in ,

Jack Ryan’ın 4. ve Final Sezonunun Yayın Tarihi Belli Oldu (İşte İlk Poster)

Jack Ryan 4. sezon yayın tarihi belli oldu. Başrolünde John Krasinski’nin yer aldığı Prime Video dizisi final yapmaya hazırlanıyor.

Jack Ryan 4. Sezon Yayın Tarihi Belli Oldu
- Reklam -
- Reklam -

Jack Ryan 4. sezon yayın tarihi yeni paylaşılan poster ile ortaya çıktı. Başrolünde John Krasinski’nin yer aldığı aksiyon yapımı yeni bölümleri ile final yapacak.

Uzun bir aranın ardından Jack Ryan dizisinin 3. sezonu Aralık 2022’de gösterime girmişti. John Krasinski’nin başrolünü üstlendiği ve Tom Clancy’nin öykülerinden uyarlanan aksiyon-gerilim dizisi, üçüncü sezonunda genel olarak olumlu eleştiriler aldı ve izlenme oranlarında iyi bir süre elde etti. Yayınlandığı hafta, dizi 24 bölümün tamamında 1.834 milyar dakika izlendi.

Şimdi Prime Video, 4. sezonun 30 Haziran’da başlayacağını ve 14 Temmuz’daki finaline kadar her cuma iki bölüm yayınlanacağını duyurdu. Üçüncü bölümden sadece altı ay sonra gösterime girecek olan Jack Ryan 4. sezon toplamda 6 bölümden oluşacak. Dünya çapında 240’tan fazla ülke ve bölgede ve sadece Prime Video’da yayınlanacak.

- Reklam -

Yayın tarihi haberi yeni bir posterle birlikte doğrulandı. Hemen aşağıdan göz atabilirsiniz:

Jack Ryan 4. sezon poster

Jack Ryan 4. Sezon Neler Vadediyor?

Jack Ryan’ın 3. sezon finalinde Krasinski’nin karakteri bir madalya almıştı. Başka bir krizin önlenmesine yardımcı olmuş ve ABD ile Rusya arasındaki bir savaşın önlenmesiyle gerilim umutlu bir şekilde sona ermişti. Ancak uyarlama son bölümleriyle geri döndüğünde, dizinin şimdiye kadarki en tehlikeli görevine çıkacağı söylendi.

Jack Ryan 4. sezon özetinde hem iç hem de dış düşmanların olacağı ön görülüyor. Ryan, CIA’in Müdür Yardımcısı olarak üstlendiği yeni görevinde, kurum içi yolsuzlukları ortaya çıkarma görevini üstleniyor. Ancak bu süreçte ülkenin savunmasızlığını ortaya çıkarabilecek şüpheli gizli operasyonları da açığa çıkaracak. Ryan, ekibin geri kalanıyla birlikte yolsuzluğun ne kadar derinlere indiğini araştırıp bir uyuşturucu kartelinin bir terör örgütüyle yakınlaştığını keşfedecek ve nihayetinde eve çok daha yakın bir komployu ortaya çıkaracak. Bu durum Ryan’ın kararlılığını ve inançlarını test edecek.

- Reklam -

Jack Ryan 4. Sezon Yayın Tarihi Belli Oldu

Jack Ryan 4. sezonun oyuncu kadrosu ve karakterleri arasında James Greer rolünde Wendell Pierce, Mike November rolünde Michael Kelly ve CIA Direktör Vekili Elizabeth Wright rolünde Betty Gabriel yer alıyor. Eklenen ve geri dönen yüzler arasında Abbie Cornish Cathy Mueller olarak geri dönecek. Michael Peña ve Louis Ozawa ise sırasıyla Domingo Chavez ve Chao Fah rolleriyle serinin geleceğini belirleyecek ilk çıkışlarını yapacaklar.

Diziyle ilgili yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, diğer dizi içerikleriyle ilgili bilgiler almak için bizi Google Haberler üzerinden takip edebilirsiniz.

Kaynak: Screen Rant

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Zack Snyder Yönettiği DC Filmlerinin Anlaşılmadığını Söyledi

Zack Snyder Kendi Yönettiği Süper Kahraman Filmlerinin Anlaşılmadığını Düşünüyor

Poor Things Fragmanı Yayınlandı

Emma Stone, Mark Ruffalo ve Willem Dafoe’lu “Poor Things” Filminden İlk Fragman