in ,

“Avatar: The Last Airbender”da Sokka’yı Canlandıran Oyuncu Endişeleri Gidermeye Çalıştı: “Özüm Bozulmadı”

Avatar: The Last Airbender dizisinde Sokka’yı canlandıran Ian Ousley, karakterinde yapıldığı iddia edilen ve tepki çeken değişikliklerle ilgili konuştu.

Avatar'daki Sokka Oyuncusundan Güvence: "Özüm Bozulmadı"
- Reklam -
- Reklam -

Avatar: The Last Airbender uyarlamasında Sokka’ya hayat veren Ian Ousley, karakterin yenilendiğiyle ilgili endişeler hakkında konuştu. Oyuncu Avatar: Son Hava Bükücü hayranları arasındaki tartışma fırtınasını dindirmeye çalışıyor.

Avatar: Son Hava Bükücü uyarlamasında Sokka’yı canlandıran Ian Ousley, karakterinde yapılan değişikliklerle ilgili endişeleri gidermeye çalışıyor.

Yaklaşık yirmi yıl önce ekranlara gelen animasyon dizisi, Katara, Sokka ve Zuko gibi ikonik karakterlerin yanı sıra dört elementi de bükebilen Aang’in maceralarını ve gerçek bir Avatar olma yolculuğunu konu ediniyordu. 2018 yılında birçok izleyicinin beklediği o haber geldi ve live-action bir dizi uyarlaması üzerinde çalışmaya başlandığı Netflix tarafından duyuruldu.

- Reklam -

Hayranlar o günden bu yana dizinin geleceği günü bekliyordu. Sonunda, çıkışına bir haftadan az bir süre kaldı. Ancak ocak sonunda ortaya çıkan bir haber, koyu Avatar hayranlarını endişelendirdi. Söz konusu haberde Netflix’in Sokka karakterini animasyondan farklı bir şekilde hayata geçirdiğini ve ilk sezondaki cinsiyetçi yaklaşımına yer vermediğini belirtiyordu. Elbette oyuncular tarafından ortaya atılan bu iddialar Sokka’nın cinsiyetçi bir bakış açısıyla evriminin karakter gelişiminin ayrılmaz bir parçası olduğunu savunan hayranların tepkisine yol açtı.

"Avatar: The Last Airbender"da Sokka'yı Canlandıran Oyuncu Endişeleri Gidermerye Çalıştı: "Özüm Bozulmadı"

Metro.co.uk kısa bir süre önce oyuncularla bir araya gelerek Sokka’nın karakterini çevreleyen hararetli tartışmalar hakkında bilgi alma fırsatı buldu. Sokka rolünü üstlenen Ian Ousley, hayranların endişelerini gidermeye çalışarak Sokka’nın özünün canlı aksiyon uyarlamasında bozulmadan kalacağına dair güvence verdi.

“Avatar: The Last Airbender”daki Sokka Karakteri Animasyona Uygun Olarak Hayata Geçirildi

Animasyon dizisiyle sürekliliğe vurgu yapan Ousley, karakterinin özüne sadık kalındığını şu sözlerle teyit etti:

“Sanırım hayranlar Sokka’nın kimliğinde değişiklikler olacağından biraz endişeleniyorlar. Dizimizde durumun hiç de böyle olduğunu sanmıyorum. Sokka’nın özüne sadık kalındı.”

- Reklam -

21 yaşındaki aktör, Sokka’nın tavırlarının zaman içinde evrimleştiğini kabul etti. Ousley, ortamdaki değişimden kaynaklanan farklılıklara rağmen, animasyon dizisinin kalbinin ve ruhunun canlı aksiyon uyarlamasına nüfuz ettiğine dair güvence verdi.

Avatar The Last Airbender Netflix Dizi

Sokka’nın animasyondaki hâl ve tavırlarının ne kadar korunduğu, dizi 22 Şubat 2024’te Netflix’te yayınlandıktan sonra netlik kazanacak. Ousley açıklamaları ile endişeleri yatıştırmaya çalışsa da, Sokka’nın yeni yorumu hayranlar arasında tartışma konusu olmaya devam edeceğe benziyor.

Ian Ousley’nin son açıklaması sizce yeterli mi? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, yeni haberler için bizi Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: Metro

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for cankutpotter cankutpotter dedi ki:

    Şunun şurasında kaldı üç gün, bakalım nasıl bir şey çıkacak? Yine de Netflix’e fazla güvenmiyorum, Witcher’ın hâli ortada sonuçta.
    Kaldı ki şirketlerin animasyon yapımları Live Action’a dönüştürmeleri bana aşırı anlamsız bir çaba gibi geliyor. Animasyon bu kadar eften püften bir şey mi de her şeyi gerçek oyuncularla çekiyorsunuz?

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Silk: Spider Society Senaryosu Değişiyor

Amazon “Silk: Spider Society” Dizisini Erkek İzleyici Kitlesine Göre Yeniden Düzenliyor

Kuzey İtalya Hayvan İnsan Mezarı

Kuzey İtalya’da Hayvanlarla Birlikte Gömülmüş 2.000 Yıllık İnsan Mezarları Ortaya Çıkartıldı