Menu
in , ,

Homelander Kontrolü Eline Alıyor: “The Boys” 4. Sezon için Yeni Fragman Yayınlandı

The Boys 4. Sezon için yeni bir fragman yayınlandı. Prime Video’nun anti süper kahraman dizisi, yeni bölümleri ile dönüyor.

The Boys 4. Sezon ile geri dönüş hazırlığında. Homelander’ın The Seven’ın kontrolünü yeniden ele geçirmeye başlayacağı yeni sezon; izleyicileri epik bir mücadelenin ortasına davet ediyor.

Amazon’un dijital yayın servisi Prime Video tarafından geliştirilen The Boys’ta 4. sezon prodüksiyonu Nisan 2023’te tamamlanmış, ilk fragman ise geçen aralıkta paylaşılmıştı.

Garth Ennis ve Darick Robertson’ın çizgi roman serisinden uyarlanan yapım; dizi dünyasındaki varlığını Gen V ve Diabolical spin-off’larıyla da sağlamlaştırmıştı. Son olarak ise Meksika’da geçecek yeni bir serüvenin duyurusu yapılmıştı.

- Reklam -

Ekran yolculuğuna 2019’da başlayan The Boys, Prime Video’nun sembol yapımları arasında yer aldı. Yapımın ardında ise Supernatural ve Revolution ile tanınan Eric Kripke bulunuyor.

3. sezonu 2022’de izleyicilerin karşısına çıkan yapım, spin-off’larla boşluğu doldursa da hayranların büyük bir çoğunluğu ana maceranın geri dönüşünü bekliyordu. Prime Video, geri dönüşü müjdeleyen yeni bir fragmanla yeni sezona dair beklentileri yeniden yükseltmeye başladı.

The Boys 4. Sezon ile Homelander ‘Özgürleşiyor’

Dün gece CCXP México etkinliğinde düzenlenen panel sırasında The Boys’un gelecek sezonu için yeni bir fragman yayınlandı. Paylaşılan tanıtımda her zamanki gibi kan banyosu, çılgınlık ve eğlence dolu anlar yer alıyordu.

Yapımdan yayınlanan yeni fragman Anthony Starr tarafından canlandırılan Homelander’ın artık tasmasından tamamen kurtulduğunu ve The Seven’ı yeniden tasarlamaya başladığını ortaya koyuyor.

Bu arada Karl Urban’ın hayat verdiği Butcher, Homelander ve ekibine karşı büyük bir avantaj sağlayabilecek cüretkâr bir planı devreye sokmaya hazırlanıyor.

The Boys 4. Sezon Yeni Fragmanı | İZLE

(Fragmanı YouTube üzerinden izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.)

NOT: Fragmanı Türkçe dublajlı izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.

The Boys’un 4. sezonuyla karakterlerini yeniden canlandıracak oyuncular arasında Hughie rolüyle Jack Quaid, A-Train rolüyle Jessie T. Usher, Mother’s Milk rolüyle Laz Alonso, The Deep rolüyle Chace Crawford, Frenchie rolüyle Tomer Capone, Kimiko rolüyle Karen Fukuhara, Ashley rolüyle Colby Minifie, Victoria Newman rolüyle Claudia Doumit ve Ryan rolüyle Cameron Crovetti yer alıyor. Rahibe Sage rolüyle Susan Heyward ve Firecracker rolüyle Valorie Curry de 4. sezona yeni katılan isimler arasında.

The Boys 4. sezon 13 Haziran 2024 tarihinde ilk 3 bölümüyle izleyicilerin karşısına çıkacak. Yeni sezon toplam 8 bölümden oluşacak ve kalan bölümler haftalık olarak yayınlanacak.

Prime Video dizisi hakkındaki beklentilerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, daha fazlası için bizleri Google News’ten takibe alabilirsiniz.

Kaynak: Collider

Eda Aydın

1992 yılında Bursa'da doğdum. Radyo, Sinema ve Televizyon Bölümü mezunuyum. Filmler, kitaplar hakkında inceleme ve görüş yazıları yazıyorum. Tanpınar'ı seviyorum.

Yorum Yap

Exit mobile version