in , ,

Emma Stone, Mark Ruffalo ve Willem Dafoe’lu “Poor Things” Filminden İlk Fragman

Poor Things fragmanı yayınlandı. Yorgos Lanthimos’un yönettiği filmin başrollerinde Emma Stone, Mark Ruffalo ve Willem Dafoe yer alıyor.

Poor Things Fragmanı Yayınlandı
- Reklam -
- Reklam -

Poor Things filminin ilk fragmanı paylaşıldı. Başrollerinde Emma Stone, Mark Ruffalo, Willem Dafoe ve Ramy Youssef’un yer aldığı yeni Yorgos Lanthimos filmi gittikçe yaklaşıyor.

Searchlight Pictures, Yorgos Lanthimos’un ölmesi gerekirken neden ölmediğini bilmeyen genç bir kadının ikinci şansının dünyayı değiştirmesi için yeterli olabileceğini anlatan yeni filmi Poor Things’in ilk fragmanını yayınladı. Bir kraliçeyi konu alan dönem kara komedisi The Favourite’ın yapımında birlikte çalışan yönetmen ve oyuncu, bu filmle birlikte yeniden bir araya geliyor.

Emma Stone, Mark Ruffalo ve Willem Dafoe'lu "Poor Things" Filminden İlk Fragman

- Reklam -

Alasdair Gray’in 1992 tarihli aynı adlı romanından uyarlanan Poor Things, öldüğünden kesinlikle emin olan Bella Baxter’ın (Stone) nasıl ve neden dirildiğini keşfetme yolculuğunu izleyecek. Ancak kendisini hayata döndüren alışılmışın dışındaki bilim insanının (Willem Dafoe) emirlerine uymayacak ve deneylerden uzakta, yaşayabildiği kadar çok deneyim yaşamak isteyecek. Bu süreçte Duncan Wedderburn (Mark Ruffalo) ile tanışacak ve ikili birlikte kaçmaya karar verecek. Bu durum Bella’yı eşitlik arayışına sürükleyecek ve ona kendi döneminde kadın haklarıyla ilgili manzarayı değiştirme imkânı sunacak.

Poor Things aynı zamanda Lanthimos’un 2018’de vizyona giren The Favourite’tan bu yana çektiği ilk film olma özelliğini taşıyor. Filmle ilgili ilk bakış görüntüler geçen haftalarda paylaşılmıştı. Sonunda fragman da geldi. Hemen aşağıdan izleyebilirsiniz:

Poor Things Fragmanı | İZLE

YouTube video

(Fragmana YouTube üzerinden ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz.)

- Reklam -

Dilimize Zavallılar olarak çevrilen yapımın 8 Eylül 2023’te vizyona girmesi planlanıyor. Film, cinsel içeriği, kan ve rahatsız edici materyalleri nedeniyle 18+ yaş grubuna uygun şekilde çıkacak. Poor Things’in sinemalarda gösterime girmeden önce Venedik Film Festivali ya da Telluride Film Festivali gibi önemli bir festivalde de gösterime girmesi bekleniyor.

Yeni filmin yapımcılığını Lanthimos, Ed Guiney, Ali Herting, Andrew Lowe, Dave McCary ve Emma Stone üstlenirken, Ildiko Kemeny, Kasia Malipan ve David Minkowski ortak yapımcı, Mónika Nagy ise ana yapımcı olarak yer alıyor.

Poor Things’in yayınlanan ilk fragmanı sizler nasıl buldunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da bizlerle paylaşabilir, ayrıca tüm içeriklerimizden anında haberdar olmak adına bizi Google Haberler üzerinden takip edebilirsiniz.

Kaynak: Collider

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Jack Ryan 4. Sezon Yayın Tarihi Belli Oldu

Jack Ryan’ın 4. ve Final Sezonunun Yayın Tarihi Belli Oldu (İşte İlk Poster)

Foundation 2. Sezon Fragmanı ve Çıkış Tarihi

Isaac Asimov Uyarlaması “Foundation” 2. Sezon ile Geri Dönüyor: İşte Yeni Fragman