in , ,

Çağatay Ulusoy’lu Netflix Dizisi “Terzi” Final Yapıyor: İşte 3. Sezon Fragmanı

Terzi 3. sezon fragmanı yayınlandı. Başrollerinde Çağatay Ulusoy ve Salih Bademci gibi isimlerin yer aldığı Netflix dizisi final yapmaya hazırlanıyor..

Terzi 3. Sezon Fragmanı: Final Kapıda
- Reklam -
- Reklam -

Terzi 3. sezon ile geri dönmeye hazırlanıyor. Netflix, final yapmaya hazırlanan dizinin son sezonundan ilk fragmanı yayınladı. Çağatay Ulusoy ve Salih Bademci’nin başrollerinde yer aldığı yapımda macera kaldığı yerden devam etmeye hazırlanıyor.

İlk sezonu Mayıs 2023 gibi dijital platformlar için oldukça kısa sayılacak bir süre önce gelen Terzi dizisi, çabucak ilgiyi üzerine çekmeyi başarmış ve sadece birkaç gün sonra 2. sezon onayı alarak fragmanı da yayınlanmıştı. Temmuz 2023’te paylaşılan 2. sezon bölümleri sonrası hayranlar şimdi de 3. sezon ile bu dünyaya geri dönmeye hazırlanıyor.

Dizinin yeni sezonunda uzun bir yolculuktan evine dönen Peyami’nin Esvet’e karşı hisleri giderek yoğunlaşıyor. Bu oyuna bir son vermeli ve Dimitri’ye tüm gerçekleri anlatmalıdır. Fakat yaşanan talihsiz olaylar Peyami ve Esvet’in planlarını alt üst edecektir.

- Reklam -

Terzi 3. Sezon Fragmanı

Final sezonunda da Peyami rolüne Çağatay Ulusoy ve Dimitri rolüne Salih Bademci hayat veriyor. Diğer oyuncular arasında Esvet rolünde Şifanur Gül, Mustafa rolünde Olgun Şimşek, Suzi rolünde Ece Sükan ve Kiraz rolünde Evrim Alasya yer alıyor.

Yönetmenliğini Cem Karcı’nın üstlendiği sezonun senaristiğini Rana Mamatlıoğlu ve Bekir Baran Sıtkı birlikte üstleniyor. Onur Güventam’ın yapımcı koltuğunda oturduğu dizinin yapım şirketi ise OGM Pictures.

- Reklam -

Final sezonu için yayınlanan ilk fragmanı hemen aşağıdan izleyebilirsiniz.

Terzi 3. Sezon Fragmanı | İZLE

YouTube video

(Fragmanı YouTube üzerinden izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.)

Terzi 3. sezon, 3 Kasım 2023 tarihinde tüm bölümleri ile Netflix kütüphanesindeki yerini alacak. Yapımın final sezonu, izleyenleri Peyami, Dimitri ve Esvet arasındaki aşk üçgeninin içine son kez ve en nefes kesici haliyle çekmek için geldiği iddia ediyor.

Terzi dizisinin ilk iki sezonunu nasıl bulmuştunuz? 3. sezon fragmanı beklentilerinizi karşılayacak şekilde miydi? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, ayrıca yeni çıkan fragmanlardan haberdar olmak için bizi Google News’ten takip edebilirsiniz.

Ethem Yekta Ulaş

21 yaşındayım ve Güzel Sanatlar Fakültesi'nde okuyorum. Çocukluğumdan beri bir şeyler üretmeyi seviyorum ve farklı alanlarda deneyim kazanmak istiyorum. Tutkum, öğrenme isteğim ve bu alanlarda kendi tarzımı oluşturma çabamla ilerlemeye devam ediyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Enerji Sektöründe Bayilik İş Modeli

Enerji Sektöründe Bayilik İş Modeli: İş Ortağı Olmanın Avantajları

Lisa Frankenstein Fragman

80’lerde Geçen Korku-Komedi Filmi “Lisa Frankenstein”dan Fragman Yayınlandı