in ,

Amazon “Silk: Spider Society” Dizisini Erkek İzleyici Kitlesine Göre Yeniden Düzenliyor

Silk: Spider Society senaryosu erkek izleyici kitlesine göre yeniden yazılacak. Amazon, Örümcek Evreni’nde geçen dizisinin yazarlarıyla yollarını ayırdı.

Silk: Spider Society Senaryosu Değişiyor
- Reklam -
- Reklam -

Amazon önemli bir hamleyle Silk: Spider Society dizisinin tüm yazar odasını işten çıkardı. Marvel-Sony ortak yapımı Prime Video yapımı, erkek izleyici kitlesine göre büyük bir geliştirme revizyonu alıyor.

Amazon’un 2022’nin sonlarında duyurduğu live-action dizisi Silk: Spider Society, yayın devinin dizi sorumlusu ve bir yardımcı yapımcı dışında tüm yazar odasını çöpe atmasıyla önemli bir sarsıntı geçiriyor. Prodüksiyona yakın bir kaynağa göre bu karar, merakla beklenen dizinin gelişimsel revizyonunun bir parçası olarak alındı.

Silk’in yazar odasının ocak ayı ortası ya da sonunda yeniden toplanacağını belirten önceki raporlara rağmen, bu son hamle daha kapsamlı bir yeniden yapılandırmaya işaret ediyor. Silk, Amazon’un canlı aksiyon Marvel-Sony ortak yapımlarının ilki arasında yer alıyor ve Spider-Man Noir da dahil olmak üzere başka projeler sırada bekliyor. Sony tarafından henüz resmi olarak onaylanmayan bir gelişme olarak 1930’ların New York’unda geçecek dizinin başrolünde Nicolas Cage’in yer alması için görüşmeler sürüyor.

- Reklam -

Silk: Spider Society Senaryosu Erkek Merkezli Bir İzleyici Kitlesine Göre Hazırlanacak

Amazon "Silk: Spider Society" Dizisini Erkek İzleyici Kitlesine Göre Yeniden Düzenleniyor

Amazon ile çok yıllı bir anlaşma imzalayan Angela Kang, dizisinin baş sorumlu ismi olarak görevine devam ediyor. Dizi, Peter Parker’a güç veren örümcek tarafından ısırıldıktan sonra kayıp ailesini bulma arayışına giren Koreli-Amerikalı kahraman Cindy Moon’un etrafında dönüyor. Yapım aynı zamanda Spider-Man: Into the Spider-Verse’ün arkasındaki yaratıcı güçler Phil Lord ve Christopher Miller ile ortak yürütücü yapımcılar Kai Wu ve Jim Barnes tarafından destekleniyor.

Silk’in odak noktasını değiştirerek daha erkek merkezli bir izleyici kitlesini hedeflediği bildiriliyor. Amazon bu iddialar hakkında yorum yapmayı reddederken, yayın devi Reacher, Jack Ryan ve The Terminal gibi çeşitli erkek odaklı dizilerle başarı yakaladı.

Silk: Spider Society dizisinin yazar odası, geçen yıl Amerika Yazarlar Birliği grevi öncesi sezonda önemli ölçüde ilerleme kaydetmişti. Amazon’un grev sonrası yazar odalarını yeniden başlatmakta gecikmesi, kasım ayında WGA tarafından Grev Sonlandırma Anlaşması’nın ihlal edildiği gerekçesiyle sert bir uyarıya yol açtı. Dizi yeni bir yola doğru adım atarken, sektör bu değişikliklerin yapımı nasıl etkileyeceğini yakından izliyor.

- Reklam -

Silk: Spider Society Senaryosu Değişiyor

Dizinin yayın tarihi henüz açıklanmamıştı. Ancak yazarların görevine son verilmesiyle birlikte live-action macera için hayranların uzun bir süre daha beklemesi gerekecek gibi duruyor.

Silk: Spider Society’nin senaryosunun erkek odaklı bir senaryo değişimi alacak olduğu iddiaları hakkında ne düşünüyorsunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, yeni sinema haberleri için bizi Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: The Ankler

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for cankutpotter cankutpotter dedi ki:

    Yirmi dokuz yaşında bir erkek olarak bunu anlamadım. Yazar burada ne anlatmak istiyor, ne amaçlıyor? :joy: Neydi, ne olacak cidden?

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Christopher Nolan Korku Filmi Çekmek İstiyor

Christopher Nolan’ın Bir Sonraki Filmi Korku Türünde Olabilir

Avatar'daki Sokka Oyuncusundan Güvence: "Özüm Bozulmadı"

“Avatar: The Last Airbender”da Sokka’yı Canlandıran Oyuncu Endişeleri Gidermeye Çalıştı: “Özüm Bozulmadı”