in ,

Guy Ritchie’nin Kendi Filminden Diziye Uyarladığı “The Gentlemen” Yapımına İlk Bakış

The Gentlemen dizisinden ilk bakış görselleri yayınlandı. Guy Ritchie’nin Netflix’te yayınlanacak yeni uyarlamasında Theo James ve Giancarlo Esposito gibi isimler rol alıyor.

The Gentlemen: Guy Ritchie Dizisine İlk Bakış
- Reklam -
- Reklam -

The Gentlemen dizisi için ilk bakış görselleri paylaşıldı. Netflix’te yayınlanacak olan yapım, Guy Ritchie’nin kendi filmini küçük ekrana uyarlamasıyla ortaya çıkıyor.

Guy Ritchie’nin 2019’da vizyona giren filminin bir dizi uyarlamasının geleceği haberi ilk defa 2020 sonlarında ortaya çıkmıştı. Ancak o günden bu yana gelişmeler hakkında pek bir şey paylaşılmadı. Sonunda filmin oyuncu kadrosunu bir kenara bırakan dizi, hikâyenin yeni yıldızlarını ortaya koyan ilk bakış görselleriyle izleyicilerin karşısına çıktı.

Dizi, merhum babasının aile mülkünü kendisine devretmesinin ardından hayatının mirasına konan genç bir adam olan Eddie Halstead’i takip edecek. Ancak Eddie, miras aldığı mülkün sadece göründüğü gibi olmadığını çabucak anlayacak; çünkü aslında kendisi kârlı bir uyuşturucu işinin başına geçmiş olacak.

- Reklam -

İşte The Gentlemen Dizisine İlk Bakış Görselleri

The Gentlemen: Guy Ritchie Dizisine İlk Bakış

Kendini kazara Britanya’nın suç dünyasının ortasında bulan adam rolüyle güçlü bir çıkış yapan Theo James, yeni rolünün ilk bakış görsellerinde ciddi bir tavır takınıyor. Elinde bir viski kadehi tutan James, kendinden emin bir şekilde izleyiciyi etkilemeye çalışıyor. Diğer görsellere de hemen aşağıdan göz atabilirsiniz:

The Gentlemen Dizisi Giancarlo Esposito

The Gentlemen Kaya Scodelario

The Gentlemen Dizisi İlk Bakış

The Gentlemen Dizisi İlk Bakış

- Reklam -

The Gentlemen: Guy Ritchie Dizisine İlk Bakış

The Gentlemen dizisi için paylaşılan resmi özet ise şu şekilde:

“İngiltere’nin yeraltı suç dünyasından bir dizi kötü karakter Eddie’nin operasyonundan pay almak istemektedir. Ailesini onların pençesinden kurtarmaya kararlı olan Eddie, gangsterlerle kendi oyununu oynamaya çalışır. Ancak, suç dünyasının içine çekildikçe, bundan zevk almaya başlar.”

Netflix’in “The Gentlemen” Dizisinde Kimler Var?

Theo James (The White Lotus), Kaya Scodelario (Pirates of the Caribbean: Salazar’s Revenge), Daniel Ings (Lovesick) ve Vinnie Jones (Lock, Stock and Two Smoking Barrels) gibi isimler hikayenin merkezinde yer alıyor. Ayrıca bildiği bir türe geri dönen Breaking Bad ve Better Call Saul’un yıldızı Giancarlo Esposito, açıklanmayan bir rolle suç dramasına katılıyor. Joely Richardson (Lady Chatterley’s Lover) da Eddie ve Freddy’nin annesi Lady M. rolüyle oyuncu listesinde yer alıyor.

Yeni Guy Ritchie uyarlamasından beklentileriniz neler? The Gentlemen dizisi sinema filmi kadar başarılı olacak mı? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, yeni dizi haberleri için bizi Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: Collider

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Tüylerin Diken Diken Olması Üzerine Yeni Araştırma Yapıldı

Bazı İnsanların ‘Tüylerinin Diken Diken Olmasını’ Nasıl Kontrol Edebildiği Ortaya Çıktı

Dave Filoni Star Wars Kreatif Direktor Lucasfilm

“Ahsoka”nın Yaratıcısı Dave Filoni, “Star Wars” Evreninin Kreatif Direktörü Oldu