan ilk yapıt ise 2005 tarihli çizgi dizinin live-action yeniden çevrimi oldu.

Avatar: The Last Airbender Dizisi Netflix’in En Pahalı Yapımlarından

Bölüm başı bütçesi 15 milyon doları bulan Avatar: The Last Airbender dizisi, Netflix’in en yüksek bütçeli yapımları arasında yer alıyor. İlk sezonu toplamda 8 bölümden oluşan dizinin platforma maliyeti ise 120 milyon dolar.

İnsanların su, toprak, ateş veya hava elementlerini kontrol edebildiği fantastik bir dünyada geçen dizi, hava bükücülerin sonuncusu Aang’in hikâyesini konu alıyor. Yurttaşları Ateş Ulusu’nun istilasında öldürülen Aang, yeni arkadaşlarıyla birlikte bir direniş mücadelesi ortaya koyuyor. Su bükücü Katara ile kardeşi Sokka’nın Aang’e eşlik ettiği hikâyenin ilk kısmında yol arkadaşları, Ateş Ulusu’ndan Prens Zuko ve onun amcası Iroh’tan kurtulmaya çalışıyor.

Avatar: The Last Airbender Dizisinden Son Fragman | Türkçe Altyazılı İzle

YouTube video

(Fragmanı YouTube üzerinden izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.)

Dizide Aang karakteri Gordon Cormier, Katara karakteri Kiawentiio, Sokka karakteri Ian Ousley, Prens Zuko karakteri Dallas Liu, Iroh Amca karakteri Paul Sun-Hyung Lee, Ateş Kralı Ozai karakteri Daniel Dae Kim, Azula karakteri Elizabeth Yu ve Avatar Kyoshi karakteri Yvonne Chapman tarafından canlandırılıyor.

- Reklam -

Yaratıcı koltuğunda Nikita ve Sleepy Hollow ile tanınan Albert Kim’in yer aldığı yapım izleyicilerle buluşacağı tarihten kısa bir süre önce Sokka’yı canlandıran Ian Ousley’nin karakterinde yapılan temel değişikliklerle gündeme gelmişti.

Avatar The Last Airbender Netflix Dizi

Avatar: The Last Airbender dizisi 22 Şubat 2024 tarihinde Netflix kütüphanesinde yayına girecek.

Avatar: The Last Airbender dizisi hakkındaki beklentilerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, daha fazlası için bizleri Google News’ten takibe alabilirsiniz.

Kaynak: Mashable

Eda Aydın

1992 yılında Bursa'da doğdum. Radyo, Sinema ve Televizyon Bölümü mezunuyum. Filmler, kitaplar hakkında inceleme ve görüş yazıları yazıyorum. Tanpınar'ı seviyorum.

15 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Blackheart Blackheart dedi ki:

    Sokka’nın tipi çok gıcık.

  2. Avatar for yates232 yates232 dedi ki:

    Şuan ilk bölümü seyrediyorum. Muhteşem olmuş:heart::heart::heart:

  3. Avatar for cankutpotter cankutpotter dedi ki:

    İlk bölüm aksine beni hayal kırıklığına uğrattı. Animasyondaki canlılığın olmayacağını biliyordum ama film uyarlamasına benziyor, orijinal diziye değil. Gerçi tekrar izleyeceğim birkaç güne.

  4. Avatar for SJack SJack dedi ki:

    Filminden kat kat daha iyi olmuş. Filminde bükmeler pingli ortaya çıkarken bunda hareketlerle gayet uyumlu her şey. Animasyon dizisindeki birçok sahnesini de birebir yapmışlar. Oyuncu seçimleri de benzerlikler açısından yeterli. Ben de beğenen tarafım.

    @Blackheart Sokka’nın alın ve çene yapısına göre en uygunu bu sanırım. :joy:

  5. Avatar for cankutpotter cankutpotter dedi ki:

    Bilmiyorum, ben merak duygum alınmış gibi hissettim ilk bölümü izlerken. Herkes her şeyi hemen öğreniyormuş gibi geldi sanki. Sahneler fazla değiştirilmiş.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

10 cevap daha var.

Evrenin En Parlak Cismi Kara Delikten Güç Alıyor

Evrenin En Parlak Cismi Ortaya Çıktı: Günde Bir Güneş Yiyen Kara Delikten Güç Alıyor

The Rings of Power 2. Sezon Yeni Kötü Karakterler - Morfydd Clark

“The Rings of Power” Dizisinin Galadriel’i Morfydd Clark: “2. Sezonda Çok Sayıda Yeni Kötü Karakter Var”