in , ,

Jason Statham’lı Aksiyon Filmi “Meg 2: Çukur”dan İlk Fragman

Meg 2: Çukur fragmanı yayınlandı. Başrolünde Jason Statham’ın yer aldığı aksiyon devam filmi ile macera büyüyerek devam ediyor.

Meg 2: Çukur Fragmanı: Jason Statham Başrolde
- Reklam -
- Reklam -

Meg 2: Çukur filminin ilk fragmanı yayınlandı. İlki 2018 yılında çıkan ve Jason Statham’ın başrolünde yer aldığı aksiyon macerası, yeni isimlerle ve daha büyük yaratıklarla aksiyon dozunu artırmaya hazırlanıyor.

Orijinal adı The Meg 2: The Trench olan devam filminden ilk fragmanı geldi ve şimdiye kadar görülmüş en büyük Meg’i gözler önüne seriyor. Mariana Çukuru’ndaki bir görev sırasında devasa bir Megalodon köpekbalığıyla karşılaşan bir grup bilim insanını konu alan 2018 yapımı The Meg’in sürpriz başarısının ardından, filmin vizyona girmesinden yaklaşık iki yıl sonra bir devam filmi duyurulmuştu. Nihayet ilk filmin yayınlanışından 5 yıl sonra, yeni filmin vizyona girmesine sadece birkaç ay kaldı.

Meg 2’nin kadrosunda Jason Statham, Cliff Curtis, Shuya Sophia Cai ve Page Kennedy gibi geri dönen oyuncuların yanı sıra Skyler Samuels, Sienna Guillory, Sergio Peris-Mencheta ve küresel aksiyon ikonu Wu Jing gibi yeni oyuncular da yer alıyor. Yeni filmin yönetmenliği ise bayrağı Jon Turteltaub’dan devralan Ben Wheatley’ye emanet.

- Reklam -

Meg 2: Çukur Fragmanı: Jason Statham Başrolde

Warner Bros. şimdi de devam filminin ilk fragmanını Meg 2’nin 2023’teki paylaştı. Görüntüler, 65 milyon yıl öncesine, bir türün dünyaya hükmettiği bir zamana giderek başlıyor; dinozorlar değil, güçlü megalodon. Bu ön bilginin ardından fragman günümüze dönerek devam filminin aksiyonunu gözler önüne seriyor; birden fazla devasa yaratık, bir araştırma ekibinin ve nihayetinde sivillerle dolu bir plajın üzerine salınıyor ve tüm bunlar Heart’ın Barracuda şarkısı eşliğinde gerçekleşiyor.

Hemen aşağıdan Türkçe altyazılı olarak izleyebilirsiniz:

Meg 2: Çukur Fragmanı Türkçe Altyazılı | İZLE

YouTube video

(Fragmana YouTube üzerinden ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz.)

- Reklam -

Meg 2 fragmanı, Statham’ın canlandırdığı Jonas Taylor’ın bir kez daha, artan su aktivitesinin tespit edildiği Mariana Çukuru’nun 25.000 fit derinliğine keşif dalışı yapan cesur bir araştırma ekibine liderlik edeceğini ortaya koyuyor. İlk filmin finalinin ikiden fazla megalodonun çukurdan kaçtığını göstermesinin ardından, fragman üç devasa Meg’in çukurdan kaçtığını ve önlerine çıkan her şeyi acımasızca yediğini ortaya koyuyor. Devam filminin ilk fragmanı ayrıca, Steve Alten’in 1999 tarihli romanı The Trench’ten bir sayfa daha alarak, Kronosaurus gibi bazı ek sualtı tarih öncesi canavarları içereceğini gösteriyor.

Meg 2: Çukur Poster: Jason Statham

Meg 2: Çukur, 4 Ağustos 2023 tarihinde vizyondaki yerini alacak.

Meg 2 için yayınlanan ilk fragmanı sizler nasıl buldunuz? İlk filmi sevmiş miydiniz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da bizlerle paylaşabilir, ayrıca tüm içeriklerimizden anında haberdar olmak adına bizi Google Haberler üzerinden takip edebilirsiniz.

Kaynak: Screen Rant

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

3 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for ivy ivy dedi ki:

    Meg’in kitabını okumuştum. Kitap, fragmanda da olduğu gibi avlanmakta olan bir T-Rex ve Megalodon ile başlıyordu.

    Bu film, ilk filme göre biraz uçuk kaçık olmuş gibi duruyor.

  2. Avatar for yates232 yates232 dedi ki:

    Bana biraz zorlama bir senaryo gibi geldi…

  3. Avatar for Pardus Pardus dedi ki:

    İlki gerilimiyle falan kendini ciddiye alan bir filmdi. Öyle olmaya çabalıyordu. Ama başaramıyordu. Fakat ikincisi fragmandan izlediğimiz kadarıyla bunları yapmıyor, yapmayacak gibi görünüyor. Seçtikleri şarkı züper olsa da bu filmi eğlenceli bir gençlik filmi gibi gösteriyor adeta gibi sanki. :slight_smile:

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Terzi 2. Sezon Onayı: İşte İlk Fragman

Çağatay Ulusoy’lu Netflix Dizisi “Terzi” 2. Sezon Onayını Aldı (İşte İlk Fragman)

Keder ve Mutluluk - Meg Mason

Meg Mason’ın Women’s Prize Finalisti de Olan Ödüllü Kitabı “Keder ve Mutluluk” Türkçe Raflarında