in , ,

“The Amazing World of Gumball” 7. Sezon ile Geri Dönüyor

The Amazing World of Gumball 7. sezon için yapım çalışmaları başladı. Cartoon Network’ün popüler çizgi dizisi, 5 yıllık aranın ardından geri dönüyor.

The Amazing World of Gumball 7. Sezon
- Reklam -
- Reklam -

The Amazing World of Gumball 7. sezon, 5 yıl süren bir aranın ardından geri dönüş hazırlığında. Hayranlar, 6. sezonda cevaplanmayan “Boşluk’ta ne olduğu” sorusuna da böylelikle yanıt bulabilecek.

Animasyon dünyası son dönemlerde hareketli günlerden geçiyor. Yeni Foster’s Funtime for Imaginary Friends spin-off’u, gelecek Adventure Time projeleri ve Regular Show’un devam dizisinin ardından, bir başka popüler çizgi dizi de geri dönüş için sinyali yaktı.

Türkiye’de Gumball’un Muhteşem Dünyası adıyla yayımlanan The Amazing World of Gumball, Ben Bocquelet tarafından yaratıldı ve ekran yolculuğunu 2011-2019 yılları arasında gerçekleştirdi. Antropomorfik mavi kedi Gumball Watterson ile üvey japon balığı kardeşi Darwin’in hayatlarını konu alan çizgi dizi, toplamda 3 defa BAFTA Ödülü’ne layık görülerek animasyon dünyasında önemli bir yer edinmişti.

- Reklam -

The Amazing World of Gumball 7. Sezon - Cartoon Network

The Amazing World of Gumball 7. Sezon Boşluk Bilmecesine Yanıt Verecek

The Amazing World of Gumball 7. sezon çalışmalarının başlamasıyla birlikte, yeni sezona dair ilk detaylar da belli oldu.

Cartoon Network’teki 6 sezonluk yolculuğun ardından sona eren yapım; şimdilerde hem yeni bir filme hem de TV dizisiyle hazırlanıyor. Film prodüksiyon tarafında bazı gecikmelerle karşılaşmış olsa da dizi tarafı ilerlemeye devam ediyor.

Geçen hafta gerçekleştirilen Annecy Uluslararası Animasyon Film Festivali sırasında verilen dikkat çekici haberlerden birisi de The Amazing World of Gumball 7. Sezon oldu.

The Amazing World of Gumball 7. Sezon için belirlenen yayın takvimi ise 2025-2026 arası olarak işaretlendi.

- Reklam -

The Amazing World of Gumball 7. Sezon - CN

Ayrıca yeni sezonla birlikte çizgi dizinin en büyük belirsizliklerinden birinin çözüleceği ve gizemli Boşluk’ta ne olduğunun da ortaya çıkacağı doğrulandı. Boşluk’taki gizemin çözülmesinin çizgi dizide nasıl bir karşılık bulacağı henüz bilinmiyor.

Öte yandan Gumball’un en büyük düşmanı Rob, 6. sezon finalinde ortaya çıkmış ve diğerlerini “diğer yer”den korumak için onları dönüştürmeye çalışmıştı. Ancak Rob nihayetinde Boşluk’a düşmüş ve sezon ile dizi sona ermişti. Şimdi ise hayranlar bu durumun bir adım ötesini görmek için yeni bir şansa sahip olacaklar.

The Amazing World of Gumball 7. sezon hakkındaki beklentilerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, TV dünyasından yeni gelişmeler için bizleri Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: Comic Book

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Lorien_archers Lorien_archers dedi ki:

    Beklediğim haber sonunda geldi. Tam da 6. sezonu bitirmeme 10 bölüm kalmışken iyi oldu bu haber.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Tokyo Revengers Animesi Devam Bölümleri Geliyor

“Tokyo Revengers” Animesi Devam Bölümleri ve Büyük Sürprizlerle Geri Dönüyor

Delilik Melankoli Cinlenme - Haydar Akın

Hıristiyan Batı Dünyasında Aykırılık Yaratan Hâllerin Tarihini Anlatan “Delilik Melankoli Cinlenme” Yeniden Raflarda