in ,

Selena Gomez Duyurdu: “Only Murders In the Building” 4. Sezon Çekimleri Başladı

Only Murders In the Building 4. Sezon çekimleri başladı. Selena Gomez, Steve Martin ve Martin Short bir kez daha buluşuyor.

Only Murders In the Building 4. Sezon Çekimleri Başladı
- Reklam -
- Reklam -

Only Murders In the Building 4. Sezon prodüksiyon aşamasına geçti. Hulu’nun sevilen polisiye ve komedi dizisi yeni sezonuyla geri dönmeye hazırlanıyor.

Yayın macerasına 2021 senesinde The Walt Disney Company çatısı altında hizmet veren Hulu kanalında başlayan Only Murders in the Building dizisi 3 sezonu aşan ekran yolculuğuna devam ediyor.

Steve Martin, Martin Short ve Selena Gomez üçlüsünün bir “gerçek suç podcast programı” hazırlamak için bir araya gelmesiyle gelişen olayları konu alan dizi; 3. sezon oyuncu ekibine Meryl Streep ve Matthew Broderick gibi yıldız isimleri de dahil etmişti. Yeni sezon onayını 3. sezon finali yayınlanır yayınlanmaz alan yapımda, aynı zamanda Meryl Streep’in de dizinin 4. sezonunda rolünü yineleyeceği ortaya çıkmıştı.

- Reklam -

Only Murders In the Building 4. Sezon Çekimleri

Arconia’nın Kapıları Tekrar Açılıyor: Only Murders in the Building 4. Sezon Çekimleri Başladı

Yeni sezon çalışmalarına vakit kaybetmeden başlayan dizi hakkında, Selena Gomez’in yaptığı Instagram paylaşımıyla beraber 4. sezon çekimlerinin başladığı öğrenildi.

Gomez’in hikâye olarak paylaştığı fotoğrafta oyuncunun rol arkadaşları Steve Martin ve Martin Short tarafından gönderilmiş bir gül demeti ve, “Seninle tekrar birlikte olduğumuz için çok mutluyuz,” notu yer alıyor. Gomez bu fotoğrafı “1. Gün” yazısı eşliğinde paylaşıyor.

Only Murders In the Building 4. Sezon

Only Murders in the Building 4. Sezon hakkındaki ayrıntılar saklı tutulsa da Mabel Mora (Gomez), Charles Haden-Savage (Martin), Oliver Putnam’a (Short) ve Loretta Durkin’in (Meryl Streep) bir sezon daha maceraya devam edeceği biliniyor.

4. sezon kadrosunda ayrıca Saturday Night Live’dan Molly Shannon, Desperate Housewives’ın yıldızı Eva Longoria ve Short’un SCTV’den rol arkadaşı Eugene Levy gibi isimler de yer alıyor.

- Reklam -

Bununla birlikte dizinin birkaç bölümlüğüne macerasına New York’tan Los Angelas’a taşıyacağı da bildiriliyor.

3. Sezon Broadway’in çalkantılı senaristi Putnam’ın Durkin, Haden-Savage ve Hollywood yıldızı Ben Glenroy’un (Paul Rudd) oynadığı Death Rattle adlı yeni bir gösteriyi hazırlamasıyla başladı. Açılış gecesi Glenroy’un Arconia’nın asansör boşluğunda ölü bulunmasıyla sona erince ekip bu cinayeti çözmek için yeniden podcast programının kayıt tuşuna bastı.

Sezon finali ise Charles’ın eski dublörü ve arkadaşı Sazz Pataki’nin (Jane Lynch) öldürülmesiyle noktalandı.

Only Murders In the Building 4. Sezon için henüz bir yayın tarihi yok.

Only Murders In the Building 4. Sezon hakkındaki teorilerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, daha fazlası için bizleri Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: Collider

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

The Brothers Sun 2. Sezon İptal - Netflix

Michelle Yeoh’un Başrolünde Yer Aldığı “The Brothers Sun” İlk Sezonun Ardından İptal Edildi

Friday the 13th Film Yeniden Çevrim - 13. Cuma - James Wan

Korku Klasiği “Friday the 13th” Filmi Yeniden Çekilebilir: Yönetmen Koltuğu için James Wan Düşünülüyor