in ,

“The Rings of Power” 2. Sezonda Adar’ı Yeni Bir Aktör Canlandırıyor | İlk Bakış

The Rings of Power 2. sezon, izleyicileri yeni bir Adar ile tanıştıracak. Prime Video dizisinde Joseph Mawle’ın yerini Sam Hazeldine alıyor.

The Rings of Power 2. Sezon Adar İlk Bakış Sam Hazeldine
- Reklam -
- Reklam -

The Rings of Power 2. sezon için geri sayım sona ererken yeni The Lord of the Rings macerasındaki rol değişimleri de yavaş yavaş gün yüzüne çıkıyor. İlk sezonun önemli karakterlerinden Adar, yeni sezonda Joseph Mawle’ın yerini Sam Hazeldine tarafından canlandırılacak.

Birinci sezonu 2022 yılında Prime Video ekranlarında izleyicilerin karşısına çıkan Güç Yüzükleri dizisi, eleştirmenlerden ortalama puanlar almıştı. Yeni sezonda birçok değişikliğin sözü verilen yapımda, geçen günlerde Tom Bombadil’in diziye katılacağı duyurularak yeni bir heyecan dalgası da hedeflenmişti. Ardından dizide Bronwyn’i canlandıran Nazanin Boniadi’nin yapımdan ayrıldığı ortaya çıkmıştı.

The Rings of Power 2. Sezon Adar Sam Hazeldine

- Reklam -

Şimdi ise ilk sezonda orkların lideri olarak izleyicilerin karşısına çıkan Adar’ı canlandıran yeni oyuncuya dair ilk kareler gün yüzüne çıktı. Joseph Mawle’nin yapımdan ayrılacağı ve yerine yeni bir ismin seçileceği Aralık 2022’den beri bilinse de yeni Adar’a dair bugüne dek çok fazla detay paylaşılmamıştı.

The Rings of Power 2. Sezonda Yeni Adar’ı Sam Hazeldine Oynuyor

The Rings of Power 2. Sezon ile birlikte Sam Hazeldine, Joseph Mawle’den Güney Toprakları’nın Lordu Adar rolünü devralıyor.

Entertainment Weekly’ye konuşan Hazeldine, Mawle’nin ilk sezonda ork lideri rolündeki performansından övgüyle bahsediyor. Oyuncu bununla birlikte rolü devralmaktan memnun olduğunu da belirtiyor.

Hazeldine şunları aktarıyor:

“Joseph’i tanıyorum, yıllar önce onunla çalıştım. Onun harika bir oyuncu olduğunu düşünüyorum. İlk sezonda yaptıklarını gerçekten çok beğendim. Bu yüzden bayrağı ondan devralmak gerçekten bir zevkti. Aynı görünmediğimizi kabul ediyorum. Ama karakterin hemen tanınabilir olacağını düşünüyorum.”

- Reklam -

The Rings of Power 2. Sezon Adar İlk Fotoğraf Sam Hazeldine

Hazeldine ile birlikte The Lord of the Rings: The Rings of Power’ın 2. sezonunda birçok yeni isim yer alacak. Bu oyuncular arasında Gabriel Akuwudike, Yasen ‘Zates’ Atour, Ben Daniels, Amelia Kenworthy, Nia Towle, Nicholas Woodeson ve Rory Kinnear da bulunuyor.

Joseph Mawle, 2022’de yaptığı bir açıklamada “yeni karakterler ve dünyalar keşfetmek” için yapımdan ayrıldığını duyurmuştu.

YouTube video

The Lord of the Rings: The Rings of Power 2. sezon 29 Ağustos 2024’te Prime Video’da yayına girecek.

Siz The Rings of Power 2. sezonda Sam Hazeldine’in yeni Adar’ını nasıl buldunuz? Görüşlerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, daha fazlası için bizleri Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: Collider

Ethem Yekta Ulaş

21 yaşındayım ve Güzel Sanatlar Fakültesi'nde okuyorum. Çocukluğumdan beri bir şeyler üretmeyi seviyorum ve farklı alanlarda deneyim kazanmak istiyorum. Tutkum, öğrenme isteğim ve bu alanlarda kendi tarzımı oluşturma çabamla ilerlemeye devam ediyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

My Hero Academia Mangası Final mi Yapıyor?

“My Hero Academia” Finali Yaklaşırken Yaratıcısından Önemli Açıklamalar Geldi

Just Cause Oyunu Beyaz Perdeye Uyarlanıyor

“John Wick” Yapımcısı, Popüler Aksiyon Oyunu “Just Cause”ı Beyaz Perdeye Uyarlıyor