in ,

Sıradaki “Game of Thrones” Dizisi “The Hedge Knight”tan İlk Görsel

The Hedge Knight dizi setinden ilk görsel paylaşıldı. HBO’nun “Game of Thrones” evreni, yeni spin-off’larla genişliyor.

The Hedge Knight Dizisi İlk Görüntü
- Reklam -
- Reklam -

The Hedge Knight dizisi prodüksiyon aşamasına geçti. George R.R. Martin’in eserleri, TV ekranındaki yolculuğunu sürdürüyor. Yazarın Tales of Dunk and Egg serisinden uyarlanan yapımdan ilk görsel paylaşıldı.

Amerikan kablolu TV kanalı HBO’nun Game of Thrones serüveni 2019 yılında sona erince kanal tahtın varisi olarak birçok spin-off projesi sipariş etti. Şimdilerde House of the Dragon 2. sezon ile yolculuğuna devam eden Westeros evreni, sıradaki dizisini de seçmiş durumda.

Şu an için tam adı A Knight of the Seven Kingdoms: The Hedge Knight olan dizi, George R.R. Martin’in Tales of Dunk and Egg serisinin ilk kitabı A Knight of the Seven Kingdoms’tan uyarlanıyor. İzleyicileri Game of Thrones’un hikâyesinden 90 sene öncesine götürecek yapım, şövalye Ser Uzun Duncan (Dunk) ve yaveri Egg (Aegon Targaryen) ikilisinin serüvenlerini konu alıyor.

- Reklam -

The Hedge Knight Dizisi Setinden Ser Duncan’a İlk Bakış

The Hedge Knight’ın kadrosunda Peter Claffey Dunk rolünde ve Dexter Sol Ansell Egg rolünde yer alıyor.

HBO, yapımdan Ser Uzun Duncan’ın karakterinin ilk set görüntüsünü paylaşarak yapımda şu ana dek gelinen noktanın ipuçlarını verdi.

The Hedge Knight Dizisi İlk Görüntü - Ser Uzun Duncan

İlk bakış görseliyle birlikte çekimlerin Belfast’ta resmi olarak başladığı da duyuruldu. Ayrıca dizide hangi oyuncunun hangi karakteri canlandıracağı da netleşmiş oldu.

The Hedge Knight Dizisi Oyuncuları

  • Peter Claffey – Ser Uzun Duncan (Dunk)
  • Dexter Sol Ansell – Aegon Targaryen (Egg)
  • Finn Bennett – Aerion Targaryen
  • Bertie Carvel – Baelor Targaryen
  • Tanzyn Crawford – Tanselle
  • Daniel Ings – Ser Lyonel Barotheon
  • Sam Spruell – Maekar Targaryen

Böylelikle HBO, yeni Game of Thrones dizinin tanıtımlarına yapımın başkarakteri Dunk ile başlamış oldu. Hayranlar ise şimdiden gözlerini Egg’e dikmiş durumda.

- Reklam -

Kitaplarda Dunk, onur ve adalet duygusu sayesinde maceralarıyla yükselen mütevazı kökenlere sahip bir gezgin şövalye olarak tasvir ediliyor. Karakter, adından da anlaşıldığı gibi son derece uzun ve fiziksel olarak dikkat çekici. Ayrıca yumuşak bir kalbe sahip.

The Hedge Knight Dizisi HBO

Dunk, güçlü bir adalet duygusuyla tanımlanıyor. Ahlaki ikilemler ve kişisel riskler karşısında bile şövalyelik ideallerine ulaşmaya çalışmasıyla biliniyor. Ser Uzun Duncan kitaplarda zayıf ve masumları koruyan gerçek bir şövalyenin idealini temsil ediyor.

The Hedge Knight dizisinin 2025 yılı içerisinde yayına başlaması bekleniyor.

The Hedge Knight dizisi hakkındaki beklentilerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, TV dünyasından son gelişmeler için bizleri Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: Screen Rant

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Lethal Weapon 5 - Cehennem Silahı

Mel Gibson Yönetmen Koltuğunda: “Lethal Weapon 5” Geliyor

Megalopolis Filmi Vizyon Tarihi

Francis Ford Coppola’nın Bilimkurgu Filmi “Megalopolis”te Vizyon Tarihi Belli Oldu