in ,

Meryl Streep, “Only Murders in the Building”deki Rolünü 4. Sezonda Yinelemeye Hazırlanıyor

Meryl Streep, Hulu’nun polisiye dizisi “Only Murders in the Building”de canlandırdığı Loretta Durkin rolünü 4. sezon için yineleyecek.

Meryl Streep - Only Murders in the Building 4. Sezon Kadrosu
- Reklam -
- Reklam -

Meryl Streep, Only Murders in the Building 4. sezon ekibine katıldı. Oscarlı aktris, üçüncü sezonda dahil olduğu Hulu dizisinde maceranın devam bölümlerinde de oynama şansı yakalayacak.

The Walt Disney Company’e ait Hulu platformunda 2021 yılında yayına başlayan Only Murders in the Building dizisi bugüne dek toplam 3 sezon ile izleyicilerin karşısına çıktı.

Steve Martin, Martin Short ve Selena Gomez’in bir “gerçek suç podcast programı” etrafında şekillenen arkadaşlıklarını ve hafiyeliklerini takip eden dizi; 3. sezonda kadrosuna Meryl Streep ve Matthew Broderick gibi yıldız konuk oyuncular da dahil etmişti.

- Reklam -

Meryl Streep, yapıma Loretta Durkin rolüyle katılmış ve üçüncü sezonda dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştı. Gelen son bilgiler, yıldız aktrisin yeni sezonda da Martin, Short ve Gomez üçlüsüne dahil olacağına yer verdi.

Meryl Streep - Only Murders in the Building 4. Sezon Kadro

Meryl Streep, Only Murders in the Building 4. Sezon ile Polisiye Dizisine Geri Dönüyor

Meryl Streep tarafından canlandırılan Loretta Durkin geçen sezon Oliver Putnam’ın Broadway oyununun başrol oyuncusu Ben Glenroy’un öldürülmesiyle başlayan gizemli olayların baş şüphelilerinden birisiydi. Dizide bir yandan Oliver ile romantik bir ilişki yaşayan Loretta, bir yandan da kendisinden henüz haberi olmayan oğluyla bir bağ kurmaya çalışıyordu.

Yapıma konuk oyuncu olarak dahil olan Meryl Streep’in hikâyesi, 3. sezon finaliyle noktalanmış gibi görünüyordu. Ancak yıldız aktrisin yeni sezon için geri döneceği ve 4. sezonda hikâyenin bir kısmının Kaliforniya’da geçeceğinin açıklanmasıyla dizinin hayranları bir sezon daha yola Loretta ile devam edeceklerini öğrenmiş oldular.

- Reklam -

Only Murders in the Building 4. Sezon hakkında detaylar gizli tutulsa da 3. sezon finalinde Charles-Haden Savage’ın (Martin) uzun yıllardır dublörlüğünü yapan karakter (Jane Lynch) vurularak öldürülmüştü. Birilerinin gerçekten Charles’ı mı, yoksa dublörünü mü hedef aldığı bilinmezken yeni sezon büyük ihtimalle Charles’ın oyunculuk geçmişine de geniş yer veren pek çok hikâye örgüsünü takip edecek.

Only Murders in the Building 3. Sezon Meryl Streep İlk Bakış

Öte yandan Only Murders in the Building 4. sezon için henüz bir çıkış tarihi açıklanmadı. Ancak yapım çoğunlukla yaz aylarında izleyicilerin karşısına çıkıyor. Dolayısıyla 2024’ün yaz ayları, gelecek sezon için isabetli bir tahmin olabilir.

Meryl Streep’in Only Murders in the Building 4. sezon kadrosunda yer alması hakkındaki görüşlerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, daha fazlası için bizleri Google News’ten takibe alabilirsiniz.

Kaynak: Collider

Eda Aydın

1992 yılında Bursa'da doğdum. Radyo, Sinema ve Televizyon Bölümü mezunuyum. Filmler, kitaplar hakkında inceleme ve görüş yazıları yazıyorum. Tanpınar'ı seviyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

2024 BAFTA Ödülleri Kazananları Belli Oldu

2024 BAFTA Ödülleri Sahiplerini Buldu: “Oppenheimer” Yine Şaşırtmadı

Pokémon Kartı Hırsızlarına Uluslararası Operasyon

Pokémon Oyun Kartı Hırsızlarına Uluslararası Operasyon: Japonya ve ABD’de Tutuklamalar