in ,

Michelle Yeoh’un Başrolünde Yer Aldığı “The Brothers Sun” İlk Sezonun Ardından İptal Edildi

The Brothers Sun 2. sezon, eleştirmenlerin beğenisine ve yıldızlarla dolu oyuncu kadrosuna rağmen iptal edildi.

The Brothers Sun 2. Sezon İptal - Netflix
- Reklam -
- Reklam -

The Brothers Sun 2. sezon içip iptal kararı verildi. Başrolünde Oscarlı oyuncu Michelle Yeoh’un yer aldığı Netflix imzalı drama ve aksiyon dizisi izleyicilerine veda ediyor.

Yaratıcılığını Brad Falchuk (Glee), Amy Wang (From Scratch) ve Byron Wu’nun üstlendiği Netflix dizisi 8 bölümden oluşan ilk sezonu ile 4 Ocak 2024 tarihinde izleyicilerin karşısına çıkmıştı.

IMDb platformunda 7,6/10 puana sahip olan The Brothers Sun, Rotten Tomatoes’ta %84 eleştirmen puanına sahip. Yapımın RT’deki izleyici skoru ise %91. Ancak ne yüksek puanlar ne de olumlu eleştiriler Netflix’in fişi çekmesine engel olabildi.

- Reklam -

The Brothers Sun 2. Sezon İptal

Michelle Yeoh, Justin Chien, Sam Song Li ve Joon Lee’nin başrollerini paylaştığı The Brothers Sun, kara komedi unsurları içeren aksiyon dolu bir aile draması olarak tanımlanıyor.

Michelle Yeoh’un (Everything Everywhere All at Once) Tayvan’ın en tehlikeli gangster ailelerinden birinin hırslı lideri Eileen ‘Mama’ Sun karakterini canlandırdığı dizide, Justin Chien Charles Sun, Sam Li ise Bruce Sun adlı iki kardeşi oynuyor.

Türkçe adıyla Güneşin Kardeşleri; aksiyon, komedi ve drama türlerini bir araya getiriyor.

Erken Veda: The Brothers Sun 2. Sezon İptal Edildi

Netflix’in Top 10 listesinde 5 hafta geçiren ve burada 2 numaraya kadar yükselen dizi, haftalık izlenme sayısında 7 milyonun altında kaldı. Listelerdeki yükselişin sonuna ulaştığında ise 2 milyon izleyicinin altına düştü.

Bu keskin düşüş ise eleştirmenlerin ve izleyicilerin olumlu yaklaşımına rağmen yapımın iptal edilmesine sebep oldu.

- Reklam -

The Brothers Sun 2. Sezon İptal Kararı - Netflix

Everything Everywhere All at Once ile Oscar ödüllüne layık görülen Michelle Yeoh’un “en iyi performanslarından birisi” olarak tanımlanan dizi, ailelerini korumak için mücadele eden suç örgütü üyelerinin hikâyesine odaklanıyor.

The Brothers Sun sonrası Yeoh’un sıradaki macerası ise bir Star Trek spin-off’u ve James Cameron imzalı Avatar serisinin sıradaki projesi olacak.

The Brothers Sun Fragman | İZLE

YouTube video

(Fragmanı YouTube üzerinden izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.)

The Brothers Sun 2. sezon için çıkan iptal kararı hakkında siz nasıl düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, daha fazlası için bizleri Google News’te takip edebilirsiniz.

Kaynak: Collider

Eda Aydın

1992 yılında Bursa'da doğdum. Radyo, Sinema ve Televizyon Bölümü mezunuyum. Filmler, kitaplar hakkında inceleme ve görüş yazıları yazıyorum. Tanpınar'ı seviyorum.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Akuma_Blade Akuma_Blade dedi ki:

    Hikaye büyük ölçüde bitmişti aslında. Bu açıdan pek de yarım kalmış gibi hissettirmeyecek. After Credit’deki hiç de gerekli olmayan kısa sahne olmasa iptal ettik diye açıklama yapmalarına bile gerek olmazdı.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

En İyi Samuray Animeleri

En İyi Samuray Animeleri: İşte İntikam ve Macera Dolu 12 Anime Yapımı

Only Murders In the Building 4. Sezon Çekimleri Başladı

Selena Gomez Duyurdu: “Only Murders In the Building” 4. Sezon Çekimleri Başladı