in ,

Çılgın Cuma 2 Filmi için Çalışmalar Başladı: Jamie Lee Curtis ve Lindsay Lohan Geri Dönüyor

Çılgın Cuma 2 filmi çalışmaları başladı. Freaky Friday yıldızları Jamie Lee Curtis ve Lindsay Lohan yıllar sonra yeniden bir araya geliyor.

Çılgın Cuma 2 Filmi Çalışmaları Başladı
- Reklam -
- Reklam -

Çılgın Cuma 2, orijinal yıldızlarıyla Disney bünyesinde resmen çalışmalara başladı.

Jamie Lee Curtis ve Lindsay Lohan, Mary Rodgers’ın 1972 tarihli aynı adlı kitabından uyarlanan ve çok tuhaf bir cuma günü bedenlerini değiştiren ayrı düşmüş bir anne-kız çiftinin etrafında dönen 2003 yapımı orijinal filmin başrollerini paylaşmışlardı. Freaky Friday dünya çapında 160.2 milyon dolar hasılat elde ederek ve televizyonda sık sık gösterilerek bir nesli eğlendirmede başarılı olmuştu. Geçen yıl içinde Curtis ve Lohan potansiyel bir devam filminden söz edilmesine neden oldular, hatta Curtis bunun gerçekleşmesi için Disney’e yazdığını bile itiraf etti. Belli ki bu çabalar boşuna değilmiş.

The Hollywood Reporter’ın haberine göre Disney, Elyse Hollander’ın senaryosunu yazdığı Freaky Friday 2 için düğmeye bastı. Şu anda hem Curtis hem de Lohan’ın geri dönmesi bekleniyor, ancak proje hakkında bunun dışında çok az şey biliniyor. Haber paylaşımından çok kısa bir süre önce Jamie Lee Curtis, bu yıl 20. yıldönümünü kutlayan orijinal Çılgın Cuma hakkında Instagram hesabından bir paylaşım yapmış ve bunun olacağının ipuçlarını vermişti.

- Reklam -

Çılgın Cuma 2 Filmi Çalışmaları Başladı

Çılgın Cuma 2 Filmi İçin En Uygun Dönem

Muhtemelen Çılgın Cuma 2 için en uygun zaman. Curtis, çok evrenli hit Everything Everywhere All at Once filmindeki performansıyla ilk Oscar ödülünü yeni aldı ve Lohan da oyunculuğa yıllar sonra dönüş yaptı. Kısa süre önce Netflix romantik komedisi Falling for Christmas’ta rol aldı ve en az bir gelecek filmi var. Freaky Friday hem Curtis hem de Lohan için sevilen bir proje olmaya devam ediyor ve bunca yıldan sonra onları ekranda yeniden bir araya getirme fikri, özellikle de hâlâ yakın oldukları için cazip bir fikir.

Şu anda 2003 yılında vizyona giren Freaky Friday kadrosundan başka birinin dönüp dönmeyeceği henüz belli değil. Chad Michael Murray, Rosalind Chao ve Mark Harmon, Curtis ve Lohan’a katılabilir. Ancak Harmon’ın 2021’de CBS’in popüler dizisi NCIS’ten ayrıldığında sorunlar yaşadığını hatırlamakta fayda var. Kendisi o zamandan beri yeni bir proje üstlenmedi, dolayısıyla Freaky Friday 2’da orijinal filmin sonunda Curtis’le evlenen karakteri yer almayabilir.

- Reklam -

Çılgın Cuma 2 Filmi Çalışmaları Başladı

Orijinal film doğrudan karakterleri Tess ve Anna arasındaki bağa odaklanmıştı ve muhtemelen devam filmi de öyle olacak. İkisi arasında başka bir sürpriz beden değişimi olup olmayacağı daha az net olsa da, tüm Freaky Friday konseptinin temel önermesi göz önüne alındığında, tekrar olması muhtemel görünüyor.

Komedi ağırlıklı filmin devam edecek olması konusunda sizler ne düşünüyorsunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, yeni sinema içerikleri için bizi Google Haberler üzerinden takip edebilirsiniz.

Kaynak: Screen Rant

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Alexander Skarsgård - Succession Lukas Matsson Rolü

Alexander Skarsgård, “Succession”daki Tuhaf Teknoloji Milyarderi Rolüyle Elon Musk Arasındaki Benzerliğe Değindi

Zack Snyder Yönettiği DC Filmlerinin Anlaşılmadığını Söyledi

Zack Snyder Kendi Yönettiği Süper Kahraman Filmlerinin Anlaşılmadığını Düşünüyor