in ,

Zack Snyder Kendi Yönettiği Süper Kahraman Filmlerinin Anlaşılmadığını Düşünüyor

Zack Snyde, yönettiği DC yapımlarına yönelik eleştirilerin arkasında izleyicilerin filmleri anlamamaları olduğunu söylüyor.

Zack Snyder Yönettiği DC Filmlerinin Anlaşılmadığını Söyledi
- Reklam -
- Reklam -

Zack Snyder filmlerinin anlaşılmadığını söyledi. Batman v Superman yönetmeni DC Sinematik Evreni filmleri ile anlatmaya çalıştığı şeyin izleyiciler tarafından anlaşılmadığını ifade etti.

Warner Bros. ve DC için 2013 çıkışlı Man of Steel başta olmak üzere Batman v Superman: Dawn of Justice ve Zack Snyder’s Justice League dahil üç filmin yönetmen koltuğunda yer alan Zack Snyder filmlerine yönelik negatif eleştirilere cevap verdi. Full Circle yardım etkinliği bünyesinde sorulara cevap veren ünlü yönetmen Batman v Superman filmindeki çok katmanlı hikâye örgüsünün çoğu izleyici tarafından anlaşılmadığını söyledi:

“Belki yanlışım vardır bilmiyorum ama çoğu kişi filme ‘Çok iyi, süper kahramanlar dövüşüyor değil mi, biraz eğlenelim,’ diyerek gitti. Sonrasında biz de onlara oldukça yapısökümcü, çok katmanlı, deneysel bir mitolojik süper kahraman hikâyesi sunduk. Ve hikâyeyi anlamak için gerçekten ciddi bir şekilde dikkatinizi vermeniz gerekiyordu. Bu da (izleyiciler) için havalı değildi, yapmak istedikleri bir şey değildi. İzleyiciler ‘Hayır, bu çok yorucu. Gece birbirleriyle savaşsınlar haydi!’ dediler. Bundan nefret ettim.”

- Reklam -

Zack Snyder Yönettiği DC Filmlerinin Anlaşılmadığını Söyledi

2016 yılında çıkış yaptığında Batman v Superman izleyiciler ve eleştirmenler tarafından negatif eleştiriler almıştı. DC evreninin Batman, Superman ve Wonder Woman’dan oluşan üç büyük kahramanını ekrana taşıması hayranları heyecanlandırsa da Jesse Eisenberg’ün Lex Luthor rolünde yer alması gibi oyuncu tercihleri de büyük tepki toplamıştı.

Zack Snyder DC Sinematik Evreni’ne Geri Dönecek Mi?

Snyder’ın DC evreni için çektiği filmler uzun süre boyunca konuşulmaya devam etti. Özellike Justice League filminin sosyal medyada topladığı eleştiriler sonrasında Zack Snyder’s Cut adı altında yeniden izleyicilerle buluşması Warner Bros.’u zora sokmuştu. Yönetmenin hayran kitlesi de yine sosyal medya üzerinden SnyderVerse filmlerinin devam etmesini isteyen mesajlar paylaşmıştı.

Fakat yönetmenin DC evrenine geri dönmesi pek mümkün görünmüyor. Özellikle James Gunn ve Peter Safran’ın evreni yeniden başlatacak olmasından sonra Snyder’ın Genişletilmiş Evren projesi ile süper kahraman filmlerine dönmesi rafa kaldırılmış olabilir.

- Reklam -

Diğer taraftan başarılı yönetmen Netflix için hazırlamakta olduğu yeni Rebel Moon filmlerinin çekimlerine devam ediyor.

Zack Snyder Kendi Süper Kahraman Filmlerinin Anlaşılmadığını Düşünüyor

Siz yönetmenin Batman v Superman filmi hakkında söylediklerine katılıyor musunuz? Fikirlerinizi Kayıp Rıhtım Forum üzerinden paylaşabilir ve içeriklerimizi takip edebilmek için bizi Google News üzerinden takip edebilirsiniz.

Kaynak: The Direct

Oğuzhan Açıkalın

Gedikli bir çizgi roman geek’i olmasam da beyaz sayfalara doluşmuş renkli resimleri her zaman ilgiyle takip ettim. Çünkü resimlerin ve kelimelerin bizi olduğumuzdan daha iyi bir yere taşıyacağına inanıyorum. Kısa kısa hikâyeler yazıyorum, edebiyatın her türlüsüne ilgi duysam da bilimkurgu konusunda kendimi geliştirmeye çalışıyorum.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Salamander Salamander dedi ki:

    Keşke yönetemediğini de düşünse.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Çılgın Cuma 2 Filmi Çalışmaları Başladı

Çılgın Cuma 2 Filmi için Çalışmalar Başladı: Jamie Lee Curtis ve Lindsay Lohan Geri Dönüyor

Jack Ryan 4. Sezon Yayın Tarihi Belli Oldu

Jack Ryan’ın 4. ve Final Sezonunun Yayın Tarihi Belli Oldu (İşte İlk Poster)