in ,

Beast Wars’lu Yeni Transformes Filmi “Rise of the Beasts”ten İlk Fragman

Transformers: Rise of the Beasts fragmanı paylaşıldı. Autobotların 7. filmi ile beyaz perdeye Beast Wars karakterleri de dahil oluyor.

Transformers: Rise of the Beasts fragmanı
- Reklam -
- Reklam -

Transformers: Rise of the Beasts filminin ilk fragmanı yayınlandı. Autobotlar evreninin başlangıcına ışık tutan seri olarak gösterilen Beast Wars karakterleri, beyaz perdeye gelmeye hazırlanıyor.

Serinin yedinci adımı, hikâyeyi Bumblebee’den sonra yeni bir yöne taşıyor. Yeni yönetmeni ise görevi Michael Bay’den devralan Steven Caple Jr. oluyor. Yeni filmde hâlâ Optimus Prime ve Bumblebee gibi tanıdık Autobot kahramanları yer alırken, aynı zamanda Maximals, Terrorcons ve Predacons gibi serinin önemli karakterlerini de tanıtıyor.

Paramount, serinin hayranlarına merakla beklenen 2023 filmine ilk bakışı vermek için ilk Rise of the Beasts fragmanını yayınladı. Görüntüler ağırlıklı olarak filmde yer alan yeni Beast Wars karakterlerine, özellikle de Maximals’ın lideri ve Ron Perlman tarafından seslendirilen Optimus Primal’ına odaklanıyor. Transformers 7 fragmanı aynı zamanda Peter Cullen’ın Optimus Prime olarak dönüşünü gösteriyor ve Optimus Primal yeni tehdidin geçmişten ve gelecekten daha büyük olduğundan bahsederken karakterlerin karşılaşacağı büyük çatışmayla ilgili bilgi veriyor.

- Reklam -

Transformers: Rise of the Beasts fragmanı

Türkçeye Canavarların Yükselişi adıyla çevrilen filmin yayınlanan ilk fragmanına Türkçe dublajlı olarak aşağıdan ulaşabilirsiniz. Fragmanı orijinal dilinden dinlemek isterseniz de buraya tıklayabilirsiniz.

Transformers: Rise of the Beasts Fragmanı Türkçe Dublaj | İZLE

YouTube video

(Fragmana YouTube üzerinden ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz.)

Transformers: Rise of the Beasts fragmanı, izleyicilerin filmden ne görmeyi bekleyebileceklerine dair bir ilk fragmana göre oldukça fazla bilgi veriyor. Yine de bu ilk görüntüler, Anthony Ramos ve Dominique Fishback tarafından canlandırılan iki yeni insan başrolü kısaca gösteriyor. Bunun yerine doğrudan Beast Wars karakterlerinin tanıtımına odaklanılıyor. Görünüşe göre Transformers 7’nin hikâyesi, Optimus Primal’in Dünya’ya gelmesi ve Optimus Prime’ı yeni bir tehdit konusunda uyarmasıyla başlıyor.

- Reklam -

Optimus Primal, yeni filmin fragmanında yer alan tek Beast Wars karakteri değil. Goril temalı Maximal dışında ayrıca Cheetor (çita temalı bir Maximal), Rhinox (gergedan temalı bir Maximal) ve Airazor (şahin temalı bir Maximal) var.

Yeni macera, 9 Haziran 2023’te sinemalarda olacak. Film için yayınlanan yeni afişe de hemen aşağıdan göz atabilirsiniz:

Transformers: Rise of the Beasts poster

Transformers: Rise of the Beasts için yayınlanan ilk fragmanı sizler nasıl buldunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizlerle paylaşabilir, ayrıca tüm içeriklerimizden anında haberdar olmak adına bizi Google Haberler üzerinden takip edebilirsiniz.

Kaynak: Collider

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

The Midnight Club 2 Sezon İptal Edildi

Netflix’in, Rekorlar Kitabına Giren Korku Dizisi “The Midnight Club” İlk Sezonun Ardından İptal Edildi

Yüzüklerin Efendisi: Güç Yüzükleri Dizisinde Adar Değişikliği

Yüzüklerin Efendisi Dizisinde ‘Adar’ Değişikliği: Güç Yüzükleri Ekibi Yeni Oyuncularla Güncelleniyor