in , ,

Çağatay Ulusoy’lu Netflix Dizisi “Terzi” 2. Sezon Onayını Aldı (İşte İlk Fragman)

Terzi 2. sezon onayını erkenden aldı. Başrollerinde Çağatay Ulusoy ve Salih Bademci’nin yer aldığı Netflix yapımından ilk fragman geldi.

Terzi 2. Sezon Onayı: İşte İlk Fragman
- Reklam -
- Reklam -

Terzi 2. sezon onayı aldı ve ilk fragman paylaşıldı. İlk sezonu kısa bir süre önce yayınlanan ve başrolünde Çağatay Ulusoy’un yer aldığı Netflix dizisi, kısa süre içerisinde yeni bölümleri ile geri dönmeye hazırlanıyor.

Terzi’nin 2. sezonu olacak mı sorusu için bekleyiş sona erdi. İzleyicilerinin hatırlayacağı üzere ilk sezon finali oldukça önemli bir noktada tamamlanmıştı. Şimdi ise ilk tanıtım fragmanıyla duyurulan 2. sezon Temmuz 2023’te Netflix’te izleyiciyle buluşacak ve hayranlara merak ettikleri soruların cevabını verecek. Yönetmenliğini Cem Karcı’nın üstlendiği dizinin senaryosunu Rana Mamatlıoğlu ve Bekir Baran Sıtkı kaleme alıyor. Onur Güvenatam’ın yapımcılığını üstlendiği dizinin yapım şirketi ise OGM Pictures.

Terzi 2. Sezon Onayı: İşte İlk Fragman

- Reklam -

Dizide başrol oyuncusu Çağatay Ulusoy’a (Peyami), Dimitri rolüyle Salih Bademci, Esvet rolüyle Şifanur Gül, Mustafa rolüyle Olgun Şimşek, Suzi rolüyle Ece Sükan ve Kiraz rolüyle Evrim Alasya eşlik ediyor. Berrak Tüzünataç ise yeni sezonda Cemre rolüyle kadroya dahil oluyor.

Dizinin 2. sezonu hakkında verilen bilgilere göre, Esvet’in hayatından çıkışı Peyami’nin içinde büyük bir acı ve öfkeye neden olacak. Dimitri ise Esvet’le birlikte olmaya hazır olduğunu söylerken, Peyami’nin hayatına giren Cemre ise onun en büyük dert ortağı olacak.

Terzi 2. Sezon Onayı: İşte İlk Fragman

Yayınlanan ilk fragmanı hemen aşağıdan izleyebilirsiniz:

- Reklam -

Terzi 2. Sezon Fragmanı | İZLE

YouTube video

(Fragmana YouTube üzerinden ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz.)

Dimitri’yle arkadaşlığının bitme noktasına gelmesi, Esvet’in Mustafa’yla evde daha çok zaman geçirmesi ve hayatına giren iki kadın nedeniyle Peyami yeni sorunlarla boğuşur.

Terzi 2. sezonu 28 Temmuz’da tüm dünyayla aynı anda Netflix kütüphanesindeki yerini alacak. İlk sezon toplamda 7 bölümden oluşuyordu. Ancak şu an için 2. sezonun kaç bölümden oluştuğuna dair bir detay paylaşılmadı.

Terzi 2. Sezon Onayı: İşte İlk Fragman

Dizinin ilk sezonunu nasıl bulmuştunuz? Bu kadar kısa bir süre içerisinde 2. sezonun gelecek olması konusunda ne düşünüyorsunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da bizlerle paylaşabilir, ayrıca tüm içeriklerimizden anında haberdar olmak adına bizi Google Haberler üzerinden takip edebilirsiniz.

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for TheNameless TheNameless dedi ki:

    Türk Televizyon Dizileri daha rezil bir hâlde Netflix’e pohpohlanmış. Yazık ki 2.sezon onayını almış.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Dişi Kurdun Rüyaları - Cengiz Aytmatov

Dişi Kurdun Rüyaları – Cengiz Aytmatov | Haftanın Kitabı #268

Meg 2: Çukur Fragmanı: Jason Statham Başrolde

Jason Statham’lı Aksiyon Filmi “Meg 2: Çukur”dan İlk Fragman