in

Yüzüklerin Efendisi Dizisinde ‘Adar’ Değişikliği: Güç Yüzükleri Ekibi Yeni Oyuncularla Güncelleniyor

Güç Yüzükleri dizisinde Adar karakteri yeniden şekilleniyor. Amazon’un Yüzüklerin Efendisi dizisi, 2. sezonunda yeni karakterlere merhaba diyor.

Yüzüklerin Efendisi: Güç Yüzükleri Dizisinde Adar Değişikliği
- Reklam -
- Reklam -

Güç Yüzükleri dizisinde Adar karakterini canlandıran ve Game of Thrones ile tanınan Joseph Mawle ile yollar ayrıldı. Amazon, Yüzüklerin Efendisi dizisinde köklü değişiklikler yapmaya devam ediyor. Serinin 2. sezonu için yeni oyuncularla da anlaşıldı.

The Lord of the Rings: The Rings of Power 2. sezon, bir ana karakteri yeniden şekillendirdi ve zaten devasa olan kadrosuna altı yeni oyuncu daha ekledi. 2017’de Yüzüklerin Efendisi’nin televizyon haklarını satın aldı Amazon, en az 1 milyar dolar değerinde 5 sezonluk bir taahhütte bulunarak şimdiye kadar yapılmış en pahalı televizyon dizisini başlattı. Orta Dünya’nın İkinci Çağı’nda geçen The Rings of Power, 1 Eylül’de Prime Video’da başladı. Dizinin ilk sezon finali yapmadan önce, ekim ayı başında 2. sezon çekimleri de başlamıştı.

Dizinin ilk sezonu için aldığı yoğun eleştiriler sonrası Amazon’un yeniden yapılandırmaya gidebileceği iddia edildi. Hatta baş sorumlu isimler olan Patrick McKay ve J.D. Payne’in yapımcılık görevinden alarak sadece yazar olarak kadrosunda tutulacağı gibi bilgiler de aktarıldı. Ancak şimdiye dek bu konuda resmi bir açıklama gelmedi.

- Reklam -

Yüzüklerin Efendisi: Güç Yüzükleri 2. Sezon Adar Değişikliği

Şimdi ise çekimlei devam eden Güç Yüzükleri 2. sezon için ilk oyuncu güncellemesi doğrudan Amazon’dan geldi. Dizinin devasa kadrosuna yedi yeni oyuncu katıldı ve bunlardan biri şaşırtıcı bir şekilde ilk sezonda yer alan bir ismin yerine geldi.

Ork lideri Adar’ı canlandıran Joseph Mawle’ın yerini 2. sezonda Sam Hazeldine’ın (Peaky Blinders) alacağı açıklandı. Söz konusu değişikliğin neden yapıldığına dair bir bilgi ise paylaşılmadı. Rolleri bilinmeyen diğer isimler ise Gabriel Akuwudike (Hanna), Yasen ’Zates’ Atour (The Witcher), Ben Daniels (Jupiter’s Legacy), Nia Towle (Persuasion), Nicholas Woodeson (Rome) ve Amelia Kenworthy bulunuyor.

Yüzüklerin Efendisi: Güç Yüzükleri 2. Sezon 2024’ün Son Aylarında Gelebilir

Dizinin 2. sezonu, ilk sezonun ve Peter Jackson’ın Yüzüklerin Efendisi üçlemesinin çekildiği Yeni Zelanda’nın aksine Birleşik Krallık’ta çekiliyor. Rings of Power 2. sezon, Gandalf olduğu ilk sezon finalinde belli olan Stranger ve Nori’nin Doğu’ya, Rhûn’un daha önce hiç görülmemiş topraklarına seyahat etmesiyle başlayacak gibi duruyor. Dizi sorumluları J.D. Payne ve Patrick McKay, Mordor’daki Orkların kontrolünü ele geçirirken büyük olasılıkla Sauron tarafından kışkırtılan devasa, çok bölümlü bir savaş sekansıyla ilgili ipuçları verse de, olay örgüsünün birkaç detayı doğrulandı.

- Reklam -
Yüzüklerin Efendisi: Güç Yüzükleri 2. Sezon Yeni Oyuncular
Sam Hazeldine, Yasen Zates Atour, Ben Daniels, Gabriel Akuwudike, Nicolas Woodeson, Nia Towle ve Amelia Kenworthy

Adar rolünü Sam Hazeldine’in devralması dışında, bu yeni oyuncu grubunun hangi karakterleri canlandıracağı henüz bilinmiyor. Bunlardan biri muhtemelen Círdan’ı oynuyor ve raporlar, Sauron’a karşı çıkan başlıca elf karakterinin 2. sezonda görüneceğini gösteriyor. Galadriel kocasının öldürüldüğünü iddia etse de Celeborn 2. sezonda görünebilir.

İzleyiciler Orta Dünya’ya bir kez daha dönmek için epeyce beklemek zorunda kalacaklar. McKay’e göre, dizinin destansı prodüksiyon ölçeği düşünüldüğünde, Güç Yüzükleri 2. sezonun yapımı yıllar alabilir. En azından 2024’ün son çeyreğine kadar gelmeyeceğine kesin gözüyle bakılıyor.

Güç Yüzükleri 2. sezonu için beklentileriniz neler? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizlerle paylaşabilir, ayrıca tüm içeriklerimizden anında haberdar olmak adına bizi Google Haberler üzerinden takip edebilirsiniz.

Kaynak: Deadline

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for TheNameless TheNameless dedi ki:

    Kaliteli bir oyuncuydu. Umarım senaristler kendisine çeki düzen verir veya onlar da şutlanır.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Transformers: Rise of the Beasts fragmanı

Beast Wars’lu Yeni Transformes Filmi “Rise of the Beasts”ten İlk Fragman

2022'nin En iyi Dizileri - Time Dergisi Seçkisi

Time Dergisi 2022 Yılının En İyi 10 Dizisini Seçti: “House of the Dragon” Listeye Giremedi